- Konu Sahibi salinger29
-
Ay ne pis insanlar var kaşıntı tuttu gece geceBen yeni tasindigim evde banyo da cok cotu bir koku vardi dediginiz gibi her yerine camasir suyu doktum ne yuzey temizleyiciler neler neler .Havalandirma da kokuyordu ayni kokuyla .Biz evi tutarken azdi yikadiktan sonra cogaldi .Bizden once oturan bekar adam kullanilmis donlarini hic yikamamis havalandirmaya lavabo bazen u seklinde oluyor duvarla hafif aciklik bulmus oradan atmis .Adamin on tane donu cikti ordan.Esim havalandirmayi da temizletti ayni marka donlardan ordada varmış .İki ay kalip 20tane donu oraya buraya sokup gitmis .Oyle de pisti ki anlatamam Kollarim kabarmisti tiksinmekten midem bulandi gene.
Bir seneden fazla oldu hala anlaturken tiksiniyorum . Ya yikayamadiysan at neden oraya buraya sokuyorsunTövbe estağfurullah insanın sinir sistemi yerinden oynar görünce, böyle üşengeçlik mi olur ya, katıksız ruh hastasıymış acayip öfkelendik eşimle tanımadığımız adama :) geçmiş olsun valla Allahtan bulmuşsunuz kaynağı, bi don koleksiyonu da benden çıkmaz umarım:/
Leş kokusu küf kokusuyla karışık. Yaz günü kirli tencereyi güneş altında unutup bi hafta almamışsın da odada kalmış gibi :)))) ama seyreltilmiş. Su kokunca yıkadığın şeyler de deterjan kokusuyla karışık kokuyor vsSu deposu evin içinde bi dolabın içinde, fare girmiş olabilir veya pislenmiş olabilir dediğiniz gibi. Sizin bahsettiğiniz nasıl bir koku, gerçi ölmüş kuş kokusunu da anlatmak kolay değildir..Teşekkürler cevaplar için
Bir seneden fazla oldu hala anlaturken tiksiniyorum . Ya yikayamadiysan at neden oraya buraya sokuyorsuno kadar kucuk bir acikliktan sokmustu ki esimin eli girmedi ben cikardim bide .Her yeri kontrol et ozellikle konunun yogun yerlerini takrar gecmis olsun
Acayip sinirlerim bozuldu yıkamaya üşenen çöpe götürmeye sen üşenir, banyoda çıkarıp çıkarıp boşluğa tepmiş pis adam size de çok geçmiş olsun, ben de tüm boşlukları kontrol etmeye çalışayım.
Leş kokusu küf kokusuyla karışık. Yaz günü kirli tencereyi güneş altında unutup bi hafta almamışsın da odada kalmış gibi :)))) ama seyreltilmiş. Su kokunca yıkadığın şeyler de deterjan kokusuyla karışık kokuyor vs
Ev
Evde muhit olarak zengin ve memur harci oturulmayan bir ev.Ummadigim yerden cikti .Aramaktan agladigimi biliyorum .En son cikmaya karar vermistim ki musluga bakarken esim farketmis olayi.
Hassas burnum yüzünden her şey kokar bana, baya kimseyi inandıramamıştım ilk başta. Sonra kokuyu herkes almaya başladı şükür öylelikle kurtulduk. Musluk açılınca kaçıyordum . En kısa zamanda kurtulursunuz inşallah:)) yeterince ürpertici bir koku betimlediniz sağolun, suyun koktuğunu anlayınca kusacaktım ben de, insanın da aklına gelmiyor su bu sonuçta, çok masum:)
Hassas burnum yüzünden her şey kokar bana, baya kimseyi inandıramamıştım ilk başta. Sonra kokuyu herkes almaya başladı şükür öylelikle kurtulduk. Musluk açılınca kaçıyordum . En kısa zamanda kurtulursunuz inşallah
Yorumlarda dikkatimi çekti de,domuz eti kalıcı bir koku değil. Öyle ağır da kokmaz. Evde hayvan beslense de o derece ağır kokmaz.
Su tankından geliyordur koku. Temizlenmemiştir uzun zaman o yüzden koku yapmıştır. Onun içine bakın su da kokuyorsa zaten ondan olduğu kesin değil mı? :)
Esasında ben de emin olamadım ondan çünkü şu anda kaldığımız yerde falan o tip bi koku yok ama belki sahibi pişirmiş hiç temizlememiştir fırını, koku sinmiştir diye düşünmüştüm. Evde 2-3 çeşit koku var ya da ben obsesifleştim içime çeke çeke, neyin nerden geldiğinden tam emin olamıyorum vallahi:)
Koku olayında bende takımtılıyımdır anlıyorum seni :)
Bir koku gelince her yerden şüphelenirim. İnşallah bulursun en kısa zamanda kokunun nereden geldiğini :)
bakın koku konusunu bilmiyorum, Allah yardımcınız olsun. ne yapın edin İngiltere’de hasta olmayaya çalışın. ben bir kere panik atak geçirdim, hastaneye yolladılar ve tamı tamına 4 saat bekledim ayrıca beklediğimle kaldım sadece. bundan sonra hasta olursam doktora gitmek yerine ölmeyi bekleyeceğim.Evet su kokusunu o cozdu, duvarları yerleri koklaya koklaya ilerliyoruz Allah sonumuzu hayretsin :)
o evde kesin bişey ölmüştür benden söylemesi iyi kontrol edinMerhaba hanımlar,
Yaklaşık bir ay evvel eşimle İngiltere'ye taşındık. Şu an geçici bir yerde kalıyoruz, cuma günü itibariyle çıkacağız buradan.
