Deneyim sahipleri..

2 sene yaşadıö uzak mesafe. 3-4 ayda bi gördüğüm dönemşler de oldu. bi hafta her gn görüştüğüm de. açıkçası uzak mesafenin sonu hayırlı olmuyor ama ne diyelim.

yaşlar kaç, neden hiç görüşemiyosunuz?

Sizin sonu hayırlı olmadı mı yani ? iş konusuda rahat olmadığımız için görüşemiyoruz

ayrıldık canım gözden uzak kalptende gidio

Uzak mesafe ilişkisi çok zor. İnsan özlüyor. Bir süre sonra sanaldan ilerleyen birşey iki tarafıda tatmin etmemeye başlıyor. Sonra sorunlar çıkıyor ve çözülmüyor. Zaten dokunamıyorsun, göremiyorsun ve malesef hazin son...
Yaşadım biliyorum bence yakın zamanda evlenmek gibi durum olamayacaksa kendini şartlama ve bağlama.
Çok yıkıcı oluyor kadın için.

Biz de erkek arkadasimla 3 bucuk yildir birlikteyiz. Ama 1 yildir gorusemiyoruz tam 1 yil oldu aramizda 10 saatlik mesafe var. Ben gidip kalamiyorum aileden dolayi, o da gelemedi bazi sebeplerden. Cogu zaman cok patladigim oldu bu ne boyle sanaldan sevgililik mi olur diye. Ama oncesinde hep yan yana oldugumuz icin birbirimizi tanıyoruz biliyoruz. Gene de cok zor, boyl3 gorusemeyince de kotu. Insan dusunuyo boyle sevgililik olur mu diye. Ama oldugu zaman da oluyor iste nasip

Ayni sorunu bende yaşıyorum. Biz ayni şehirde tanıştık. Hem de is yerinde her gün 3 ay boyunca beraberdik akşamları da buluşurduk. Şimdi bir aydır ayriyiz 10 saatlik mesafe var aramızda. Hatta bazı sorunlar yaşadık kısa sure önce ama çözüldü su an için. Ama yine de korkmuyor değilim bende hep ayni şeyler görüşemiyorsun falan filan. Yakında bir şekilde gitmeyi düşünüyorum yanina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…