- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Aynen,zamlar çoğaldı.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/630-tl-lik-dogalgaz-faturasi.1103615/
Birkaç gün önce de tartışıldı bu konu. Bu yıl çok açılacak bu başlıklar sanırım.
Tasarruf etmek adına evden çıkarken kapatıyorum,geceleri açık oluyor. Acaba açıp kapadığım için mi geldi.Valla şu doğalgaz faturam gelsede rahatlasam birkaç konudur psikolojim bozuldu resmen ne gelecek diye :) kapatıp açmak yerine devamlı yakmayı deneseniz daha yararlı olabilir.
Durun bir bakayım,285 metreküpBu 3. Konukaç metre küp harcamışsınız acaba
50de yakıyorum akşam geldiğim için.Termostat var mi ?
Kac derecede yakiyorsunuz ?
Kombiniz yogusmalilardan mi ?
Pencere,kapi ,duvarlarsa yalitim var mi ?
Gecen sene 300 -400 leri goruyordum bende.Yeni eve tasindik.Salonda termostat var.Kombi yenilerden ve eco'da calisiyor,hic kapatmiyoruz 21 derecede hep.220 lira geldi.Evde bayram havasi.Bir se acip kapatmak cok etkiliyor.Soguyan evi tekrar isitmak icin ekstra yakiyor.
Vergiler dahil 1.64 kuruşa geliyor sizin doğalgazın metreküpü. Geçenki Üyeden daha ucuz sizinkiAynen,zamlar çoğaldı.
Tasarruf etmek adına evden çıkarken kapatıyorum,geceleri açık oluyor. Acaba açıp kapadığım için mi geldi.
Durun bir bakayım,285 metreküp
Kapatıp açmak daha zararlı diyorlar burada. Hep düşükte mi yaksam acaba? Benim alt üst boş,biri yurtdışında diğeri de her zaman gelmiyor.Valla evimin ısısı 19-21 derece ( ideal olan ) kombiyi eve gelince açıyorum yani saat 17:00 gibi ,bazen gece yatmadan kapatıyorum bazen sabah kapatıyorum.Faturam 220 geldi Aralık ayı için .
Ama bu ay ocağımı söndürdü İgdaş,faturayı öğrendiğimden beri yanıyorum,soğuk falan bırakmadılar sağolsunVergiler dahil 1.64 kuruşa geliyor sizin doğalgazın metreküpü. Geçenki Üyeden daha ucuz sizinki
Bak önceden bilebilirsin gelecek faturanı faturadaki son endeks ile saatin üzerindeki ilk 4 haneyi birbirinden çıkart kalan miktarı 1.64 ile çarp gelmeden bilir böyle yanmazsınAma bu ay ocağımı söndürdü İgdaş,faturayı öğrendiğimden beri yanıyorum,soğuk falan bırakmadılar sağolsun
50de yakıyorum akşam geldiğim için.
Soğuk oluyor. Oda termostatı yok. Kombi yoğuşmasız. Ama yalıtım var.
Acımıyor merak etmeyin,fatura gelince otomatik olarak ısınıyorsunuzBunlaaar dahaa iyiiii gunleeeer.. gelecek ay da ben acacagim bir baslik gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?