Delirten koku :'(

Ablamdan duymuştum. Taşındığı evde bi önce oturan kiracı hintlmi meksikalı mı neymiş ve baharatları çok kötü kokuyor muş bütün eve sinmiş. Kokunun geçmesi epey zaman almıştı.

sizden once oturanlar hayvan beslemis demek ki ve onlar gercekten temizliklerine hic dikkat etmiyorlar.. Allah sabir versin valla

Bizim de güneş enerjimiz vardı. Bi zaman sonra koku olduğu için babam ara ara ilaçlatırdı sonraları kendi ilaçlamaya başladı. Bence siz de bi tanka baktırın. Badana boya yapıp imkanınız varsa eşyaları yenileyin uoksa koltuklara kadar yıkatın her şeyi. Sonrasında koku kalacağını sanmıyorum.

Icinizi karartmak istemiyorum ama Ingiltere'nin %90i nem ve rutubet kokuyor.
Ev bulmanin ne kadar zor oldugunu biliyorum, Almanya da aynisi.

Cambridge'deyim bir de, şehir tarihi kalsın aman bozulmasın diye ev de yapmamışlar, burayı bulma sürecinde bile çoook zorlandım. Rutubet olur diye dışı süper içi dökülen eski müstakil evlerden de vazgeçtik, alıştığımız gibi bir apartman daire olsun dedik. burda da rutubet kokusu bile çok güzel bir koku gibi kaldı :'(

Evi boyatin tumden. Esyalari da degistirin. Koku kalacagini zannetmem.

aslında sadece evin iki odasında yere yapışık çıkması mümkün olmayan halılar var. başka hiç eşya yok ve yeni boyalı gibi. çok daha derinlerden bir yerlerden geliyor koku. Tank kontrolünde tüm olay çözülür umarım:/ teşekkür ederim.

Ablamdan duymuştum. Taşındığı evde bi önce oturan kiracı hintlmi meksikalı mı neymiş ve baharatları çok kötü kokuyor muş bütün eve sinmiş. Kokunun geçmesi epey zaman almıştı.

Ben de Basta bizden once oturan domuz eti pisirmirtir diye dusumustum. Bu da travmatikti ama temizlersem gecer diye umutlanmistim. Simdi suyla her yeri temizlemeye calisirken suyun koktugunu farketmek iyice moralimi bozdu. Acaba kokmuyo da Ben mi deliriyorum diye dusundum bir an

Tankın suyunu kompşe boşaltsanız. İçini temizleyip tekrar doldursanız. Zormu boşaltmak. O kokudan evde durulmaz. Allah kolaylık versin valla. Ev sahibi bunu bile bile nasıl halletmeden kiraya vermiş ilginç..

Tankın suyunu kompşe boşaltsanız. İçini temizleyip tekrar doldursanız. Zormu boşaltmak. O kokudan evde durulmaz. Allah kolaylık versin valla. Ev sahibi bunu bile bile nasıl halletmeden kiraya vermiş ilginç..
Evet Ben de cok ofkelendim, hali yikaninca da kokunun gideceginden kendimce cok emindim:/ emlakciyla konusacagiz insaallah halleder, burda onlara soylemek gerekiyormus her Seyi. Amin :,( cok tesekkurler cevabiniz icin.

:)
Eşine de kokuyor mu?

Bizimde annemlerle su an oturduğumuz evde onceden Surinamli bir adam oturuyormus. Biz eve tasinmadan once bakmaya gelmistik evin ici acayip agir baharat kokuyordu. Bu kokuya asinayim cunku Surinam arkadaslarimin evlerine gittigim cok oldu. Fakat tabi 7/24 icinde yasamak baska. Biz duvarlari boyadık, yerleri iyice sildik felan o koku zamanla gitti. Ama epey kaldi. Bizde de oyle istedigin eve hop çıkamıyorsun. Bir listeye yaziliyorsun sira sana gelirse ev cikiyor bu 3 yilda surebiliyor 5 yilda. O yuzden gencler 18e girmeden once hemen eve yaziliyorlar. Ya da iste satin alacaksin ama Hollanda'da kiraya cikmak cok zor. Ingiltere daha iyi bir yol izliyordur umarim.

Seni korkutmak gibi olmasında evde bir şey mi var ölmüş. Su tankı vs varsa içine baktınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…