Sancılı bir ev arama süreci sonrası 1 senelik kontratla bir ev tuttuk. Eve ilk bakmaya gittiğimizde ilginç ve iğrenç bir koku vardı. Ben evin kendinden olan halıları sebebiyle böyle koktuğunu düşündüm, emlakçıda halıların yıkatılacağını söyledi. Sonrasında evi tekrar kontrol ettim halılar yıkanmış lakin koku devam ediyor.
Fırından, bulaşık makinesinden hatta bence duvarlardan garip garip kokular geliyor. En sonunda suyun da çok kötü koktuğunu farkettik :'( Kokunun tek kaynağı bu mu bilmiyorum, evde sıcak su tankı gibi bişey var o mu kokuyor anlamıyorum. Gerçekten çıldırtıcı bir hal aldı.
Böyle bir durum bilen duyan yaşayan var mı? Çamaşır suyuyla sirkeyle ortalığı silmekten ellerim yandı ama asla geçmiyor :'(
Yok bacım ne ölüsü, insanlar pis, temizlik ev havalandırma inanmasın belki ama hepsi masrafdan sayılıyor, ben Almanya’da yaşıyorum ve burada yaşayan diğer arkadaşlarda bilir , almanların özellikle yaşlılarının kendilerine has pis bir kokusu vardır, öyleki miğde bulandırır Ve evlerini onlar taşındıktan sonra haftalarca hatta aylarca havalandırmazsan komple duvarlar boyanmazsa o koku gitmez.o evde kesin bişey ölmüştür benden söylemesi iyi kontrol edin
Aaaaay bu ne be ne pis insanlar varBen yeni tasindigim evde banyo da cok cotu bir koku vardi dediginiz gibi her yerine camasir suyu doktum ne yuzey temizleyiciler neler neler .Havalandirma da kokuyordu ayni kokuyla .Biz evi tutarken azdi yikadiktan sonra cogaldi .Bizden once oturan bekar adam kullanilmis donlarini hic yikamamis havalandirmaya lavabo bazen u seklinde oluyor duvarla hafif aciklik bulmus oradan atmis .Adamin on tane donu cikti ordan.Esim havalandirmayi da temizletti ayni marka donlardan ordada varmış .İki ay kalip 20tane donu oraya buraya sokup gitmis .Oyle de pisti ki anlatamam Kollarim kabarmisti tiksinmekten midem bulandi gene.
Ay niye ya banyo yapmıyorlar mı totolarını silmiyorlar mı bu yaşlılarYok bacım ne ölüsü, insanlar pis, temizlik ev havalandırma inanmasın belki ama hepsi masrafdan sayılıyor, ben Almanya’da yaşıyorum ve burada yaşayan diğer arkadaşlarda bilir , almanların özellikle yaşlılarının kendilerine has pis bir kokusu vardır, öyleki miğde bulandırır Ve evlerini onlar taşındıktan sonra haftalarca hatta aylarca havalandırmazsan komple duvarlar boyanmazsa o koku gitmez.
Elbette hepsi öyle değil ama Avrupalı insanların temizlik kültürü yok , mesela kızımın arkadaşı bize yatıya geldiğinde (10 yaşındaydı ozaman) kilodunu çıkardı pijamasını giydi , dedim napıyorsun sen ? Dediki biz böyle uyuyoruz daha rahat oluyor, giydirdim kızı tekrar :)Aaaaay bu ne be ne pis insanlar var
Ben küçükken yaşlı bir komşu adam vardı, gece tuvalete gitmez , lazımlığı vardı sanırım plastik kovaydı, ona yapardı küçüğü büyüğü sabahda dökerdi. almanların eski kültürlerinde lazımlığa yapıp yatak altına itelemek normal bişey.Elbette hepsi öyle değil ama Avrupalı insanların temizlik kültürü yok , mesela kızımın arkadaşı bize yatıya geldiğinde (10 yaşındaydı ozaman) kilodunu çıkardı pijamasını giydi , dedim napıyorsun sen ? Dediki biz böyle uyuyoruz daha rahat oluyor, giydirdim kızı tekrar :)
Demem o ki temizlik imandan gelir diye boşa demiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?