Delirten doğalgaz faturam

Kesinlikle cok fark ediyor, dis cephe ve alt-ustun yakip yakmamasi.
Haklisiniz bende cok saskinim bu civarda bir faturam geldigi icin
Darisi size ve bu dertren muzdarip herkese

Evet canım yakıyorum.yalıtım var fakat alt üst yanmıyor. Petek temizliği yaptırmadım bu sene. Geçen sene yaptırmıştım bir yıl falan oluyor işte. Açıp kapatmayı bırakacağım bu ay bir bakalım nasıl gelecek faturam. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :)

en son 248 mi 260 mı öyle bir şey geldi ama çok yakmamıştık. Asıl bu ay gelecek güzel bi fatura bekliyoruz bakalım.
Çok yaktıysanız bir 400'ü gözden çıkartın derim,hepimize geçmiş olsun. :)

Valla kıskanıyorum doğalgazı , elektiriği bedavaya olan ülkeleri.. bizlerde zam üstüne zam
Bu yıl çok fazla zam geldi,elektrikte 180 geldi bana.

Aaa iste o alt-ust olayi cok etkiliyor. Bir de petek temizligini her sene yeniden yaptirmanizi tavsiye ederim.
Evet bir deneyin hic kapatmadan. Evde olmadiginiz sureler icin en dusuge alip cikin.
Rica ederim

Aynen iyi dedin ısınaydık eydi

Dış cephe yalıtımı var mı ? Ben de burda okuduklarımdan yola çıkarak , tasarruf amaçlı sabah kapatıp akşam açıyorum . Bu ay böyle denemek istedim . Başka bir konudan bu şekilde çok daha az faturası geldiğini söyleyen üyeler vardı . Gözüm korkmadı değil şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…