- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.695
- 248
Konu sahibine su konuda gercekten katiliyorum: Cocuk yaparsin herkes karisir, dede, nine, teyze, hala vs. vs. Ya birakin annesinin dedigi olsun. Hayir demisse bir kere anne, herkesde buna saygi göstersin.
Bunu bence ailenize sert bir dillle anlatin. Cocuklarimin egitimine karismayin diye.
Ha birde erkek cocuksa aman ya Rabbim Ask olsun tutabilene...Gelecegin erkegi olacak ya, her tür yaramazlik mübbahdir. Duvarlara tirmananlarini bile gördüm ..:1shok:
Suda bir arastirmada ciktiki cok tatli yiyen cocuklar hyperaktif oluyor.
Belki bunada dikkat etmek lazim.
Neticede bunlar cocuk, düzenli bir egitimle her cocukda uyumlu ve daha mutlu olabilecekleri gercekten mucize degil dogrudur.
Her zaman ritualler ayni olmali. Yani ayni saat`de yatilmali, yok babasi uzun yola gidiyormusda, gitsin yatarken koklayip öpsün cocuklarini, o saate kadar ben bile oturamiyorumki, cocuk nasil ayakta kalsin, tabiki huysuzlasir. Eeee bunu nadir yapiyorum ayda 3 kere falan oluyormus. Hic olmasin, o cocugun bir metabolizmasi var bozmayin böyle seyler icin. Cocuklarin herseyi düzenli olsun.
Ailenize lütfen egitimime karsimayin diyip, herkesi susuturun alinan alinsin.
Simdi cocuklarinizi elinize alinki gelecekte sorun yasamayin arkadasim.
Tekrar hayirli ve mutlu zamanlar cocuklarinizla birlikte.
Anneler pek kritik sevmez ama yinede yazmak istedim. sevgiler.:1hug:
Bunu bence ailenize sert bir dillle anlatin. Cocuklarimin egitimine karismayin diye.
Ha birde erkek cocuksa aman ya Rabbim Ask olsun tutabilene...Gelecegin erkegi olacak ya, her tür yaramazlik mübbahdir. Duvarlara tirmananlarini bile gördüm ..:1shok:
Suda bir arastirmada ciktiki cok tatli yiyen cocuklar hyperaktif oluyor.
Belki bunada dikkat etmek lazim.
Neticede bunlar cocuk, düzenli bir egitimle her cocukda uyumlu ve daha mutlu olabilecekleri gercekten mucize degil dogrudur.
Her zaman ritualler ayni olmali. Yani ayni saat`de yatilmali, yok babasi uzun yola gidiyormusda, gitsin yatarken koklayip öpsün cocuklarini, o saate kadar ben bile oturamiyorumki, cocuk nasil ayakta kalsin, tabiki huysuzlasir. Eeee bunu nadir yapiyorum ayda 3 kere falan oluyormus. Hic olmasin, o cocugun bir metabolizmasi var bozmayin böyle seyler icin. Cocuklarin herseyi düzenli olsun.
Ailenize lütfen egitimime karsimayin diyip, herkesi susuturun alinan alinsin.
Simdi cocuklarinizi elinize alinki gelecekte sorun yasamayin arkadasim.
Tekrar hayirli ve mutlu zamanlar cocuklarinizla birlikte.
Anneler pek kritik sevmez ama yinede yazmak istedim. sevgiler.:1hug: