Demek ki neymiş asla asla demiyormuşuz!

Bence siz olduğunuzu anlamamıs olabilir. Erkek birisi mi onu işletiyor diye de kamera açmayı istiyor olabilir. Arkadaşı falan belki şaka olsun diye.

Siz olduğunuzu anlasa konusmanin seyrini falan değiştirirdi diye düşünüyorum. Sen olduğunu biliyordum zaten diye neye dayanarak kendini savunacak ki ?

Bence nişanlınız siz olduğunuzu anlamış.. Ve o da size "sen bana güvenmiyorsun.. Nasıl böyle bir şeye kalkışırsın? " diyebilmek için devam ediyor... Görüntülü arama yapmak istemesi bundan bence...Belki de siz böyle yaptığınız için o ayrılmak ister... Hayır niye durup dururken güzel giden bir ilişkiye çomak sokmak ister bir insan hiç anlamam... Hayırlısı olsun hakkınızda...

Görüntülü konuşma yapmak istediğini söyle ve konuşma başlar başlamaz parmağından yüzüğünü çıkar ve bu iş bitti deyip bitir böyle bi adamla ömür boyu yaşamak saçmalık

daha önce yazıldı mı bilmiyorum okumadım hepsini... senin olduğunu anlamış olabilir o yüzden ille görüntü istiyor olabilir.. nasıl o seni deniyorsan o da seni deniyor olabilir:)

daha önce yazıldı mı bilmiyorum okumadım hepsini... senin olduğunu anlamış olabilir o yüzden ille görüntü istiyor olabilir.. nasıl o seni deniyorsan o da seni deniyor olabilir:)
Erkekler bu kadar zeki değil bence .
Düşünme organı olarak beynini kullananlarin sayisi çok az. Bence fotodaki kisiyle reeldeki kisi ayni mi onu sorguluyordur ki daha once de vukuati olmus zaten

Hem adam beni defalarca aldattı diyorsunuz hem de sebepsiz şüphelendim diye konu açıyorsunuz. Neyse ki KK geçmişinde görüyoruz. Hayret bir şey.. Yine devam edeceksiniz ilişkinize, boş yere konu açıyorsunuz. Hepimiz biliyoruz ki evlenip aldatılmaya devam edeceksiniz.

Görüntülü konuşmak istemesi sadece erkek arkadaş çevresi tarafından işletip işletilmediğini öğrenmek.
Yerinde olsam tanımadığı bir arkadaşım ile görüşme başlatır sonra telefonu elime alıp söverim.
Yüzüğü de geri verme sat git kendine bakım yaptır arkadaşlarınla dışarı çık o parayla.

kendi aileni ve onun ailesini biraraya getirip fake hesaptan görüntülü konuşun nişanlınızla ve rezil edip nişanı atın bence kimseye güven kalmadı inanın ki çok üzüldüm sizin adınıza hayırlısı olsun hakkınızda

sen oldugunu biliyorum dıyecektır :)

klasık erkek yalanı bu tarz konularda

Yerinizde olsam ayrılmaya kararlıysam görüntülü konuşma açarım bilsin onun ne basit bir insan olduğundan haberdarım. Yok eğer ayrılmayacaksam sahte hesabı da kapatırım konuyu da kapatıp soğuk su içerim üstüne.

Bence bir tane daha fake hesap açıp ondan da yazın aynı hevesle cevap verecek mi? Onun önüne önce ilk hesabı koyun, ben zaten anlamıştım sen olduğunu diye gevelerse bunu da mı anlamıştın diye diğerini de gösterin. Hatta bir adım ileri götürün, bir arkadaşınıza verin hesabın şifresini sizin yanınızdayken de yazsın bakalım hal hareketleri nasıl olacak onu gözlemlersiniz, cevap verdiği zaman alın telefonu elinden görmüş gibi yapın mesajları olaya orfan girin. Ay kafam anca cinliklere çalışsın yazdıkça fikir geliyo aklıma

sizin oldugunuzu anlamış olmasın?
neden görüntülü konuşmak istiyorkii..

Yazılarınızı okurken aklıma bir hinlik geldi. Nişanlınızın hiç tanımadığı veya görmediği bir kız arkadaşınız size azıcık yardım edip görüntülü konuşmayı kısa bir şekilde gerçekleştirse olmaz mı acaba? Uzunca yazışmalardan sonra da son görüşmeyi sizle yapsa çok değişik olabilir :).

Şüphelerle zaten ilişki yürümez. Ayrılmalısınız bence kesinlikle.

Ayrılacaksan açıkla. Yok ayrılmayacaksan lafını etme bence lâçkalasmayin. Senin olduğunu anlamista olabilir

Eğer ayrılmak istiyorsan başka bir bahane yarat.Bu konuyu hiç açma hiç bilmesin.Hakliyken haksız olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…