Delirten doğalgaz faturam

Bizim ev çok küçük degil ayrıca evde yaşlılar oldugu için hiç kapatmıyoruz ve derecesi yüksek biraz. Fatura dün geldi.310 tl sanırım hiç kapatmamak lazım
Alt üst yanmıyor ya benim,o da farkediyor sanırım.

Umarım soğuklar tam bastırınca yine böyle az gelir,yoksa yanarız hepimiz :))

Sehir ankara 38 de yakıyoruz ısiniyor muyuz hayir ve gelen fatura 430 du ocak da kac gelecek tahmin etmek bile istemiyorum
O daha kötü,ısınmadığımız halde dünyanın parasını ödüyoruz haliyle üzülüyorum,böyle şort atlet geçecek kadar yansa gam yemeyeceğim ama yok ısınmıyorum

Herkes kocasi ,kayinvalidesi ve gorumcesi icin acabiliyosa mantiken acilabilir :)
Siz kibleyin isterseniz , dogru bolume tasinir.Cok ta problem olmaz bu.
Yalnız bdv fatura yarıştırma alanı değil
Dert alanı ya hani

Benim son konum, kısmi dert olduğu için, sağ olsun Mune bir süre bekletti, uygun alana taşıdı.
Kıyaslanacak olursa diye söyledim.

Diğer konularımı zaten ilgili alanlara açtım
Acil olanlar dışında

Bizim doğalgaz faturasını gecen ay yazmadılar bahçede köpek var diye girmemişler iki aylık fatura gelecek şimdi açılan konulara bakınca 1 milyarlık fatura gelir kesin

E benim derdim de faturam işte.
Ayrıca ben buraya fatura yarıştırmak için konu açmadım. Konumun içinde "hadi kızlar faturalarınızı atın,size kaç gelmiş?" gibi bir ibare kullanmadım,evde olmamama rağmen nesen bu kadar fazla gelmiş olabilir diye fikir almaya geldim. Kibleyip geçersiniz uygun değilse taşınır uygunsa burada kalır,konumu sabote etmeye hakkınız yok. İyi forumlar.

Yorum hakkım bakidir.

Bizim doğalgaz faturasını gecen ay yazmadılar bahçede köpek var diye girmemişler iki aylık fatura gelecek şimdi açılan konulara bakınca 1 milyarlık fatura gelir kesin
Çok fazla yaktınız mı? Sanırım bağlantılı olduğunuz kurumun app'inden kontrol edebiliyormuşsunuz ne kadar kullandığınızı,isterseniz bir bakın kafanızda birşeyler belli olsun şaşıp kalmayın :)

Bursa canım yakınız ama burası sanki daha soguk gibi geliyo bana
Canım bursa da soğuk ama o kadar değil sanırım.
Kar yağdı mı oraya? Buraya yağmadı.

Yalıtımımız yok evimiz 3artı bir sadece bir oda yanmıyor 40 45 derecede yanıyor bulunduğumuz memlekette soğuk biryer gecen aydan 400 tl fatura olsa bu ayda 500 tl ama daha çok gelir düşünüyorum bin tlyi gözden çıkardım

Zamlar çok zorluyor hepimizi. Nereden baksanız 200 lirası vergi falandır.
Yazık günah o paraya.

Hakaret etmediğim sürece
Diye ekleyeyim mi?
Ne diyeyim. Peki diyeyim,iyi forumlar.

Bende asiri cok bekliyordum, ama korktugum gibi olmadi.
Evim cok buyuk, butun odalarin petekleri acik.
4 oda+ banyoyu yakiyorum.
40-45 arasinda sabit 7/24 yaniyor dogalgaz. Oda isisi(22-23) derece genellikle.
Evde olmadigim gun icinde 30'a dusuruyorum isiyi oyle cikiyorum evden. Yani yine kapatmiyorum. Evdeki 2 odayi kullanmiyorum ama yinede yakiyorum.
Petek temizligini yaptik. Kombimizde cok iyi bisey degil aslinda.
Kullanmadiginiz odalarin peteklerini yakmayin tasarruf edin diyorlar ama bence hic bir katkisi yok.
Cunku gecen yil 30-35 de yakip sadece 2 oda ve banyoyu yakarken 180-190 net fatura oderken. Bu sene komple tum petekleri yakip arti dereceyi de 40-45 e almama ragmen 233 lira fatura geldi.
Not: Bu sene dis cephe yenilendi, belki de ondan.

Konu sahibi, surekli kombiyi acip kapatmak faturayi artiriyor diye biliyorum. Cunku her yeniden acilis da, daha cok enerji tuketiyormus.
Birde butun odalari yakiyor musunuz? Yalitim durumu nasil evinizin. Ve petek temizligi yaptirdiniz mi? Bunlar cok etkiliyor faturayi.

Son düzenleme:
Hayır canım cok soguk dağların etekleri hep kar burda da bi kac attı ama geri gitti birazda karla karısık yağdı ama cok soguk hatta idrar yollarımı üşüttüm bugun anneme gidince ayaklarım buz tuttu enfeksiyonum tekrarladı maalesef

Geçmiş olsun canım soğukta etkiliyor enfeksiyonu. Lahana bebek gibi kat kat giyinmekten başka çaremiz yok,tek dert doğalgaz faturası olsun ödenir ama ısınaydık iyiydi. :)

Dış cephe + alt ve üst katların yanması çok farkediyor anladığım kadarıyla. Size yine az gelmiş sürekli yakmanıza rağmen. Her yerde söylemeyin nazar değer

Mesaji mi duzenledim, bir kac soru sordum. Sormadan cevaplaya basmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…