- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Kapatıp açmak daha zararlı diyorlar burada. Hep düşükte mi yaksam acaba? Benim alt üst boş,biri yurtdışında diğeri de her zaman gelmiyor.
Hangi ildesiniz?Dogalgaz faturam az geldi diye daglara taslara haber saldim.Ocak ayinda carpilmamak icin suraya biilistireyim.
Hangi ildesiniz?
2 oda var bir koridor var, tuvalet banyo bir ama alt üst yanmadığı için akşam gelince bumbuz oluyor evin içi,bu termostat olayını kendim mi yaptıracağım yoksa ev sahibi mi yapmalı?Bence bir termostat taktirin.Kullanmadiginiz odalari kapatin. Devamli yaksaydiniz 50 degil 40-42 arasi ev devamli ilik kalirdi bence.Herseyi goze alip 1 ay kapatmadan (kullanilmayan odalari kapatip) dusuk derecede yakmayi deneyin.Termostatlar ucuz da var asiri pahali da.Ben faydasini gordugumu dusunuyorum termostatin.Gece 20 ye ayarliyorum.Gunduz zaten yokuz.Aksamustu eve gelince evin sicak olmasi paha bicilemez.21 -22ye getiriyorum sonra.
Ev ,merkezi isitmasaki gibi cehennem sicak olmuyor tabiki ama en azindan pamuklu pijamayla gayet rahat oturuluyor ki devamli usuyen biriyimdir ben.
Alt üst çok farkediyor,yalıtım olsa ne olur ki alt üst yanmıyor,donuyorum.Yok valla yıllardır o şekilde yaparım .Hiçte fazla gelmedi faturam.Kombi eski ,bina eski ama yalıtımlı alt ve üst kat dolu .
2 oda var bir koridor var, tuvalet banyo bir ama alt üst yanmadığı için akşam gelince bumbuz oluyor evin içi,bu termostat olayını kendim mi yaptıracağım yoksa ev sahibi mi yapmalı?
Alt üst çok farkediyor,yalıtım olsa ne olur ki alt üst yanmıyor,donuyorum.
İstanbul 5 derece ama benim hissettiğim 25 derece,saygıyla anıyorum İgdaş'ı.Bursadayim.Su anda 1 derece mesela disarisi.Soguk baya.
O yüzden yüksek geldi sanırım.Bak o önemli işte ,benim bir oda soğuk olur nispeten alt kat o odayı kullanmadığı için ama onun dışında iyi ısısı .
O yüzden yüksek geldi sanırım.
Şimdi ne yapmam lazım?
Çok teşekkürler uygulamayı kurdum inceliyorum :))İGDAŞ uygulamasını kurun,sayactaki kırmızı alandaki numarayı yazın anlık faturaniza bakın :) tabi fatura kimin üstüne ise onun yapması lazım tasarruf ettiriyor :) :)
Çok teşekkürler uygulamayı kurdum inceliyorum :))
Acımıyor merak etmeyin,fatura gelince otomatik olarak ısınıyorsunuz
İnsanların konu açıp açmayacağına siz mi karar veriyorsunuz?Herkes faturası için konu mu açacak?
Herkes faturası için konu mu açacak?
Herkes faturası için konu mu açacak?
Piyangodan büyük ikramiyeyi tutturursam burdaki herkese birer oda termostatı hediye edicem. Gözünüzü seveyim vereceğiniz 200-250 lira yarıya düşürecek faturanızı. Alın şunu. Kiracılar ev sahibine kakalasın.
Benimkinde penguenler çıkacak kadar soğuk oluyor,ev ısınana kadar üzerimdekini bile çıkartmıyorum,yerler buz gibi,alt üst yanmıyor. Sanırjm bu da çok farkediyor.Ani sinir basmasi ve tansiyon yuksekligiyle gelen hararet
Saka bir tarafa 45 derecede 24 saat yaktim 280-290 gibi bisi geldi.. ha kendini zor isitiyor ama en azindan kapiyi acip eve girdiginizde karsiniza penguenler cikmiyor sogugu baya kirmis oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?