Delirmemek için zor tutuyorum kendimi

Alkole sinek gelmez hayvan etkilenirmi bilmiyorum ama tatli olmuyan bir parfum kafesi dezenfekte edebilir cktigi vakitler kulanabilirsiniz

Kuzum bunun iç dış paraziti her 3 ayda bir yapılıyor o imkansız yani,ama sahil kesimindeyim ve burda sinek çok fazla :/

Hangi birini kurtarabilirsin ki? Madem öyle al hepsini bi ciftlige götür
dalga mı gecıyorsunuz
sızın gıbı dusunenler yuzunden hayvanlar aclıktan oluyor

bende bırcok hayvan besledım en son besledıgım kedı kanserdı pet shopda resmen perısan haldeydı aldım amelıyat ettırdım ılgılendım ölur dedıler sevgımle yasattım suan 10 yasında 10 senedır bızımle
tavsanda besledım 5 kedı besledım balık kus cıvcıv herseyı besledım

eger ben bunları beslemesem ya bı cocuk kuyrugunu koparacaktı
ya bırı nasılsa beledıye bakıyordur dıye sızın gıbı dusunenler yuzunden ölecektı

hayvanlarda guzel yasasın ınsanlarda ozellıkle gıdıp yuvalarını dagıtmıyoruz
yuvası olmayan ölecek dıye dusunduklerımızı sahıplenıyoruz

sız beslemıyorsanız bırakın gonululer baksın !

Cidden teşekkür ederim böyle zihniyetler laftan anlamıyor,biz hayvanları bir odaya,bir kafese tıkmıyoruz şunu artık anlasın insanlar .

Talaş seriyorum tatlım,talaşın altına da gazete.
Acaba gazeteyi kaldirsan da sadece Talaş mı kalsa ? Tuvaletini oraya yapıyor muhtelemen ve gazete oldukça mikrop tutan madde ve ordaki nemden ureme yapıyorlar. Bir de havalar sıcak bence gün aşırı alın tavşanın altını yarası falan yok dimi kendini kaşıyıp yara falan da acmissa o da sinek yapar maalesef.

Dogrudur yapiyorsunuzdur ama evde bakmamaniz gerekenlere bakmayin lütfen dili yok size istemiyorum diyemiyor diye evde yasamak istedigi anlamina gelmiyor

Yok yarası yok ya kafesi nasıl anlatsam size kafes cidden bir evin küçük odası boyutunda ve yattığı yere yapmıyor kedi tuvaleti aldım ona girip yapıyor bilirsiniz tavşanlar sadece belirli bölgeye yapar,ama gazeteyi yinede de kaldırayım suyunu çok deviriyor oda nem yapmış olabilir teşekkür ederim :)

Hayvana zarar verebilir diye düşünüyorum ,ama fikriniz için çok teşekkürler :)
Rica ederim arkadasim ne demek aman zarar gormesini istemem ama okumustum sinek gelmiycegini aklimdayken yazmak istedim artik ben kimyasina bakiyorum kullandiklarimin nasil nkdr sureye neyi yok eder diye yine de siz bilen birine danisirsaniz daha iyi olur yanlis yonlendirmek istemem :)

Dogrudur yapiyorsunuzdur ama evde bakmamaniz gerekenlere bakmayin lütfen dili yok size istemiyorum diyemiyor diye evde yasamak istedigi anlamina gelmiyor
Hayvanları petshopta süründürmektense evimde geniş yuvasında ve 16 saat gezdiği koca yeşillik bir balkonda bakmam en güzeli ve hayvanlar mutsuz olunca depresyona girip ölür ,benim baktığım hayvanlar mutluluktan zıplıyor ve zaten mutsuz olsaydı emin olun ölürdü ve beniml 3 yıldır yaşıyor sanırım mutsuz olan hayvan her gün yatağıma zıplayıp dibimde yatmaz.

Yahu şuur sahibi olun biraz ! Bende evde hayvan beslenmesine karşıyım doğal ortamdan alınmasına eve tikilmasina karşıyım ama şahıs seviyor ve gerçekten iyi sekilde bakıyorsa hayvan o ortamdan mutlu oluyorsa varsın orda kalsın ömrü boyunca. Tavsan ki evde asla bakılmasını onaylamadigim hayvan ama konu sahibi almış bakıyor napalim şimdi dovelim mi ?? Kızcağız sorununu yazmış çare arıyor biraz daha insanlara ılımlı yanaşın kalp kırmaya degmiyor bazı şeyler

Bende tavşan besliyorum. Kafes temizliğini arttır ve mümkünse eve sineklerin girmesını kesınlıkle engelle. Bu tür böceklenmelere sıneklere karşı bir sprey var.
kafesi temizleyip spreyi sıkıyorsun yarım saat bekliyorsun sonra tavşan içine girebilir. Bir pet shopa sor istersen.

Arkadasim kedi evde beslenir çünkü evde daha mutlular sokak ortamindansa. Kopekler de zira öyle dogru sartlar saglandigi takdirde (gezdirme vs.) Ama tavsan kus yapmayin etmeyin yazık günah. OnlRin ortami ne olursa olsun ev olamaz cok istiyorsaniz alin ciftlige goturun size almayin ilgilenmeyin demiyorum iyi okuyun her canli kenfi ortaminda güzel madem imkaniniz var ciftliklere hediye edin

Aynen veterinerle konuşucam artık ne yapalım :)))

Bi ciftlikte daha mutlu olur emin olun beton yiginlarindansa

Kafes temizliğini haftada 3 yapıyorum o zaman 4 e çıkarayım,o spreyin adını biliyorsanız yazarmısınız şimdiden teşekkür ederim :)

Bi ciftlikte daha mutlu olur emin olun beton yiginlarindansa
tavşanların çiftlikte özel ortam olmadan yaşayamiyacağını bilmiyorsunuz sanırım çiftlik tarzı yerlerde inek,kuş,karga vs olur ve bir pençe darbesi bir tavşanın ölümü için yeterlidir ve kedilerin tavşanları nasıl avladığını bilimiyorsun sanırım,ki taş beton dediğin yerde o tavşan için her gün büyük leğenle toprak ot ne varsa oynansın diye önüne seriliyor ...

Büyük tavşan kafeslerini biliyorum canım en güzeli zaten o tarz yerlerde bakmak. Evet su devirme yapıyorsa o yapar al bakalım gazeteyi devam edecek mi durum . Umarım devam etmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…