deneyimi olan var mı, yada bilgisi olan ?

Polikistik over vücudun yaptığı bir şey tamamen kurtulma şansı yok gibi bir şey sadece bayağı etkilerini kilo vermeyle sağlıklı beslenmeyle atlatabiliriz ben 10 kilo verdim ve azaldı vücuduma etkisi biraz daha az regl dönemi düzene girdi en azından ama tüylenme için aynısını söyleyemeyeceğim onun içinde ayrıca iğneliye gidiyorum inşallah o da bitecek:işsiz:[/QUOTE]

Ben 4 yil tedavi gordum ,hic adet duzensizligim yoktu ,sadece tuylenme belirtisi sebebiyle doktora gittim ,tedavi ile duzene sokmadan yapilan hersey bos caba ,tamamen yok olmuyor ,yapilan teste kanda cikiyor ama yumurtalikta kalmamasi bile onemli ,

İnan bana çok istiyorum. Simdi benim boy 162 falan. Kilo 60 olsa tüylenme me fayda eder mi. Çünkü ilaç falan da kullanmıyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum

Halihazırda var olan tüyler dökülmüyor ama yeni tüy çıkmasına engel olabilir belki. Yine de hormonlara çok faydası oluyor kilo verebiliyorsan ver canım :)

Arkadaşlar bende pcostan dolayı tüylenme var. Yüzümde birşey yok ama vücut çok kötü hanımlar. Tüylenmeyen bir yerim kalmadı. İlaç falan da kullanmıyorum. Ama tüylerim sürekli çıkmayan yerden çıkıyor. Boyları uzuyor. Soğan kürü yapsam tüylerime faydası olur mu. Hiç tüylenme için yapan oldu mu.

Lazere gitmen lazım. Hormon bozukluğu olduğu için de çok uzun sürebilir. Yada ağda yaptıracaksın

Lazere gitmen lazım. Hormon bozukluğu olduğu için de çok uzun sürebilir. Yada ağda yaptıracaksın
Ağdayı kendim yapıyorum ama göbek bacak falan değil tabi ki. Hormonlarda bisey de yokmuş. Sadece yumurtaliklarimda kist varmış.

Bu arada ne zamandır görüşemiyoruz abla. Nasılsın

Hah işte bende evde yapıyım diyorum. Su anda alamam ama 1000 tl olandan aldın değil mi. Galiba piyasa da bi tek o var philips in işte. Nasıl peki memnun musun anlatır misin. Nasıl yapıyor musun
350 tl olandan aldım .1500 tlydi şuan 350 tl remington..

Peki nasıl gidiyor. Ben aşırı şikayetçiyim ya. Sende de pco vardı değil mi.
Evet var sadece yüz için güzellik merkezine gidiyorum.Şuan tatil beldesnde oldugum için güneşten dolayı gidemiyorm. Ekim gibi devam edicem seansıma öbürüyle de evde yapıyorum kendim.Hatta eşime de yapıyorum.

Evet var sadece yüz için güzellik merkezine gidiyorum.Şuan tatil beldesnde oldugum için güneşten dolayı gidemiyorm. Ekim gibi devam edicem seansıma öbürüyle de evde yapıyorum kendim.Hatta eşime de yapıyorum.
Peki bitiyor mu faydası oluyor mu.

Anladım Can'ım.. Soğan kürü yap o zaman ama şöyle bişey var testosteron hormonu tüylenmeye sebep olur sadece kist tüy yapmaz.. Ona baktırmalısın evvela
Ama testesteron hormonunda sıkıntı olsaydı yüzde de tüy cikmazmiydi. Yüzüm de ki tüyler ayni diyebilirim . Erkek gibi değil

Seanslar bitince olması lazım benim 8 seans yani 1 yıl gitmem gerekiyordu yazık gitmedim güneşten dolayı.şimdi 3 seans daha gidicem.ama evde lazım çünkü çıkınca azcık kendim yapıyorum.

Ama testesteron hormonunda sıkıntı olsaydı yüzde de tüy cikmazmiydi. Yüzüm de ki tüyler ayni diyebilirim . Erkek gibi değil
Bölgesel olarak ta etkilenmiş olabilirsin Can'ım..
Diğer bölgelere jilet, tüy dökücü krem, Hamam otu tarzında bişey kullanmadıysan bu hormon kaynaklı bir tüylenmedir.

Arkadaşlar bende pcostan dolayı tüylenme var. Yüzümde birşey yok ama vücut çok kötü hanımlar. Tüylenmeyen bir yerim kalmadı. İlaç falan da kullanmıyorum. Ama tüylerim sürekli çıkmayan yerden çıkıyor. Boyları uzuyor. Soğan kürü yapsam tüylerime faydası olur mu. Hiç tüylenme için yapan oldu mu.
Soğan kürü benim adetlerimi düzenledi kesinlikle tavsiye ederim, kistler hormon da salgıladığı için iyi gelecektir tüylenme sorununuza da bir de philips lumeayı öneririm durumunuz müsaitse evde rahat oluyor ve gerçek lazer değil yoğunlaştırılmış ışık bu sebeple lazer gibi yanetkisi olduğunu düşünmüyorum. Ben 4 kez falan kullandım sonuçlardan memnunum şimdilik özellikle yüz bölgesinde çok şükür azalttı baya

Back
X