Demek ki neymiş asla asla demiyormuşuz!

Erkekler kendileri ayrılan taraf ya da hatalı tarafsa bunu göstermeyen mahzunu oynayan taraf oynamayı tercih ederler bunun sebebi de şu ki; etrafta insanlar duyduğunda insanların gözündeki suçlu kendileri değil karşı taraf olsun çünkü biz kadınlar anaçlığımızdan dolayı onlara göre daha merhametli ve daha vicdanlıyız öyle bir sıyrılıyorlar ki işin içinden suçlu hissetmeye başlıyoruz haklıyken ... O yüzden bu kozu onun eline verme ve kamera karşısına sen çıkma seni görmesin hatta sonsuza kadar da o fake hesaptan konuştuğu kişinin sen olduğunu bilmesin ayrıldıktan sonra bile öğrenmesin yoksa konuşur durur bir şekilde sıyrılır bu durumdan. Ben yerinde olsaydım (Allah korusun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın her zaman herkesi) bütün arkadaşlarımı tanıyorsa arkadaşımın arkadaşlarından rica ederdim zaten en fazla 10 dakika he eğer baktınız sen olmadığını gördü ve muhabbete girdi bir bahane uydurur görüştüreceğin kız kapatır ama olayın asıl bombası kapatmadan evvel bir ekran görüntüsü alsın kız sende kenardan ses kaydı yap ve sonra biraz daha hesaptan konuştur birkaç günlük daha mesajlar da olsun sonra yavastan hesabı kapat ve arkadasımın kız arkadası senınle görüşmüş arkadasıma ağzından kacırmıs böyle birşey var mı diye sor sonra tabiki inkar edicek kıza yazdım kavga cıkardım ben kavga cıkartınca oda birkaç mesajlasmanızı gönderdi de asla yüzyüze gelme sana ulaşmasına da bir daha izin verme aldatılmak affedilecek birşey değil akıllı olun kendinizi kullandırtmayın.

güvenmediğin adamla neden evleniyorsun
evliliği düşünüyorsun ,

nişanı atmayacaksın ve bu adamla evlenip ömür boyu bu şüpheyle yaşayacaksın

bunu da buraya yazmış olayım

Sizi üzmek değil kimsenin amacı. Gelecekte daha güvenli yaşamanız için söylüyoruz bunları .dürüstCe cevap verin lütfen siz bu adamı bırakacak misiniz ? Birakmicaksaniz kendinizi küçük düsürmeyin bildiğinizi söyleyip. Ama gelecek yıllar önünüze doğru insanı çıkarır inş bu Adama bağlı hissetmeyin kendinizi lütfen

Niye direk bitirmek yerine hesap soruyorsun? Eğer ilişkiyi bitirmeyeceksen konuyu açma bile. Yoksa nasıl olsa affediyor deyip daha rahat aldatacak. Bilmezse en azından gizlemeye çalışacak. Yani her halükarda ömür boyu aldatilacaksin.

Biraz daha konuştur ki inkar edemesin. Senin oldugunu biliyodum, kuzenim yazmış vs diyemesin. Sonra da ekran görüntüsü al, whatsapptan gönder. Şükret ki erkenden görmüşsün..

ya bu kuzenim yazmış olayı da cidden çok komik ya. cidden ben bile duydum bunu

bi de sen olduğunu anladım da yazdım diyen var tabi onu da duydum

arkadaşlar burdan bildiriyorum hepsi aynı otun laciverdi.

Ne hesap sorması yaa? Çarp yüzüne konuşmaları, at suratına yüzüğü bitti bu kadar.

Görüntülü aramayı kabul eder, karşısında beni gördüğü anda canına ot tıkar, yüzüğü de suratına atardım!. Net.

