- 26 Mayıs 2016
- 1.734
- 2.968
- 48
- Konu Sahibi Tanriningolgesi
-
Umarım etmez çok teşekkür ediyorum size :))Büyük tavşan kafeslerini biliyorum canım en güzeli zaten o tarz yerlerde bakmak. Evet su devirme yapıyorsa o yapar al bakalım gazeteyi devam edecek mi durum . Umarım devam etmez :)
tavşanların çiftlikte özel ortam olmadan yaşayamiyacağını bilmiyorsunuz sanırım çiftlik tarzı yerlerde inek,kuş,karga vs olur ve bir pençe darbesi bir tavşanın ölümü için yeterlidir ve kedilerin tavşanları nasıl avladığını bilimiyorsun sanırım,ki taş beton dediğin yerde o tavşan için her gün büyük leğenle toprak ot ne varsa oynansın diye önüne seriliyor ...
Rica ederim canım olumsuz yorumları da kafana takma boşver . Su an evlerinde olan insanlar sokaktaki hayvanlara saygı sevgi gösterse bi çok kişi evinde değil sokaktq bakardı hayvanlara ama ne yazıkki öyle iğrenç mahluk haline geldi ki insan oğlu sanki dünya sadece insanlar için yaratılmış zannediyor. Kedi köpek evde bakılır tavşan bakilmaz gibi saçma yoruma da sadece gülüyorm. Hiçbir hayvan evde bakilmaz onları Allah biz evde bakalım diye değil doğa dengesi sağlansın diye sokaklar dağlar bayırlar için yaratıp hizmetimize sunmuştur. Tut ki evde baktık kime ne ???!Umarım etmez çok teşekkür ediyorum size :))
ben almanyadayım spreyin adı TRIXIE bit,pire ve sinek kovucu sprey kesinlikle gelmiyorlar bunu kullanınca inşallah oralarda da bulabilirsin. Çok can sıkıcı bir durum.Kafes temizliğini haftada 3 yapıyorum o zaman 4 e çıkarayım,o spreyin adını biliyorsanız yazarmısınız şimdiden teşekkür ederim :)
Cidden size yuh diyorum tavşan çiftlikleri küçücük kafeslerde en pislik ortamlarda tavşanları çiftleştirip petshopa yavru gönderen yerlerdir,Türkiye de tavşanlara özel ve güzel bir bakım yeri ben daha ne gördüm ne duydum,hayvanımı zorla pisliğinde yattığı bir tas su bile verilmeyen bir yeremi göndereyim.Sen de tavsanlari olan ciftlik sahipleri olduğunu ve onlar için gerekli ortamin oldugunu bilmiyorsun sanirim
Çok teşekkür ediyorum ya cidden gördükçe duyarsızlığa üzülüyorum ben tavşanımı petshoptan aldım bir tek oda öldürüyorlardı diye hayvanı,köpeğimi dövülmekten kurtarıp aldım ve evim asla uygun olmasa almam çünkü hayvanlara işkence etmek fıtratımda yok,ve doğal ortamlarının eksiklerinli hissetmesinler diye yapmadığım şeyde yok :)Rica ederim canım olumsuz yorumları da kafana takma boşver . Su an evlerinde olan insanlar sokaktaki hayvanlara saygı sevgi gösterse bi çok kişi evinde değil sokaktq bakardı hayvanlara ama ne yazıkki öyle iğrenç mahluk haline geldi ki insan oğlu sanki dünya sadece insanlar için yaratılmış zannediyor. Kedi köpek evde bakılır tavşan bakilmaz gibi saçma yoruma da sadece gülüyorm. Hiçbir hayvan evde bakilmaz onları Allah biz evde bakalım diye değil doğa dengesi sağlansın diye sokaklar dağlar bayırlar için yaratıp hizmetimize sunmuştur. Tut ki evde baktık kime ne ???!
Aynen öyle ben böyle gördükçe sinirlerim hopluyor yarın mutlaka bakıcam,gerekirse veterinerim getirtir diye düşünüyorum :) sağol canım.Üfff illa bir ar
ben almanyadayım spreyin adı TRIXIE bit,pire ve sinek kovucu sprey kesinlikle gelmiyorlar bunu kullanınca inşallah oralarda da bulabilirsin. Çok can sıkıcı bir durum.
Boyle bakana can kurban :)Çok teşekkür ediyorum ya cidden gördükçe duyarsızlığa üzülüyorum ben tavşanımı petshoptan aldım bir tek oda öldürüyorlardı diye hayvanı,köpeğimi dövülmekten kurtarıp aldım ve evim asla uygun olmasa almam çünkü hayvanlara işkence etmek fıtratımda yok,ve doğal ortamlarının eksiklerinli hissetmesinler diye yapmadığım şeyde yok :)
Yaaaa :) şımardım gece gece cidden çok sağol yorumların için kalbi güzel insanBoyle bakana can kurban :)
İnşallah kurtulursun biran önce.Aynen öyle ben böyle gördükçe sinirlerim hopluyor yarın mutlaka bakıcam,gerekirse veterinerim getirtir diye düşünüyorum :) sağol canım.
saka gıbıSen de tavsanlari olan ciftlik sahipleri olduğunu ve onlar için gerekli ortamin oldugunu bilmiyorsun sanirim
Katılıyorumsaka gıbı
ınsan arastırmadan bılmeden konusunca boyle oluyor arkadaslar ıyı bakın
Cidden size yuh diyorum tavşan çiftlikleri küçücük kafeslerde en pislik ortamlarda tavşanları çiftleştirip petshopa yavru gönderen yerlerdir,Türkiye de tavşanlara özel ve güzel bir bakım yeri ben daha ne gördüm ne duydum,hayvanımı zorla pisliğinde yattığı bir tas su bile verilmeyen bir yeremi göndereyim.
Arkadaşım anlamamakta çok ısrarlısın sanırım kaç saatir sana neler yazıyorum sen halen neler anlıyorsun...Yani tek düzgün bakilan yer sizin eviniz o da bi taneye ve kurtcuklarla nemle 4 duvar arasinda öyle mi
bence hıc cevap vermeyelımArkadaşım anlamamakta çok ısrarlısın sanırım kaç saatir sana neler yazıyorum sen halen neler anlıyorsun...
Arkadaşım anlamamakta çok ısrarlısın sanırım kaç saatir sana neler yazıyorum sen halen neler anlıyorsun...
Bak güzel arkadaşım ! Hayvanlarımı sıkıştırmıyor gayet temiz bakıyorum ama o zekan kıt ki sıcak havadan sineklerin geldiğini anlayamamışsın sana boş ve cahil hayatında başarılar.Devam et o zaman hayvanlari dort duvar arasına sikistirmaya
Artık vermem zaten cidden bu kadar kıt,bilgisiz insan görmedim.bence hıc cevap vermeyelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?