- 26 Mayıs 2016
- 1.734
- 2.968
- 48
- Konu Sahibi Tanriningolgesi
-
Talaş seriyorum tatlım,talaşın altına da gazete.Yattığı yerde ne var peki? Yani altına ne seriyorsun rahat etmesi için ?
Hayvanlarım gayet kaliteli bir yaşam sürüyor senin gibi zihniyetlere acıyorum ben daha fazla muhattab almiyacağım seni .Yazik hayvanlara üzülüyorum evlerde mahvoluyorlar ayıp size asıl
Alkole sinek gelmez hayvan etkilenirmi bilmiyorum ama tatli olmuyan bir parfum kafesi dezenfekte edebilir cktigi vakitler kulanabilirsinizEvde tavşanım var kafesinde yaşıyor tabi ki 7/24 kafeste değil günün rahat 16 saati dışarda geziyor ,yuvasını haftanın 3 günü temizliyorum ama lanet olsun ki yaz geldiğinden beri sineklerle başım dertte bugün yuvasını temizlerken ne göreyim bir sürü larva ! hayvanı hemen banyoya götürdüm zaten haftada 1 kere vücudunu kontrol ederim sonuçta köpeğimle sürekli yanyanalar ısırmışmı,cizilmişmi vs diye hayvanın altını suya soktum şükür üstünde kurt yoktu ama bir çözüm lazım yuvaya ne yapılabilir artık deliricem ciddi şekilde.
Kuzum bunun iç dış paraziti her 3 ayda bir yapılıyor o imkansız yani,ama sahil kesimindeyim ve burda sinek çok fazla :/Sinekler önce kurtçuk mu oluyor?
Anaaaa ben resmen cahilim ya,
Hayatım bence ne kadar temiz tutsan da o hayvan kaka yapıyor.
Bağırsaklarında kurtçuk oluşması ve daha sonra çıkardığında kurtlanması da muhtemel.
Küçükken kurtlanırdık hatırlıyor musun? Bence öyle bir şey. Veterinere götürmelisin.
dalga mı gecıyorsunuzHangi birini kurtarabilirsin ki? Madem öyle al hepsini bi ciftlige götür
Hayvana zarar verebilir diye düşünüyorum ,ama fikriniz için çok teşekkürler :)Alkole sinek gelmez hayvan etkilenirmi bilmiyorum ama tatli olmuyan bir parfum kafesi dezenfekte edebilir cktigi vakitler kulanabilirsiniz
Cidden teşekkür ederim böyle zihniyetler laftan anlamıyor,biz hayvanları bir odaya,bir kafese tıkmıyoruz şunu artık anlasın insanlar .dalga mı gecıyorsunuz
sızın gıbı dusunenler yuzunden hayvanlar aclıktan oluyor
bende bırcok hayvan besledım en son besledıgım kedı kanserdı pet shopda resmen perısan haldeydı aldım amelıyat ettırdım ılgılendım ölur dedıler sevgımle yasattım suan 10 yasında 10 senedır bızımle
tavsanda besledım 5 kedı besledım balık kus cıvcıv herseyı besledım
eger ben bunları beslemesem ya bı cocuk kuyrugunu koparacaktı
ya bırı nasılsa beledıye bakıyordur dıye sızın gıbı dusunenler yuzunden ölecektı
hayvanlarda guzel yasasın ınsanlarda ozellıkle gıdıp yuvalarını dagıtmıyoruz
yuvası olmayan ölecek dıye dusunduklerımızı sahıplenıyoruz
sız beslemıyorsanız bırakın gonululer baksın !
Acaba gazeteyi kaldirsan da sadece Talaş mı kalsa ? Tuvaletini oraya yapıyor muhtelemen ve gazete oldukça mikrop tutan madde ve ordaki nemden ureme yapıyorlar. Bir de havalar sıcak bence gün aşırı alın tavşanın altını yarası falan yok dimi kendini kaşıyıp yara falan da acmissa o da sinek yapar maalesef.Talaş seriyorum tatlım,talaşın altına da gazete.
Kurtarabildiğimi kurtarıyorum demek ki barınaklarda gönüllü çalıştım ha milletin ne dertleri var diyorsun ya derdi olana da koşuyorum ben çocuk esirgemeden tut huzur evine ,huzur evinden tut kimsesizlere elimden ne gelirse yapıyorum,demek ki hayvan bakacak kapasitede bir insanım ki hayvan kafesi dediğin küçücuk bir kafes değil küçük bir oda boyutunda özel yapım bir kafes ben.
Yok yarası yok ya kafesi nasıl anlatsam size kafes cidden bir evin küçük odası boyutunda ve yattığı yere yapmıyor kedi tuvaleti aldım ona girip yapıyor bilirsiniz tavşanlar sadece belirli bölgeye yapar,ama gazeteyi yinede de kaldırayım suyunu çok deviriyor oda nem yapmış olabilir teşekkür ederim :)Acaba gazeteyi kaldirsan da sadece Talaş mı kalsa ? Tuvaletini oraya yapıyor muhtelemen ve gazete oldukça mikrop tutan madde ve ordaki nemden ureme yapıyorlar. Bir de havalar sıcak bence gün aşırı alın tavşanın altını yarası falan yok dimi kendini kaşıyıp yara falan da acmissa o da sinek yapar maalesef.
