- 17 Ocak 2017
- 640
- 1.537
- 33
- 34
- Konu Sahibi salinger29
-
inşaallah hallolur çok sağolunÇok kötü ya
İnşallah hemen çıkarsınız
herkese cevapları için çok teşekkür ederim. burada ev bulmak öyle zormuş ki bu evi bulabilmek için bile 3 haftadır bekliyoruz. bu kokan ev için Türkiye'deki emlakçımızdan bile referans istediler düşünün :'( yarın ev sahibi ve emlakçıyla görüşeceğim inşaallah bi sonuç alırım. rutubet kokusu gibi de değil böyle ev petshop gibi kokuyor su bi ayrı dünya..
Icinizi karartmak istemiyorum ama Ingiltere'nin %90i nem ve rutubet kokuyor.
Ev bulmanin ne kadar zor oldugunu biliyorum, Almanya da aynisi.
Evi boyatin tumden. Esyalari da degistirin. Koku kalacagini zannetmem.
Bizim de güneş enerjimiz vardı. Bi zaman sonra koku olduğu için babam ara ara ilaçlatırdı sonraları kendi ilaçlamaya başladı. Bence siz de bi tanka baktırın. Badana boya yapıp imkanınız varsa eşyaları yenileyin uoksa koltuklara kadar yıkatın her şeyi. Sonrasında koku kalacağını sanmıyorum.
Ablamdan duymuştum. Taşındığı evde bi önce oturan kiracı hintlmi meksikalı mı neymiş ve baharatları çok kötü kokuyor muş bütün eve sinmiş. Kokunun geçmesi epey zaman almıştı.
sizden once oturanlar hayvan beslemis demek ki ve onlar gercekten temizliklerine hic dikkat etmiyorlar.. Allah sabir versin valla
Evet Ben de cok ofkelendim, hali yikaninca da kokunun gideceginden kendimce cok emindim:/ emlakciyla konusacagiz insaallah halleder, burda onlara soylemek gerekiyormus her Seyi. Amin :,( cok tesekkurler cevabiniz icin.Tankın suyunu kompşe boşaltsanız. İçini temizleyip tekrar doldursanız. Zormu boşaltmak. O kokudan evde durulmaz. Allah kolaylık versin valla. Ev sahibi bunu bile bile nasıl halletmeden kiraya vermiş ilginç..
:)Ben de Basta bizden once oturan domuz eti pisirmirtir diye dusumustum. Bu da travmatikti ama temizlersem gecer diye umutlanmistim. Simdi suyla her yeri temizlemeye calisirken suyun koktugunu farketmek iyice moralimi bozdu. Acaba kokmuyo da Ben mi deliriyorum diye dusundum bir an
Evet su kokusunu o cozdu, duvarları yerleri koklaya koklaya ilerliyoruz Allah sonumuzu hayretsin :):)
Eşine de kokuyor mu?
:)))Evet su kokusunu o cozdu, duvarları yerleri koklaya koklaya ilerliyoruz Allah sonumuzu hayretsin :)
:)))
Çözebilirsiniz inşallah koku meselesi çekilebilir gibi olmuyor çünkü
Nem olabilir .
Seni korkutmak gibi olmasında evde bir şey mi var ölmüş. Su tankı vs varsa içine baktınız mı?Merhaba hanımlar,
Yaklaşık bir ay evvel eşimle İngiltere'ye taşındık. Şu an geçici bir yerde kalıyoruz, cuma günü itibariyle çıkacağız buradan.
Sancılı bir ev arama süreci sonrası 1 senelik kontratla bir ev tuttuk. Eve ilk bakmaya gittiğimizde ilginç ve iğrenç bir koku vardı. Ben evin kendinden olan halıları sebebiyle böyle koktuğunu düşündüm, emlakçıda halıların yıkatılacağını söyledi. Sonrasında evi tekrar kontrol ettim halılar yıkanmış lakin koku devam ediyor.
Fırından, bulaşık makinesinden hatta bence duvarlardan garip garip kokular geliyor. En sonunda suyun da çok kötü koktuğunu farkettik :'( Kokunun tek kaynağı bu mu bilmiyorum, evde sıcak su tankı gibi bişey var o mu kokuyor anlamıyorum. Gerçekten çıldırtıcı bir hal aldı.
Böyle bir durum bilen duyan yaşayan var mı? Çamaşır suyuyla sirkeyle ortalığı silmekten ellerim yandı ama asla geçmiyor :'(
Direk yazamadım ben, bayağı cesursun!Evde ceset olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?