Erkekler bu kadar zeki değil bence .daha önce yazıldı mı bilmiyorum okumadım hepsini... senin olduğunu anlamış olabilir o yüzden ille görüntü istiyor olabilir.. nasıl o seni deniyorsan o da seni deniyor olabilir:)
+1bence sen bu adamla evleneceksin.
sen oldugunu biliyorum dıyecektır :)Merhabalar,
Ben nişanlı bir bayanım ve bu yaz düğünüm olacak. Son bir aydır ise nişanlımdan neden olduğuınu bilmediğim sebeplerden şüpheleniyorum. Burayı sık sık takip ediyorum. Bi yazı okumuştum buradan. Bi arkadaş eşinin eski sevgilisi adına bi fake hesap açıp onu işletmişti. Bende biraz daha farklısını yapma kararı aldım. Nişanlıma bundan önce çok güvendiğim için hiçbir şekilde telefonuna veya hesaplarına bakmam. o da benimkine bakmaz. Ben sahte bir hesap açtım ve nişanlıma instagramdan istek attım. kabul etmeden kimsin yazdı. Bende biraz rahat konuşmalar yaptım ona karşı. Dün doğum günüydü. Hep beraberdik. sahte hesaptan ona bana uzun süredir neden cevap vermedin dediğimde teyzemlerle doğum günümü kutladık,sevgilim yok falan dedi. O bana cevap yazarken dünyam başıma yıkıldı ve görüntülü konıuşmk istiyor. Şu an bile elim ayağım titriyor sinirden. Asla yapmaz dediğim adam.. Ve gerçek olamayacak kadar güzelsin falan yazdı. Çok kötüyüm ben bu konuyu nişanlıma nasıl açacağım. Bu yediği haltı ona sormak istiyorum !
Erkekler bu kadar zeki değil bence .
Düşünme organı olarak beynini kullananlarin sayisi çok az. Bence fotodaki kisiyle reeldeki kisi ayni mi onu sorguluyordur ki daha once de vukuati olmus zaten
Yerinizde olsam ayrılmaya kararlıysam görüntülü konuşma açarım bilsin onun ne basit bir insan olduğundan haberdarım. Yok eğer ayrılmayacaksam sahte hesabı da kapatırım konuyu da kapatıp soğuk su içerim üstüne.Konuşturmak bende istiyorum ama şüphelendi. İlla görüntülü konuşcaz diyo. Ondan sonra ne istersen sor her sölediğine cevap veririm konuşmaya devam ederiz diyo. E görüntülü de konuşamayacağıma göre nasıl yapıcam bilemedim. Tabi ki nişanı atıcam ama bu olayı benim yaptığımı bilmesini istemiyorum.
Merhabalar,
Ben nişanlı bir bayanım ve bu yaz düğünüm olacak. Son bir aydır ise nişanlımdan neden olduğuınu bilmediğim sebeplerden şüpheleniyorum. Burayı sık sık takip ediyorum. Bi yazı okumuştum buradan. Bi arkadaş eşinin eski sevgilisi adına bi fake hesap açıp onu işletmişti. Bende biraz daha farklısını yapma kararı aldım. Nişanlıma bundan önce çok güvendiğim için hiçbir şekilde telefonuna veya hesaplarına bakmam. o da benimkine bakmaz. Ben sahte bir hesap açtım ve nişanlıma instagramdan istek attım. kabul etmeden kimsin yazdı. Bende biraz rahat konuşmalar yaptım ona karşı. Dün doğum günüydü. Hep beraberdik. sahte hesaptan ona bana uzun süredir neden cevap vermedin dediğimde teyzemlerle doğum günümü kutladık,sevgilim yok falan dedi. O bana cevap yazarken dünyam başıma yıkıldı ve görüntülü konıuşmk istiyor. Şu an bile elim ayağım titriyor sinirden. Asla yapmaz dediğim adam.. Ve gerçek olamayacak kadar güzelsin falan yazdı. Çok kötüyüm ben bu konuyu nişanlıma nasıl açacağım. Bu yediği haltı ona sormak istiyorum !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?