Rica ederim arkadasim ne demek aman zarar gormesini istemem ama okumustum sinek gelmiycegini aklimdayken yazmak istedim artik ben kimyasina bakiyorum kullandiklarimin nasil nkdr sureye neyi yok eder diye yine de siz bilen birine danisirsaniz daha iyi olur yanlis yonlendirmek istemem :)Hayvana zarar verebilir diye düşünüyorum ,ama fikriniz için çok teşekkürler :)
Hayvanları petshopta süründürmektense evimde geniş yuvasında ve 16 saat gezdiği koca yeşillik bir balkonda bakmam en güzeli ve hayvanlar mutsuz olunca depresyona girip ölür ,benim baktığım hayvanlar mutluluktan zıplıyor ve zaten mutsuz olsaydı emin olun ölürdü ve beniml 3 yıldır yaşıyor sanırım mutsuz olan hayvan her gün yatağıma zıplayıp dibimde yatmaz.Dogrudur yapiyorsunuzdur ama evde bakmamaniz gerekenlere bakmayin lütfen dili yok size istemiyorum diyemiyor diye evde yasamak istedigi anlamina gelmiyor
dalga mı gecıyorsunuz
sızın gıbı dusunenler yuzunden hayvanlar aclıktan oluyor
bende bırcok hayvan besledım en son besledıgım kedı kanserdı pet shopda resmen perısan haldeydı aldım amelıyat ettırdım ılgılendım ölur dedıler sevgımle yasattım suan 10 yasında 10 senedır bızımle
tavsanda besledım 5 kedı besledım balık kus cıvcıv herseyı besledım
eger ben bunları beslemesem ya bı cocuk kuyrugunu koparacaktı
ya bırı nasılsa beledıye bakıyordur dıye sızın gıbı dusunenler yuzunden ölecektı
hayvanlarda guzel yasasın ınsanlarda ozellıkle gıdıp yuvalarını dagıtmıyoruz
yuvası olmayan ölecek dıye dusunduklerımızı sahıplenıyoruz
sız beslemıyorsanız bırakın gonululer baksın !
Aynen veterinerle konuşucam artık ne yapalım :)))Rica ederim arkadasim ne demek aman zarar gormesini istemem ama okumustum sinek gelmiycegini aklimdayken yazmak istedim artik ben kimyasina bakiyorum kullandiklarimin nasil nkdr sureye neyi yok eder diye yine de siz bilen birine danisirsaniz daha iyi olur yanlis yonlendirmek istemem :)
Hayvanları petshopta süründürmektense evimde geniş yuvasında ve 16 saat gezdiği koca yeşillik bir balkonda bakmam en güzeli ve hayvanlar mutsuz olunca depresyona girip ölür ,benim baktığım hayvanlar mutluluktan zıplıyor ve zaten mutsuz olsaydı emin olun ölürdü ve beniml 3 yıldır yaşıyor sanırım mutsuz olan hayvan her gün yatağıma zıplayıp dibimde yatmaz.
Kafes temizliğini haftada 3 yapıyorum o zaman 4 e çıkarayım,o spreyin adını biliyorsanız yazarmısınız şimdiden teşekkür ederim :)Bende tavşan besliyorum. Kafes temizliğini arttır ve mümkünse eve sineklerin girmesını kesınlıkle engelle. Bu tür böceklenmelere sıneklere karşı bir sprey var.
kafesi temizleyip spreyi sıkıyorsun yarım saat bekliyorsun sonra tavşan içine girebilir. Bir pet shopa sor istersen.
tavşanların çiftlikte özel ortam olmadan yaşayamiyacağını bilmiyorsunuz sanırım çiftlik tarzı yerlerde inek,kuş,karga vs olur ve bir pençe darbesi bir tavşanın ölümü için yeterlidir ve kedilerin tavşanları nasıl avladığını bilimiyorsun sanırım,ki taş beton dediğin yerde o tavşan için her gün büyük leğenle toprak ot ne varsa oynansın diye önüne seriliyor ...Bi ciftlikte daha mutlu olur emin olun beton yiginlarindansa
Büyük tavşan kafeslerini biliyorum canım en güzeli zaten o tarz yerlerde bakmak. Evet su devirme yapıyorsa o yapar al bakalım gazeteyi devam edecek mi durum . Umarım devam etmez :)Yok yarası yok ya kafesi nasıl anlatsam size kafes cidden bir evin küçük odası boyutunda ve yattığı yere yapmıyor kedi tuvaleti aldım ona girip yapıyor bilirsiniz tavşanlar sadece belirli bölgeye yapar,ama gazeteyi yinede de kaldırayım suyunu çok deviriyor oda nem yapmış olabilir teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?