Biz eşimle 14 yildir birlikteyiz 5.5 yıldır evliyiz bekarken yapmistkm deli gibi msn kullandigmiz zamanlar ,ekledi ama hiç-bir şekilde yürümedi sevgilim var dedi ama daha cok kimsin üzerine yürümüştü, ben ona o bana demedi bu olayi. Daha fazla konuşmadım kapattım. Ben olduğumu anladi mi bilmiyorum. Ama belli başlı yazım şekliniz varsa dikkat edin , daha dikkatli yazin ben sen olduğunu biliyordum demesine firsat vermeyin. Görüntülü arama yaparsanizda ilk yüzünüzü göstermeyin aaa sendin oynadim seninle demesin

silmişsniz ama eski konunuz var. adam sizi defalarca aldatmış zaten. bunu kabul etmişsiniz. bu konuda da diyosunuz ki neden bilmiyorum ama şüphelendim. çok mu salak duruyoruz oradan anlamadım ki.

Eline, koluna sağlık.
Uykusuzluktan tek göz bakıyorum csi modum kapalıydı.
Ama bir csi gider, diğeri gelir

fake hesaptan bir arkadaşını konuştur.
sonra da fake hesaptan nişanlı olduğunu öğrendiğini ve bütün konuşmaları nişanlına göndereceğini söyle.
sonra kendine gönder.
ortalığı yıkar, ayrılırsın.

Yok anlatamıyosunuz bence anlatamazsınız da, çünkü kimse değişmez sadece kendini gizler. Ama bu olayın sonucu gayet belli defalarca aldatıldınız, şimdi de aldatılıyosunuz ve ona her türlü inanacaksınız (sen olduğunu anlamıştım vs) bundan sonra da bi ömür sürekli aldatılacaksınız. Çünkü siz bunu hakediyosunuz.

Konu sahibi onceden aldatan erkek arkadasini yeni konusunda sanki hic aldatmamis biri gibi anlatiyor, ona güveniyordum, asla beklemezdim, nedensiz yere suphelendim falan diye...

Tabii eski konular ortaya cikinca da , ama o degismisti guven vermisti diyor.

Haliyle bu durumda yazdiklarina yalan karistirdigi kesin.

Ancak bi yandan da insan diyor ki, oldugu gibi yazsa onceden de defalarca aldatilinca suphelendim ve denemek istedim diye.

Burada bazilarindan linc yiyecek. Birileri illa ki, oh olsun sana, senin gibi kadinlari da anlamiyorum, madem affettin iyi olmus sana, sen bunlara layiksin falan filan diycek, kizcagiz da napsin zaten sıkintılı bu tür yorumlardan kendini korumak icin gecmisi gizlemis olabilir.

Al nisanlinin telefonunu kizin takip istegini kabul et.
Sonra o kiz sizin ikinizin fotograflarini gorup senin adresini bulup sana yazismalarin ekran goruntusunu dm den gondermis gibi yap. Ha bi de soyle dose guzelce ne karaktersiz sevgilin varmis seninle birlikteyken bana yavsiyor falan yaz. Azicik rencide olsun. Sonra da bas tekmeyi.

Ama bence sen ayrilmazsin. Oyuzden hic ses etme kir dizini otur.

Sen yazınca hatırladım konuyu ama sanki üye adı mı farklıydı o zaman bu septik arkadaşın.

Neyse alıntıladığın iyi olmus daha fazla yazıp elimizi yormamamız gerektiğini anladım.

Bence o siz olduğunuzu anlamis ve size ders vermeye çalışmış olabilir. Ayrıca bu yaptığınız zaten çok çirkin bi hareket. Madem guvenmiyorsunuz alır karşınıza konuşursunuz şu şu davranışların benim givenimi kırdı diye zaten henüz nisanlisiniz yanlış yola başvurmuşsunuz. Güven bittiyse ilişki olmaz

Öyleyse ekran görüntüsü alın WhatsApp tan ona gönderin bana tanımadığım bir bayan böyle birşey gönderdi açıklar misim diyin

Erkek milleti malesef birçoğu böyle. Burada benim kocam yapmaz diyen kadinlar şöyle profesyonel bir fake hesap açıp eşlerine bir Merhaba yazsinlar bakalım değil yürümek hızla koşar eşleri...
Eskilerde kalmış güvenilir eşler malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…