Delirmek üzereyim

Akşama gelip alacak ama çocuklar akşama kadar bizi delirtmezse çocuklar çok küçük 4-2-1 yaşlarında az önce biri bebeğimi ezecekti neredeyse

aboooo.
çocuk deyince ben biraz daha büyükler diye düşündüm nedense.
benim oğlan 2 yaşında, tek başına yeter bir evi dağıtmaya yani. 2 aylık çocuğun yanına bırakılır mı hiç.
eşiniz neden size hak vermedi anlayamadım.

Yeni bebeği olmuş bir kadının evine çoluk çocuk bırakmak düşüncesizlik. Yerinizde olsam oram ağrıyor buram ağrıyor der, o odadan çıkmazdım kolay kolay. Bu halinizle hizmet beklemiyorlar herhalde sizden? Bekliyorlarsa da eşiniz ediversin bir zahmet.

Valla böyle konuları okudukça bir KK koruma timimiz olsa da olaya anında müdahale edebilsek diyorum.

Sabret canım biraz ama öyle odalara kapanmak da çok ayıp. Bırakma çocuğu kucağından. Bu konuda eşini görevlendir emin ol senden iyi uyarır annesini senin de üstündeki yükü alır. Bu yaşta bi sıkıntı olursa ömür boyu kalır çocukta belli bi yaşa kadar da anlaşılmaz, ben uyarmıyatım anneni senin uyarman daha yerinde olur ben yokken uyarırsın, olmaz hayatım çocuk küçük daha aman diyim... Azıcık de işte bişeyler. Agresif olma

Ya eşim hak veriyor ama ailesine birşey diyemiyor hemen lüsüyorlar

Bu nasil dusuncesizlik ya.. Verme cocugu kadina. Sen sadece bebekle ilgilen. Ne yemek yap ne temizlik. Zorunda degilsin onlarin hizmetini gormeye. Kocanla da sakin kavga etme. Biraz rol yap yoksa kotu sen olursun.

Diğer çocuklar bebeği rahat bırakmıyor o yüzden kapandım odaya ben tutsam kaynanam elimden alıyor bu sefer diğer çocuklar kaynanamı kıskanıyor çocuğun üzerine atlıyorlar

Bu nasil dusuncesizlik ya.. Verme cocugu kadina. Sen sadece bebekle ilgilen. Ne yemek yap ne temizlik. Zorunda degilsin onlarin hizmetini gormeye. Kocanla da sakin kavga etme. Biraz rol yap yoksa kotu sen olursun.
Zaten eninde sonunda kötü ben oluyorum ama eşim kendisi de farkında benim ailem düşüncesiz idare et diyo bir iki dayanıyorum sonra patlıyorum olan yine bize oluyor

Ne güzel olurdu

Bazı insanların kafası basmıyor ya da işine geliyor. Küçücük çocukları bırakıp gitmek de neymiş...Ben olsam baştan 3 çocuğu başıma bırakıp hiçbir yere gidemezsin ya çocuklarını da götür ya da çocuklarının başında dur derdim gitmesine izin vermezdim.

* Önce analarını ara." Çocuklar durmuyor evde küçük bebek var başedemiyorum. Gel çocuklarının başında dur " de... Alınırsa alınsın. Zaten normal insanlar biraz düşünceli olur... O yuzsuzse sen ne diye cekineceksin.. Gelip de laf falan carpitirsa ta da surat asarsa da sakin alttan almavocuklar dutmak bilmedi falan de... küçücük 3 tane canavarı başıma birakip nereye gidiyorsun de yani sen üste çık bebek huzursuzlandı falan de...

* kv ye de yanlış bir hareket yapınca direk uyar. O senin çocuğun... bik bik yaparsa da ben oyle istiyorum de... pasif olma... eşin birşey derse de desin... senin bebeginden önemli degil hicbir sey... Güçlü durursan herkez ayağını denk alir...

*Savunma yapma.

*Net ol. Çok açık istemiyorum ya da hayır de

Ya eşim hak veriyor ama ailesine birşey diyemiyor hemen lüsüyorlar
Böyle konular çok garibime gidiyor fanusta mı bùyüdünüz? Hiç insan içine çıkmadınız mı ? Kasmayın bu kadar kayınvaliden gelmış siz odanıza mı kapanıyorsunuz ayıp olmuyor mu biraz .Bebeğiniz çok küçük kucağınızdan indirmezsiniz kimse de ezmez ,uyduğunda yatağına bırakırsınız.Evet eltiniz abartmış ama zaten kayınvaliden bakıyormuş böyle eften püften olaylar yüzùnden eşinizle aranızı açmayın.Siz bir aile olmuşsunuz sadece eşinizle değil ailesıyle de evlisiniz esiniz çöpsüz üzüm değil.

Öyle yapıyorum çoğu zaman o yüzden sevilmeyen gelinim ama bazen gerçekten anlamıyorlar

İki aylık bebeği oturtmaya çalışıyor bu soğuk da hava sıcak diye soyuyor ayaklarının üzerine bastırmaya çalışıyor kollarından bacaklarından sallıyor offff

Gören de kayınvalidenizi hiç çocuk büyütmemiş sanır.
Sesimi yükselterek uyarırdım.

Umarım uzun süre kalmaz.
Eltinize çok kızdım.

Ne desem bilemedim bu nedir yani kafayi kırmış bunlar iki aylık bebek oturtulurmu hiç ayrıca eltinizde çok rahat biri olmali ki üç tane çocuğunu bırakabiliyor allah yardim cin olsun biraz sabret belliki konussan tatsızlık çıkacak evliliginizde

Odaya kapanmamın sebebi çocuklar bebeğe zarar veriyor az önce biri bardakla çocuğun kafasına vuracaktı az kalsın bebeğimde sürekli tıkanıyor o yüzden tek bırakamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…