deneyimi olan var mı, yada bilgisi olan ?

Ağdayı kendim yapıyorum ama göbek bacak falan değil tabi ki. Hormonlarda bisey de yokmuş. Sadece yumurtaliklarimda kist varmış.

Bu arada ne zamandır görüşemiyoruz abla. Nasılsın

Bende de pko var canım. Yüzümde 2 3 tane çıktı çenemde. Onun dışında vücudumda pek artış yok. epilasyona gidiyorum ama zor bitiyor daha yeni azalmaya başladı 1 sene daha gitmem lazım. O yüzden lazeri düşünebilirsin.

İyiyim canım bende herşey yolunda çok şükür. Sende durumlar ne alemde?

Bölgesel olarak ta etkilenmiş olabilirsin Can'ım..
Diğer bölgelere jilet, tüy dökücü krem, Hamam otu tarzında bişey kullanmadıysan bu hormon kaynaklı bir tüylenmedir.
Ama şimdi ben troid den dolayı dahiliye ye gittiğim için orda hep hormon tahlili yatırıyorum zaten. Hele son gittiğimde herşey e baktırdım. Bütün herşey normal dedi

Soğan kürü benim adetlerimi düzenledi kesinlikle tavsiye ederim, kistler hormon da salgıladığı için iyi gelecektir tüylenme sorununuza da bir de philips lumeayı öneririm durumunuz müsaitse evde rahat oluyor ve gerçek lazer değil yoğunlaştırılmış ışık bu sebeple lazer gibi yanetkisi olduğunu düşünmüyorum. Ben 4 kez falan kullandım sonuçlardan memnunum şimdilik özellikle yüz bölgesinde çok şükür azalttı baya
Bende almayı çok istiyorum ama nisanlaninca alsam diyorum. Evlenene kadar yani

Bende de pko var canım. Yüzümde 2 3 tane çıktı çenemde. Onun dışında vücudumda pek artış yok. epilasyona gidiyorum ama zor bitiyor daha yeni azalmaya başladı 1 sene daha gitmem lazım. O yüzden lazeri düşünebilirsin.

İyiyim canım bende herşey yolunda çok şükür. Sende durumlar ne alemde?
Bende evde lazer uygulaması almam lazım.

Bende kötü ya. Bizim açımız dan sıkıntı yok.ama ailem hala kabullenemedi. Tanimadigimza vermeyiz vazgeç diyorlar.

Şimdi ben şunu anlamadım. Etki ettimi tüylerine.

çıkmış olan tüğler tüm varlığını koruyor, alınınca gene çıkıyor aynı yerden. yani sırtım kolum artk tüğlü
ama baska yerlerımde olmadı belim göbegım. yani var tabi de hehehe çok değil.

Bende de pcos var ve ben erkek gibiydim çok çektim tüylenmeden. Geçen sene lazere gittim 6 seanstı ve %80 iyi geldi şu an yine var pcostan dolayı fakat artık kız gibiyim şu an havuza bile giderim yani. Ayrıca şuan Soğan kürü yapıyorum yüzümde hatta daha çok çenemde çıkan tüyler bile çıkmıyo bir haftadır.

Lazere bir kere daha gidersem inşallah tamamen kurtulacağım. Hikayemizi benzettim o yüzden lazeri öneririm :)

Beni
Bende de pcos var ve ben erkek gibiydim çok çektim tüylenmeden. Geçen sene lazere gittim 6 seanstı ve %80 iyi geldi şu an yine var pcostan dolayı fakat artık kız gibiyim şu an havuza bile giderim yani. Ayrıca şuan Soğan kürü yapıyorum yüzümde hatta daha çok çenemde çıkan tüyler bile çıkmıyo bir haftadır.

Lazere bir kere daha gidersem inşallah tamamen kurtulacağım. Hikayemizi benzettim o yüzden lazeri öneririm :)
Benim anlamadığım şimdi ben bu halimde lazere gitsem bitecek mi

E
çıkmış olan tüğler tüm varlığını koruyor, alınınca gene çıkıyor aynı yerden. yani sırtım kolum artk tüğlü
ama baska yerlerımde olmadı belim göbegım. yani var tabi de hehehe çok değil.
E ne anladık ki biz bu işten

Tatlim
Ağdayı kendim yapıyorum ama göbek bacak falan değil tabi ki. Hormonlarda bisey de yokmuş. Sadece yumurtaliklarimda kist varmış.

Bu arada ne zamandır görüşemiyoruz abla. Nasılsın
Tatlim eger yalnizca kistin varsa sogan kurunu mutlaka dene bende de kist vardi ve sogan kurunden sonra adet donemimde agri kesici kullanmama ragmen kasigimda muthis bi agri vardii. Ben kistimin patladigini anlamistim zaten ve hastaneye gittigimde kistim yoktu.

Tatlim

Tatlim eger yalnizca kistin varsa sogan kurunu mutlaka dene bende de kist vardi ve sogan kurunden sonra adet donemimde agri kesici kullanmama ragmen kasigimda muthis bi agri vardii. Ben kistimin patladigini anlamistim zaten ve hastaneye gittigimde kistim yoktu.
Peki benn şimdi yapsam soğan kürü kistlerim gidince tüylenmem durur mu ?

Canim tuylenmenin olmasi testosteron hormonu ile alakali sanirim bazende ostrojen hormonunun azligi buna sebep oluyrms. Yani bende su an kist yok ama normal hormon tedavim devam ediyor.
Omur boyu mu kullanacaksın o ilaçları. Bide su anda tüy durumun nasıl?

Omur boyu mu kullanacaksın o ilaçları. Bide su anda tüy durumun nasıl?
Yani normalde doktorlar belli bir sure kullandirip sonra birak der kontrol amacli tahlillerin devam eder sanirm ben aldactone kullaniyorum su an ama bu ilac artik uretilmiyormus bu dedgm ilac dogum kontrol hapi degil ayrica. Su an lazere gidiyorum cnm oldugu kadar artik. Ve hormonlarim icinde bitkisel kurlere yonelicem herhalde.

Back
X