Delirmemek için zor tutuyorum kendimi

Suluğu hamster suluğu gibi olanlardan değil mi?
Ben kedi tuvaleti aldım kafesi büyük olduğu için rahat sığıyor içinde de kedi kumu var daha kolay emiyor zaten her gün değişiyorum :) suluğa gelince benim paşam sinirli ve hırslı o sulukları kemiriyor o yüzden su kabı kullanıyorum,
yattığı bölgelerde altı gazete üstü talaş ama genelde bir pikesi var onu ağzıyla sürkler ve üstünde debelenir :).

Oyy gözümde canlandırdım da debelenirken ne şeker oluyordur dombili:)

Hamster suluğundan daha büyük ve tabii daha sağlam oluyor tavşan sulukları.. Bence onu tekrar dene, sorunun çözümü bu bence.

Oyy gözümde canlandırdım da debelenirken ne şeker oluyordur dombili:)

Hamster suluğundan daha büyük ve tabii daha sağlam oluyor tavşan sulukları.. Bence onu tekrar dene, sorunun çözümü bu bence.
Sanırım çözümüm bu olacak :) hahaha aynen tosunum çok tatlı oluyor bir de esnemesi yokmu :) teşşekür ediyorum.

Hayvanlarım gayet kaliteli bir yaşam sürüyor senin gibi zihniyetlere acıyorum ben daha fazla muhattab almiyacağım seni .
İnsanoğlu dahi kaliteli ve rahat yasamdan stres içindeyken, doğaya tabiata karısma arzusu ile yanarken, hayvanları varın siz düşünün. Sizi incitmek degıl amacımıx, benim de kedim vardı evde( sakat oldugu ve yavru oldugu ıcın almıştım eve) , fakat bahceye bıraktıgında ki mutlulugunu gorunce cok uzulmustum. Simdi kör haliyle bahcenın efendisi kerata. Neyse, özetle istedıgımız kadar konforu saglayalım evde , hayvanın dili yok tabi ama yaratılışı geregı doğadan koparılması şiddete giriyor bence

Hayvanı mallesef doğasından ayıran ben değilim,petshopta o tavşanı dövülürken görmek benim içimi acıttı ve bir hışımla aldım ki ben mutlu olduğuna inanıyorum evimin önü bahçe köpeğinle beraber 16 saat bahçedeler,onun dışında geniş yuvası var bayağı geniş bir oda kadar,balkonda eşeleyeceği kadar toprak onun için özel diktiğim yeşillikler var kedinin köpeğin zaten doğal ortamı yok bu dünya da ki gel görelim petshopta ki tavşan türleri tavşan çiftliklerinden yani hayvanların eziyet çektiği üreme alanlarından geliyor o yüzden kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum çünkü ben asla bir hayvanı eve tıkamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…