- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
İç sesiyim herkesinSenin bu ani çıkışların çok hoşuma gidiyor neden bilmiyorum ama :) :)
Alt üst yanmıyor ya benim,o da farkediyor sanırım.Bizim ev çok küçük degil ayrıca evde yaşlılar oldugu için hiç kapatmıyoruz ve derecesi yüksek biraz. Fatura dün geldi.310 tlsanırım hiç kapatmamak lazım
Umarım soğuklar tam bastırınca yine böyle az gelir,yoksa yanarız hepimiz :))Bana cok az gelmiş heralde ya :) ilk önce açma kapama yapma çünkü kaloriferin içindeki su soğuduğu için tekrar ısıtması için ekstra enerji harcıyor bütün kombiciler en az üç Petek belli ısı da yansa yeter diyo bide bu sene ekstra pahalandı doğalgaz bizim bina da bi bana cok az gelmiş o da alt katım dükkan ve boş diğer dairedekiliere 300 400 en az 250 falan gelmiş ama eşim dedi %10 indirim yapmışlar (Allah razı olsun) (çokmuş gibi) neyse işte öyle bana da az gelmiş dua etmeliyim
O daha kötü,ısınmadığımız halde dünyanın parasını ödüyoruz haliyle üzülüyorum,böyle şort atlet geçecek kadar yansa gam yemeyeceğim ama yok ısınmıyorumSehir ankara 38 de yakıyoruz ısiniyor muyuz hayir ve gelen fatura 430 du ocak da kac gelecek tahmin etmek bile istemiyorum
Canım valla insallah öyle olur yoksa bizde yanarızAlt üst yanmıyor ya benim,o da farkediyor sanırım.
Umarım soğuklar tam bastırınca yine böyle az gelir,yoksa yanarız hepimiz :))
Siz neredesiniz?Canım valla insallah öyle olur yoksa bizde yanarızvalla burası cok sogukta daha soğuğu nasıl olur bilemiyorum
Bursa canım yakınız ama burası sanki daha soguk gibi geliyo banaSiz neredesiniz?
Ben istanbul
Yalnız bdv fatura yarıştırma alanı değilHerkes kocasi ,kayinvalidesi ve gorumcesi icin acabiliyosa mantiken acilabilir :)
Siz kibleyin isterseniz , dogru bolume tasinir.Cok ta problem olmaz bu.
E benim derdim de faturam işte.Yalnız bdv fatura yarıştırma alanı değil
Dert alanı ya hani
Benim son konum, kısmi dert olduğu için, sağ olsunMune bir süre bekletti, uygun alana taşıdı.
Kıyaslanacak olursa diye söyledim.
Diğer konularımı zaten ilgili alanlara açtım
Acil olanlar dışında
Yorum hakkım bakidir.E benim derdim de faturam işte.
Ayrıca ben buraya fatura yarıştırmak için konu açmadım. Konumun içinde "hadi kızlar faturalarınızı atın,size kaç gelmiş?" gibi bir ibare kullanmadım,evde olmamama rağmen nesen bu kadar fazla gelmiş olabilir diye fikir almaya geldim. Kibleyip geçersiniz uygun değilse taşınır uygunsa burada kalır,konumu sabote etmeye hakkınız yok. İyi forumlar.
Çok fazla yaktınız mı? Sanırım bağlantılı olduğunuz kurumun app'inden kontrol edebiliyormuşsunuz ne kadar kullandığınızı,isterseniz bir bakın kafanızda birşeyler belli olsun şaşıp kalmayın :)Bizim doğalgaz faturasını gecen ay yazmadılar bahçede köpek var diye girmemişler iki aylık fatura gelecek şimdi açılan konulara bakınca 1 milyarlık fatura gelir kesin
Canım bursa da soğuk ama o kadar değil sanırım.Bursa canım yakınız ama burası sanki daha soguk gibi geliyo bana
Fakat hesap sorarcasına yorum yapma hakkınız yok. İyi forumlar. :)Yorum hakkım bakidir.
