- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Geçmiş olsun canım soğukta etkiliyor enfeksiyonu. Lahana bebek gibi kat kat giyinmekten başka çaremiz yok,tek dert doğalgaz faturası olsun ödenir ama ısınaydık iyiydi. :)
E
Dış cephe + alt ve üst katların yanması çok farkediyor anladığım kadarıyla. Size yine az gelmiş sürekli yakmanıza rağmen. Her yerde söylemeyin nazar değer
Geçmiş olsun canım soğukta etkiliyor enfeksiyonu. Lahana bebek gibi kat kat giyinmekten başka çaremiz yok,tek dert doğalgaz faturası olsun ödenir ama ısınaydık iyiydi. :)
Dış cephe + alt ve üst katların yanması çok farkediyor anladığım kadarıyla. Size yine az gelmiş sürekli yakmanıza rağmen. Her yerde söylemeyin nazar değer
şener şen gibi yetmiyorrrr ne yapsam yetiremedim maaşııı diye sokaklar da koşmaya başlama daBunlaaar dahaa iyiiii gunleeeer.. gelecek ay da ben acacagim bir baslik gibi
Evet canım yakıyorum.yalıtım var fakat alt üst yanmıyor. Petek temizliği yaptırmadım bu sene. Geçen sene yaptırmıştım bir yıl falan oluyor işte. Açıp kapatmayı bırakacağım bu ay bir bakalım nasıl gelecek faturam. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :)Bende asiri cok bekliyordum, ama korktugum gibi olmadi.
Evim cok buyuk, butun odalarin petekleri acik.
4 oda+ banyoyu yakiyorum.
40-45 arasinda sabit 7/24 yaniyor dogalgaz. Oda isisi(22-23) derece genellikle.
Evde olmadigim gun icinde 30'a dusuruyorum isiyi oyle cikiyorum evden. Yani yine kapatmiyorum. Evdeki 2 odayi kullanmiyorum ama yinede yakiyorum.
Petek temizligini yaptik. Kombimizde cok iyi bisey degil aslinda.
Kullanmadiginiz odalarin peteklerini yakmayin tasarruf edin diyorlar ama bence hic bir katkisi yok.
Cunku gecen yil 30-35 de yakip sadece 2 oda ve banyoyu yakarken 180-190 net fatura oderken. Bu sene komple tum petekleri yakip arti dereceyi de 40-45 e almama ragmen 233 lira fatura geldi.
Not: Bu sene dis cephe yenilendi, belki de ondan.
Konu sahibi, surekli kombiyi acip kapatmak faturayi artiriyor diye biliyorum. Cunku her yeniden acilis da, daha cok enerji tuketiyormus.
Birde butun odalari yakiyor musunuz? Yalitim durumu nasil evinizin. Ve petek temizligi yaptirdiniz mi? Bunlar cok etkiliyor faturayi.
Çok yaktıysanız bir 400'ü gözden çıkartın derim,hepimize geçmiş olsun. :)en son 248 mi 260 mı öyle bir şey geldi ama çok yakmamıştık. Asıl bu ay gelecek güzel bi fatura bekliyoruz bakalım.
Bu yıl çok fazla zam geldi,elektrikte 180 geldi bana.Valla kıskanıyorum doğalgazı , elektiriği bedavaya olan ülkeleri.. bizlerde zam üstüne zam
acilen bir pitbull edinin o zaman yıllarca gelmezler fatura yazmayaBizim doğalgaz faturasını gecen ay yazmadılar bahçede köpek var diye girmemişler iki aylık fatura gelecek şimdi açılan konulara bakınca 1 milyarlık fatura gelir kesin
Aaa iste o alt-ust olayi cok etkiliyor. Bir de petek temizligini her sene yeniden yaptirmanizi tavsiye ederim.Evet canım yakıyorum.yalıtım var fakat alt üst yanmıyor. Petek temizliği yaptırmadım bu sene. Geçen sene yaptırmıştım bir yıl falan oluyor işte. Açıp kapatmayı bırakacağım bu ay bir bakalım nasıl gelecek faturam. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :)
Bende asiri cok bekliyordum, ama korktugum gibi olmadi.
Evim cok buyuk, butun odalarin petekleri acik.
4 oda+ banyoyu yakiyorum.
40-45 arasinda sabit 7/24 yaniyor dogalgaz. Oda isisi(22-23) derece genellikle.
Evde olmadigim gun icinde 30'a dusuruyorum isiyi oyle cikiyorum evden. Yani yine kapatmiyorum. Evdeki 2 odayi kullanmiyorum ama yinede yakiyorum.
Petek temizligini yaptik. Kombimizde cok iyi bisey degil aslinda.
Kullanmadiginiz odalarin peteklerini yakmayin tasarruf edin diyorlar ama bence hic bir katkisi yok.
Cunku gecen yil 30-35 de yakip sadece 2 oda ve banyoyu yakarken 180-190 net fatura oderken. Bu sene komple tum petekleri yakip arti dereceyi de 40-45 e almama ragmen 233 lira fatura geldi.
Not: Bu sene dis cephe yenilendi, belki de ondan.
kıskandık faturanızı maşallah diyeyim barii
Konu sahibi, surekli kombiyi acip kapatmak faturayi artiriyor diye biliyorum. Cunku her yeniden acilis da, daha cok enerji tuketiyormus.
Birde butun odalari yakiyor musunuz? Yalitim durumu nasil evinizin. Ve petek temizligi yaptirdiniz mi? Bunlar cok etkiliyor faturayi.
sormaya korkuyorummmmEki Görüntüle 2219644
Sorun bi nasıl yaptım ?
Aynen iyi dedin ısınaydık eydiGeçmiş olsun canım soğukta etkiliyor enfeksiyonu. Lahana bebek gibi kat kat giyinmekten başka çaremiz yok,tek dert doğalgaz faturası olsun ödenir ama ısınaydık iyiydi. :)
Neee 40 mı şaka diyemeyeceğime göre ben sokkkEki Görüntüle 2219644
Sorun bi nasıl yaptım ?
Yok yok şaşırma okadar yakmadan bu kadar geldiNeee 40 mı şaka diyemeyeceğime göre ben sokkkgözüm seyriyo ahahah
Haaaa öyle desene bacım ya valla yüreğime inecektiYok yok şaşırma okadar yakmadan bu kadar geldieşimde bende çalışıyoruz çocukta yok yakmıyoruz
IsınmıyoruzHangi şehirde yaşıyorsunuz , ısınıyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?