delirmek üzereyim

peki sizin aileniz ikna oldumu kaçtınızmı ? aileme bi kere daha acı yaşatmak istemiyorum açıkçası o yüzden cekip gidemiyorum onunla oda zaten rızayla olsun isterdi hep . bahaneler onlara göre cok mantıklı olabilir ama sonuçta bu hayatı biz yaşıyoruz dedikleri şey sevgi bitince ne olucak biz senin mutlu olmanı istiyoruz maddi sıkıntı çekmeni istemiyoruz ama şunu unutuyolar sevmediğin bi adama sırf durumu cok iyi diye katlanamazsın ama sevdiğin insanla sıkıntıda ceksen bu seni mutlu eder diye düşünüyorum bilmiyorum ben çok duygusal düşünüyorum belki ama seve seve ayrılmakta istemiyorum
Benim ailem ikna olmadı. Aynı şeyleri ben de çok duydum. üvey anne ve babadan. yok mutsuz olursun yok bunlar seni kullanır yok başına belalar açarlar.. bir sürü tırı vırı.. Ben dinlemedim ve ailemin rızası olmadan evlendim. 6 sene oldu. Aileni özlüyor musun desen inan 1 gr aklımda bile değiller. Yine olsa yine evlenirdim eşimle. Anne baba olmak evladının hayatı üzerinde baskı kurma onu kendi isteklerin doğrultusunda yönlendirme hakkı vermez. Kimse evladını seçim yapmaya zorlamamalı. Bunu yapıyorsa sonuçlarına da katlanır.
Ama ben sana diyemem ki aileni ez geç git evlen. Her hayat ve yaşananlar kendine özeldir ve sadece yaşayan bilir. Biz sadece uzaktan fikir veririz. Sen asla burdan gelecek yorumlarla hayatına yön vermeye çalışma. Benim sana tavsiyem asla fevri davranma, kimseyle inatlaşma. iki tarafı da anlamayı çalış. Orta yolu bulacak olan sensin.

Sen intihar edince cehenneme transit geçiş yapıyosun canım.baban kıyamam çok acılar çektiği için Allah katında en güzel yerdedir.yani ona kavuşamazsın.asıl meseleye gelince ; ben ailelerin hislerine hep önem veririm.ama tavır yanlış.bu şekilde eminim erkek arkadaşına daha çok yaklaşıyorsundur.şahsım adına ailenin hislerine güven derim.

ailemin hislerine önem veriyorum ama hayatım boyunca onların hisleriyle yaşayamam benim hislerim ne olacak

ailemin hislerine önem veriyorum ama hayatım boyunca onların hisleriyle yaşayamam benim hislerim ne olacak
Ailen seni sevgilinden daha iyi tanıyor buyüzden gelecekte bu kişiyle mutlu olup olamayacağını az çok kestiriyorlardır.tabiki hislerin çok önemli ama insan çok severken baZen gözü kör olabiliyor.ben ailen mutlka bişey sezmiştir diye düşünüyorum ama tabikide sen mücadeleni ver.tekrar tekrar ikna edene kadar sevgilinle pes etmeden mücadele edin.

Benim ailem ikna olmadı. Aynı şeyleri ben de çok duydum. üvey anne ve babadan. yok mutsuz olursun yok bunlar seni kullanır yok başına belalar açarlar.. bir sürü tırı vırı.. Ben dinlemedim ve ailemin rızası olmadan evlendim. 6 sene oldu. Aileni özlüyor musun desen inan 1 gr aklımda bile değiller. Yine olsa yine evlenirdim eşimle. Anne baba olmak evladının hayatı üzerinde baskı kurma onu kendi isteklerin doğrultusunda yönlendirme hakkı vermez. Kimse evladını seçim yapmaya zorlamamalı. Bunu yapıyorsa sonuçlarına da katlanır.
Ama ben sana diyemem ki aileni ez geç git evlen. Her hayat ve yaşananlar kendine özeldir ve sadece yaşayan bilir. Biz sadece uzaktan fikir veririz. Sen asla burdan gelecek yorumlarla hayatına yön vermeye çalışma. Benim sana tavsiyem asla fevri davranma, kimseyle inatlaşma. iki tarafı da anlamayı çalış. Orta yolu bulacak olan sensin.

benimkilerde öyle biz hala aynı binada oturuyoruz 5 kardeş eltiler bide babanne dede bende burda yaşamaktan annemin yaşadıklarından memnun değilim acıkcası ilk başlarda asla dedim evlenmemde oturmamda sevgilim sen bilirsin nasıl istersen ama kira vermek yerine araba yada bi başka ufak yatırım yapar katlayarak ev alırız vs fln diyince ve ailesi hiç birseye karışmayan insanlar olduklarını görünce üzmeye değmez diyerek kabul etmiştim. ailem sadece annem ve iki kardeşim olsa ikna ederim mutlaka çünkü ilk onlar öğrenmişti ve tanışmışlardı kardeşim bizi buluşturmak için dışarı cıkarırdı beni babam bilmiyodu çünkü ama diğer insanlar öğrendikçe özellikle teyzem annemi ve diğerlerini çok doldurdu bana ve ilişkime karsı sadece maddi yönlerini anlattı tanımadan zaten bana sordugu ilk soru ne iş yapıyo evi varmı arabası varmı tamam o zaman olmaz o dedi ve ayırmak için elimden geleni yapıcam dedi dediğini yaptıda

ailen sana sırt dönmez. bir zaman sonra bagırlarına basarlar ama sevdiğin adamı başkasının kolunda görürsen birdaha kavuşamayacağını ozaman anlarsın.. asıl ozaman canın yanar.

Back
X