Hakaret etmediğim süreceFakat hesap sorarcasına yorum yapma hakkınız yok. İyi forumlar. :)
Yalıtımımız yok evimiz 3artı bir sadece bir oda yanmıyor 40 45 derecede yanıyor bulunduğumuz memlekette soğuk biryer gecen aydan 400 tl fatura olsa bu ayda 500 tl ama daha çok gelir düşünüyorum bin tlyi gözden çıkardımÇok fazla yaktınız mı? Sanırım bağlantılı olduğunuz kurumun app'inden kontrol edebiliyormuşsunuz ne kadar kullandığınızı,isterseniz bir bakın kafanızda birşeyler belli olsun şaşıp kalmayın :)
Canım bursa da soğuk ama o kadar değil sanırım.
Kar yağdı mı oraya? Buraya yağmadı.
Zamlar çok zorluyor hepimizi. Nereden baksanız 200 lirası vergi falandır.Yalıtımımız yok evimiz 3artı bir sadece bir oda yanmıyor 40 45 derecede yanıyor bulunduğumuz memlekette soğuk biryer gecen aydan 400 tl fatura olsa bu ayda 500 tl ama daha çok gelir düşünüyorum bin tlyi gözden çıkardım
Ne diyeyim. Peki diyeyim,iyi forumlar.Hakaret etmediğim sürece
Diye ekleyeyim mi?
Hayır canım cok soguk dağların etekleri hep kar burda da bi kac attı ama geri gitti birazda karla karısık yağdı ama cok soguk hatta idrar yollarımı üşüttüm bugun anneme gidince ayaklarım buz tuttu enfeksiyonum tekrarladı maalesefÇok fazla yaktınız mı? Sanırım bağlantılı olduğunuz kurumun app'inden kontrol edebiliyormuşsunuz ne kadar kullandığınızı,isterseniz bir bakın kafanızda birşeyler belli olsun şaşıp kalmayın :)
Canım bursa da soğuk ama o kadar değil sanırım.
Kar yağdı mı oraya? Buraya yağmadı.
Geçmiş olsun canım soğukta etkiliyor enfeksiyonu. Lahana bebek gibi kat kat giyinmekten başka çaremiz yok,tek dert doğalgaz faturası olsun ödenir ama ısınaydık iyiydi. :)Hayır canım cok soguk dağların etekleri hep kar burda da bi kac attı ama geri gitti birazda karla karısık yağdı ama cok soguk hatta idrar yollarımı üşüttüm bugun anneme gidince ayaklarım buz tuttu enfeksiyonum tekrarladı maalesef
Dış cephe + alt ve üst katların yanması çok farkediyor anladığım kadarıyla. Size yine az gelmiş sürekli yakmanıza rağmen. Her yerde söylemeyin nazar değerBende asiri cok bekliyordum, ama korktugum gibi olmadi.
Evim cok buyuk, butun odalarin petekleri acik.
4 oda+ banyoyu yakiyorum.
40-45 arasinda sabit 7/24 yaniyor dogalgaz. Oda isisi(22-23) derece genellikle.
Evde olmadigim gun icinde 30'a dusuruyorum isiyi oyle cikiyorum evden. Yani yine kapatmiyorum. Evdeki 2 odayi kullanmiyorum ama yinede yakiyorum.
Petek temizligini yaptik. Kombimizde cok iyi bisey degil aslinda.
Kullanmadiginiz odalarin peteklerini yakmayin tasarruf edin diyorlar ama bence hic bir katkisi yok.
Cunku gecen yil 30-35 de yakip sadece 2 oda ve banyoyu yakarken 180-190 net fatura oderken. Bu sene komple tum petekleri yakip arti dereceyi de 40-45 e almama ragmen 233 lira fatura geldi.
Not: Bu sene dis cephe yenilendi, belki de ondan.
Mesaji mi duzenledim, bir kac soru sordum. Sormadan cevaplaya basmisimGeçmiş olsun canım soğukta etkiliyor enfeksiyonu. Lahana bebek gibi kat kat giyinmekten başka çaremiz yok,tek dert doğalgaz faturası olsun ödenir ama ısınaydık iyiydi. :)
Dış cephe + alt ve üst katların yanması çok farkediyor anladığım kadarıyla. Size yine az gelmiş sürekli yakmanıza rağmen. Her yerde söylemeyin nazar değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?