Deneyim sahipleri..

soekiz

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
26
5
1
33
Merhabalar izninizle size bir sorunumdan bahsetmek istiyorum.Benim erkek arkadaşımla aramızda baya bir mesafe var ayrı şehirlerde yaşıyoruz.Görüşme imkanımız hiç olmuyor.Böyle deneyimleri olanınız var mı ? İşlerden dolayı ne o gelebiliyor ne de ben.Ve ben baya kontrolcü baskıcı bir aileye sahibim.
sizler böyle durum yaşadınız mı neler yaptınız.

nasıl tanıştınız

işlerden dolayı görüşemiyorsunuz kaç saat mesafe var

geçen bir düğüne gittim mesafeleri 2-3 saatti görüşmüşler tanışmışlar düğün oldu

sevgilimle 8 saat mesafede 1 yıl geçirdik arada ikimiz de geldik gittik

ben onun evine gittim o gelince otelde kaldı gündüz görüştük vs vs

Bizde yaklasık 24 saatlik bir mesafe var.2-3 saat olsa günübirlik rahatlıkla giderdim

Bizde yaklasık 24 saatlik bir mesafe var.2-3 saat olsa günübirlik rahatlıkla giderdim

Uzaktan zor olur, beraberken iyice tanımaya çalış.

Benimki de uzak mesafe ilişkisiydi ama belli bir kısmı aynı şehirde geçmişti. Uzak olduğumuz 4 senede de sürekli gittik geldik. Aramızda bir dönem 10, bir dönem 12 saat mesafe vardı. Her ay görüşüyorduk biz. Sizin görüşme durumunuz yoksa ilişki nasıl ilerleyecek, nasıl tanıyacaksınız birbirinizi onu bilemiyorum. Çoğu zaman bana bile evcilik oynuyormuşum gibi gelirdi.

2 seneye yakin farkli ulkelerdeydik, yilda 2 sefer gorusebildik esimle evlenmeden once. Ama oncesinde uzun gecmisimiz vardi, guven, tanima sorunumuz yoktu.
Olunca oluyor yani ama nasil tanistiniz, hic beraber vakit gecirdiniz mi? Direkt uzaktan baslayan iliskilere ben inanmiyorum yapan vardir ama. Aranizda guven, kiskanclik gibi sorunlar yokken, birbirinizi iyi tanidiktan sonra cesitli nedenlerle mesafe girdiyse olabilir bence. Ama buna ragmen cok cok zor sabir gerekli.

bir süre sonra bitmesine neden olur mu mesafeler
Hayırlısını iste, belki bitmesi hayırlıdır senin için nerden bilelim?
Yarın ne olacağı belli değil.
Sen iyice tanımaya bak, ama gçrüşemediğiniz için nasıl tanıyacaksın onu bilemedim...

Evet baya zor oluyor.Paylaştığımız bir şey yok,yaşadığımız bir şey yok.Ve bu şartlarda o benden soğuyup uzaklaşır mı bilmiyorum.

Kısa bir görüşme dönemimiz oldu ,fakat aramızda güven ve kıskançlık sorunu yok.Birbirimizi iyi tanıyoruz.Yalnız işte bu görüşme olayı dediğiniz gibi ancak yılda bir iki.

Ben Trabzon'dayım nişanlım İstanbul'da, oldukça sıkıntılı oluyor. Sevgiliyken de nişanlıyken de doya doya vakit geçiremiyorum onunla, sürekli özlüyorum, ikimizde haftanın 6 günü çalışıyoruz ve yoğunuz, rahat izin kullanamıyoruz maalesef.
Maddi olarak sıkışık değilsek ayda 1, sıkışırsak 2 ayda 1 buluşabiliyoruz. Bazen günübirlik görüşüyoruz, sabah 10'da bulup akşam 8'de ayrılınca pek bir şey de anlaşılmıyor maalesef. Neyse ki nişanlandım artık 2 günlüğüne ya da 1 haftalığına gidip onlarda kalabilirim, annesi de öyle istemiş zaten gelsin bizde kalsın demiş sağolsun, bu biraz daha rahatlatıyor tabii ilişkiyi.

Uzaktan yürütmek zor ama ben ortada bi sevgi ve güven varsa hersey yolunda gidecegine inaniyorum..esimle universitede tanistik.. okul bitince ben ankaraya o adanaya gitti ..ayda bi kere sirf beni görmek icin günü birlik gidip geliyordu ...sonra bu işin adini koyalim dedik aileler istemedi önce ne benimkiler ne onunkiler haklilardi belki adana nere ankara nere ...bizde ayrildik 6 ay hic konuşmadik sonra yapamadik mesajlasmaya basladik sonra yine başladik görüsmeye ...artik yaş geçmeye baslayinca aileler baktilar vazgecmiyolar hadi evlenin dediler 29 yasinda evlendik hehehe geç oldu ama oldu cok mutluyum

Allah mutluluğunuzu daim etsin

çok güzel

bizim aramızda da 4 saat mesafe vardı bir yıl ilişki bir yıl nişanlılık ve evlendik canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…