Delirten koku :'(

Ay ne pis insanlar var kaşıntı tuttu gece gece

Bir seneden fazla oldu hala anlaturken tiksiniyorum . Ya yikayamadiysan at neden oraya buraya sokuyorsun o kadar kucuk bir acikliktan sokmustu ki esimin eli girmedi ben cikardim bide .Her yeri kontrol et ozellikle konunun yogun yerlerini takrar gecmis olsun

Leş kokusu küf kokusuyla karışık. Yaz günü kirli tencereyi güneş altında unutup bi hafta almamışsın da odada kalmış gibi :)))) ama seyreltilmiş. Su kokunca yıkadığın şeyler de deterjan kokusuyla karışık kokuyor vs

Acayip sinirlerim bozuldu yıkamaya üşenen çöpe götürmeye de üşenir, banyoda çıkarıp çıkarıp boşluğa tepmiş pis adam size de çok geçmiş olsun, ben de tüm boşlukları kontrol etmeye çalışayım.

Son düzenleme:
Ev

Evde muhit olarak zengin ve memur harci oturulmayan bir ev.Ummadigim yerden cikti .Aramaktan agladigimi biliyorum .En son cikmaya karar vermistim ki musluga bakarken esim farketmis olayi.

:)) yeterince ürpertici bir koku betimlediniz sağolun, suyun koktuğunu anlayınca kusacaktım ben de, insanın da aklına gelmiyor su bu sonuçta, çok masum:)

Ev

Evde muhit olarak zengin ve memur harci oturulmayan bir ev.Ummadigim yerden cikti .Aramaktan agladigimi biliyorum .En son cikmaya karar vermistim ki musluga bakarken esim farketmis olayi.

Bu temizlik olayı çok farklı bi olay gerçekten, hiç belli olmuyor, adam dışardan çok sakin selim prezentabl görünüyordur belki de ama işte....

:)) yeterince ürpertici bir koku betimlediniz sağolun, suyun koktuğunu anlayınca kusacaktım ben de, insanın da aklına gelmiyor su bu sonuçta, çok masum:)
Hassas burnum yüzünden her şey kokar bana, baya kimseyi inandıramamıştım ilk başta. Sonra kokuyu herkes almaya başladı şükür öylelikle kurtulduk. Musluk açılınca kaçıyordum . En kısa zamanda kurtulursunuz inşallah

Amin inşaallah, kuş fare bulmadan atlatırım umarım. Sağolun.

Yorumlarda dikkatimi çekti de,domuz eti kalıcı bir koku değil. Öyle ağır da kokmaz. Evde hayvan beslense de o derece ağır kokmaz.
Su tankından geliyordur koku. Temizlenmemiştir uzun zaman o yüzden koku yapmıştır. Onun içine bakın su da kokuyorsa zaten ondan olduğu kesin değil mı? :)

Esasında ben de emin olamadım ondan çünkü şu anda kaldığımız yerde falan o tip bi koku yok ama belki sahibi pişirmiş hiç temizlememiştir fırını, koku sinmiştir diye düşünmüştüm. Evde 2-3 çeşit koku var ya da ben obsesifleştim içime çeke çeke, neyin nerden geldiğinden tam emin olamıyorum vallahi:)

Koku olayında bende takımtılıyımdır anlıyorum seni :)
Bir koku gelince her yerden şüphelenirim. İnşallah bulursun en kısa zamanda kokunun nereden geldiğini :)

Koku olayında bende takımtılıyımdır anlıyorum seni :)
Bir koku gelince her yerden şüphelenirim. İnşallah bulursun en kısa zamanda kokunun nereden geldiğini :)

Şu an orda değiliz ama hala burnuma o kokular geliyor, eşim de sürekli hissettiğini söylüyor inşaallah biz kokmuyoruzdur :) psikolojimiz bozuldu. Teşekkür ederim inşaallah hallederiz:)

Evet su kokusunu o cozdu, duvarları yerleri koklaya koklaya ilerliyoruz Allah sonumuzu hayretsin :)
bakın koku konusunu bilmiyorum, Allah yardımcınız olsun. ne yapın edin İngiltere’de hasta olmayaya çalışın. ben bir kere panik atak geçirdim, hastaneye yolladılar ve tamı tamına 4 saat bekledim ayrıca beklediğimle kaldım sadece. bundan sonra hasta olursam doktora gitmek yerine ölmeyi bekleyeceğim.

o evde kesin bişey ölmüştür benden söylemesi iyi kontrol edin

o evde kesin bişey ölmüştür benden söylemesi iyi kontrol edin
Yok bacım ne ölüsü, insanlar pis, temizlik ev havalandırma inanmasın belki ama hepsi masrafdan sayılıyor, ben Almanya’da yaşıyorum ve burada yaşayan diğer arkadaşlarda bilir , almanların özellikle yaşlılarının kendilerine has pis bir kokusu vardır, öyleki miğde bulandırır Ve evlerini onlar taşındıktan sonra haftalarca hatta aylarca havalandırmazsan komple duvarlar boyanmazsa o koku gitmez.

Aaaaay bu ne be ne pis insanlar var

Ay niye ya banyo yapmıyorlar mı totolarını silmiyorlar mı bu yaşlılar zaten midem bulanıyo bu konu üstüne tuz biber oldu.

Konu sahibi arkadaşım inşallah bir çözüm bulursunuz.

Aaaaay bu ne be ne pis insanlar var
Elbette hepsi öyle değil ama Avrupalı insanların temizlik kültürü yok , mesela kızımın arkadaşı bize yatıya geldiğinde (10 yaşındaydı ozaman) kilodunu çıkardı pijamasını giydi , dedim napıyorsun sen ? Dediki biz böyle uyuyoruz daha rahat oluyor, giydirdim kızı tekrar :)
Demem o ki temizlik imandan gelir diye boşa demiyolar

Ben küçükken yaşlı bir komşu adam vardı, gece tuvalete gitmez , lazımlığı vardı sanırım plastik kovaydı, ona yapardı küçüğü büyüğü sabahda dökerdi. almanların eski kültürlerinde lazımlığa yapıp yatak altına itelemek normal bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…