denemek?

suzeynomm

belki bir gün mutlu olurum
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
48
7
13
Kızlar bi erkeği facebook tan fake adres açıp denediniz mi? Sevgilinizi nişanlınızı falan bu doğru birşey mi sizce

Kızlar bi erkeği facebook tan fake adres açıp denediniz mi? Sevgilinizi nişanlınızı falan bu doğru birşey mi sizce
Aklınızı bulandirmayin derim. Üste cikacaktir. Senin olduğunu anladım o yüzden kabul ettim vs. Der

Ben çok önceden arkadaşımdan mesaj atar, benim mesajım bitti bana yaz aşkım derdim. Ay ne cahillik gerçi iyiki yapmışım bana cevap atılmamıştı artık hangi sevgilisine attıysa cevabı

Yapablrsn ama ortak arkdşıınz da olmalı ki çok şüphelenmesin kabul edebîleck bi arkdşı da ekle onun.sonra kimsn derse sohbet e girmyîn ordan belli olur.resmlwr koyun netten yada birinin çalıp atın bikaç tane kabul ederse ve silmezse sonra resimleri beğenirse bay bay de zatn :)

Ben Msn kullandığımız zamanlarda denemiştim Msn'den ekleyip. Nitekim umduğum gibi atladı ve ayrıldım. Tabi ki güvenmiyorsan gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için yapabileceğin herşey mübahtır. Ama sana şöyle bir tavsiye vereyim; eğer bir erkek kendini facebook açıp denettirmeyi düşündürdüyse sana, zaten o adam güvenilmeyecek adamdır.

Denesen bike .

Sonrasinda , Ben zaten bikiyordum sen oldugunu dicek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…