bambusime katiliyorum valla
valla siz yine iyi anneymissiniz en azindan peslerinde kosturuyorsunuz ugrasiyorsunuz biseyler icin
benim cinnet gecirmem yakindir
apartmanin cocuklari yetmiyormus gibi bide yan apartmandaki cocuklar birlesip merdivenlerde deli gibi oyun oynamiyorlar mi (apartmanimizin önünde cocuk parkida mevcuttur)
allahim cildiricaaaaamm
yakinda annelerine iyi bir caticammmmmmm
ki cocuklara bile bagiramayan ben annelerine nasil caticaksam oda ayri bi soru :gitme:
evleri pislenmesin diye cocugunu disariya salan ve arkadaslari cay partisine geldiginde cocuklarini unutan annelerin hepsine sinir oluyorumlmaz:
Kızım hariç diğer iki küçügü kesinlikte tek başlarına dışarı bırakmam kızımda bahçemizdeki çardakta başka bir komşumuzun kızıyla evcilik oynar ve fazla gürültü yapmazlar zaten bebeklerini çay setini filan indiir
Dediginiz gibi evim kirlenecek diye çocukları başı boş bırakanlara bende sinir olurum.büyükte olsa küçükte olsa başlarına herşey gelebilir .
Zaten pek gelenim gidenim olmaz bu yıl ablamı dahi misafir edemedim onunda iki oğlu var ve onlarda çok hareketli ikisi bile sürekli kavga halindeler kaldıki başka çocukla anlaşsınlar.Rahat edemeyeceğimizin oda farkında oldugu için ablamda kalmak istemedi
Kalmış olsaydı ne olurdu.Komşumuz benim çocukları bile didelerken onlara ne yapardı düşünmek bile istemiyorum