- 17 Ocak 2017
- 640
- 1.537
- 33
- 35
- Konu Sahibi salinger29
-
Başka ev bakamaz mısınız?
Gidenlerden mi geliyor acaba
Rutubet kokusu gibi mi
Taşınma imkanınız var mı başka bi yere
Kontratı iptal edemez misiniz.
Bu pis kokuyu gidermek için uğraşmaktansa, başka bir ev tutsanız.
Taşınsanız mı
herkese cevapları için çok teşekkür ederim. burada ev bulmak öyle zormuş ki bu evi bulabilmek için bile 3 haftadır bekliyoruz. bu kokan ev için Türkiye'deki emlakçımızdan bile referans istediler düşünün :'( yarın ev sahibi ve emlakçıyla görüşeceğim inşaallah bi sonuç alırım. rutubet kokusu gibi de değil böyle ev petshop gibi kokuyor su bi ayrı dünya..
Su tankinin içini boşaltip bakabilirmisiniz? Belki içinde birşey ölmüştür. Kedi kuş felan.
Muhtemelen su tankındandır. Bakteri ve yosun üremeye çok müsait oluyor bu tip şeyler.
Temizliğini yapan firmalar vardır, düzenli temizlenmesi gerekiyor...
Ya havalandirmada hayvan ölüsü var ya da su tankında bence, bi baktırın
Canım ilaçlama firması bulun yaşadığınız yer şehir mi? kasaba mı? Eger kasaba gibi bir yerse izledigim yabanci bir program da evde ki kokunun sebebi duvarın arkasında ölen bir hayvandan geliyormuş (sincap).
Allah yardımcınız olsun pis kokuya kimse dayanamaz
Daha once evde evcil hayvan kedi kopek besleyen olduysa ve fazla da titiz degillerse hayvanlarin idrari vs koku yapabilir esyalarda halilarda koltuklarda.
Bir yakinimizin basina gelmisti ordan biliuorum
Kesin o su tankında bir şey var içinde bir şey ölmüş olabilir
Koku tam olarak neye benziyor?
Küf gb mi dışkı gb mi ya da hayvan leşi gb mi?
maalesef Avrupalı insanların temizlik anlayışı bizim gibi değil, onlar için önce dış güzellik, maalesef kışın pek pencere açıp ev soğumasın diye havalandırmazlar, ve bu yüzden nem rutubet pis koku hepsi birbirine karışıp evin kapılarına duvarlarına heryere siniyor. Ve o iğrenç kokunun gitmesi okadar kolay olmuyor maalesef.
Giderleri kapatmayı deneyin bence.lavabolara top ernetlerden koyun varsa. İlk evlendiğimde ben de yaşamıştım ve bilememiştim acemiydim. Giderleri kapatınca geçmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?