- Konu Sahibi Tanriningolgesi
-
bıldıgın sardı yanıArtık vermem zaten cidden bu kadar kıt,bilgisiz insan görmedim.
Konuyu saptırıyor çünkü kavga arıyor...bıldıgın sardı yanı
konuyu saptırıyor burda amac tavsanı nasıl kurtarabılırız olmalı
benım bılgım yok tavsanlarım damızlık olmustu cok guzel bakmıstım koyun gıbı buyumuslerdı ama hıc basıma boyle bırsey gelmedı kı antep de cok sıcak bı yerdır
bence baska bırsey var bu ıste
herhangı bı veterınere telefonla mı ulassan keske
Bak güzel arkadaşım ! Hayvanlarımı sıkıştırmıyor gayet temiz bakıyorum ama o zekan kıt ki sıcak havadan sineklerin geldiğini anlayamamışsın sana boş ve cahil hayatında başarılar.
Konuyu saptırıyor çünkü kavga arıyor...
Ya şimdi burası hem çok sıcak hemde sahil kesimi o yüzden burda sinek fazla oluyor,veterinerim çok sükür iyi her 1 ayda köpeğimle ikisini kontrole götürüyorum ki daha 3 gün önce kontrolden geldik,iç dış parazitide oldu...
Benim ki de tam bir tosun oğlan :)
ınsan ''gıbı'' derkenSeninle insan gibi konusmaya çalıştım ama sanırım sen ahlaksız ve kufurbaz bir konusmadan anliyorsun sana ahlaksiz hayatinda basarilar dilerim benden sana tavsiye sana insan gibi konusan birine insan gibi cevap ver bu kadar ahlaksiz olma. Bu hakaretlerinden ötürü moderatorlere seslenirdim ama senin gibi seviyesiz olmayacağım. Seninle aynı fikirde değilim diye bu kadar ahlak gormemis tavirla konusmani vicdanina birkiyorum diyecegim ama o da yok göründüğü üzere. Hayvanlara evinde bakan sen ve senin gibi vicdansizlari sevmek ve takdir etmek zorunda değilim
Sen insan gibi değil resmen bilgisiz ve saçma boş laflarına yardım arayan bir insana saldırıyorsun,ve ben sana küfür değil saygısızlık değil senin hakettiklerini söylüyorum karşımda olsan gözümün önünde bile bir küfür etmem,adminlerimiz banlasa bile beni senin ne kadar ağır tahrik yaptığını farkında olurlar ve emin ol sende banlanırsın :) ben senin vicdanına bırakıyım hayvanlar hakkında neler neler dediğin halde vicdan arıyorum ya sende hoş.... Vicdansız olsam senden farkım olmazdı allahım beni senin gibi olmaktan korumuş.Seninle insan gibi konusmaya çalıştım ama sanırım sen ahlaksız ve kufurbaz bir konusmadan anliyorsun sana ahlaksiz hayatinda basarilar dilerim benden sana tavsiye sana insan gibi konusan birine insan gibi cevap ver bu kadar ahlaksiz olma. Bu hakaretlerinden ötürü moderatorlere seslenirdim ama senin gibi seviyesiz olmayacağım. Seninle aynı fikirde değilim diye bu kadar ahlak gormemis tavirla konusmani vicdanina birkiyorum diyecegim ama o da yok göründüğü üzere. Hayvanlara evinde bakan sen ve senin gibi vicdansizlari sevmek ve takdir etmek zorunda değilim
Aynen balım çok teşşekür ederim buralardayım zaten bulursan çok sevinirim bende bakınıyorum.kuzum nasılda rahatsız olur sımdı
bı netde arastırım bırsey bulabılırsem yazım hemen
Kedi köpeğin evde bakılmasına onay veren ve bakmış olan kişi mi vicdan sahibi ??? Konu sahibine yanlış olduğunu doğasının evler ve küçücük yerler olmadığını insani bir tavırla söylemiş olsaydın belki de bu kadar tepki almazdin. Ki aynı şekilde bende onay vermediğimi söylememe rağmen konu sahibi benimle insancıl bir şekilde konuşma yolunu buldu. Nerden biliyorsun o insanın vicdansız olduğunu ? Vicdan sahibi insanlar her zaman her canlıya saygı gösteren insanlardır. Hayvan insan fark etmez . Senin olumsuz yorumuna 7 sayfa tahammül edip açıklama yapan seni kirmayan bir insan ne kdr ahlaksız ve vicdansız olabilir otur düşün canım .Seninle insan gibi konusmaya çalıştım ama sanırım sen ahlaksız ve kufurbaz bir konusmadan anliyorsun sana ahlaksiz hayatinda basarilar dilerim benden sana tavsiye sana insan gibi konusan birine insan gibi cevap ver bu kadar ahlaksiz olma. Bu hakaretlerinden ötürü moderatorlere seslenirdim ama senin gibi seviyesiz olmayacağım. Seninle aynı fikirde değilim diye bu kadar ahlak gormemis tavirla konusmani vicdanina birkiyorum diyecegim ama o da yok göründüğü üzere. Hayvanlara evinde bakan sen ve senin gibi vicdansizlari sevmek ve takdir etmek zorunda değilim
Çok tavşan bakan yok ki kuzucumayy netde de tavsan neden sineklenır hakkında bılgı yok aksı gıbı
arastırmaya devam...
Anlatamıyorum maalesef :) anlayan anlıyor ya ben buna bakarım.Ha barınaktan almışsın ha petshoptan, ha kedi beslemişsin ha tavşan ha kirpi.. Sonuçta bir hayvana yuva olmuşsun, hayatını kurtarmışsin. İnsanları anlayamıyorum, boş boş konuşurlar, yok doğal ortamından ayırmışsin bilmem ne, kendileri hiçbir şey yapmıyor, bir de konuşuyorlar.
Ben petshoptan almaya karşı bir insanım ama o gün mama almaya girdiğimde küçük kuzumu resmen dövüyordu orda ki adam bende bir hışım ile aldım çıktım o gündür hiç bir eksiği yok hem ortamı hem sevgisi konusunda.Arkadaşlar konuya yorum yazarken lütfen üsluba dikkat edelim.
Bu arada keşke petshoplarda bu güzelim canlılar hiç satılmıyor olsalar.. Satılmak amacıyla devamlı üretilmiyor olsalar..
Alıp, bir tanesine bile layıkıyla bakmaya çalışıyor olmak da iyi birşey gerçi.. Hiç satın alınmasalar, satılmak amacıyla üretilip durulmaları sonlanır mı acaba?
Mesela benim de gineapigim var. Uygun ortam sağlamaya çalıyorum, zor olsa da..
Ben de seviyorum bu sevimli kemirgenleri çok. Düşünmüştüm ki bir tanesine yuva olayım bari..[QUOTE: 47280534, member: 762042"]Ben petshoptan almaya karşı bir insanım ama o gün mama almaya girdiğimde küçük kuzumu resmen dövüyordu orda ki adam bende bir hışım ile aldım çıktım o gündür hiç bir eksiği yok hem ortamı hem sevgisi konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?