Delirmemek için zor tutuyorum kendimi

Sen de tavsanlari olan ciftlik sahipleri olduğunu ve onlar için gerekli ortamin oldugunu bilmiyorsun sanirim

Umarım etmez çok teşekkür ediyorum size :))
Rica ederim canım olumsuz yorumları da kafana takma boşver . Su an evlerinde olan insanlar sokaktaki hayvanlara saygı sevgi gösterse bi çok kişi evinde değil sokaktq bakardı hayvanlara ama ne yazıkki öyle iğrenç mahluk haline geldi ki insan oğlu sanki dünya sadece insanlar için yaratılmış zannediyor. Kedi köpek evde bakılır tavşan bakilmaz gibi saçma yoruma da sadece gülüyorm. Hiçbir hayvan evde bakilmaz onları Allah biz evde bakalım diye değil doğa dengesi sağlansın diye sokaklar dağlar bayırlar için yaratıp hizmetimize sunmuştur. Tut ki evde baktık kime ne ???!

Kafes temizliğini haftada 3 yapıyorum o zaman 4 e çıkarayım,o spreyin adını biliyorsanız yazarmısınız şimdiden teşekkür ederim :)
ben almanyadayım spreyin adı TRIXIE bit,pire ve sinek kovucu sprey kesinlikle gelmiyorlar bunu kullanınca inşallah oralarda da bulabilirsin. Çok can sıkıcı bir durum.

Sen de tavsanlari olan ciftlik sahipleri olduğunu ve onlar için gerekli ortamin oldugunu bilmiyorsun sanirim
Cidden size yuh diyorum tavşan çiftlikleri küçücük kafeslerde en pislik ortamlarda tavşanları çiftleştirip petshopa yavru gönderen yerlerdir,Türkiye de tavşanlara özel ve güzel bir bakım yeri ben daha ne gördüm ne duydum,hayvanımı zorla pisliğinde yattığı bir tas su bile verilmeyen bir yeremi göndereyim.

Çok teşekkür ediyorum ya cidden gördükçe duyarsızlığa üzülüyorum ben tavşanımı petshoptan aldım bir tek oda öldürüyorlardı diye hayvanı,köpeğimi dövülmekten kurtarıp aldım ve evim asla uygun olmasa almam çünkü hayvanlara işkence etmek fıtratımda yok,ve doğal ortamlarının eksiklerinli hissetmesinler diye yapmadığım şeyde yok :)

Üfff illa bir ar

ben almanyadayım spreyin adı TRIXIE bit,pire ve sinek kovucu sprey kesinlikle gelmiyorlar bunu kullanınca inşallah oralarda da bulabilirsin. Çok can sıkıcı bir durum.
Aynen öyle ben böyle gördükçe sinirlerim hopluyor yarın mutlaka bakıcam,gerekirse veterinerim getirtir diye düşünüyorum :) sağol canım.

Boyle bakana can kurban :)

saka gıbı
ınsan arastırmadan bılmeden konusunca boyle oluyor arkadaslar ıyı bakın

Yani tek düzgün bakilan yer sizin eviniz o da bi taneye ve kurtcuklarla nemle 4 duvar arasinda öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…