- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.400
- 53
- Konu Sahibi legendary1
-
Küfür hakaret o hiç etmedi hep ben ettim o konuda benim dilimin ayarı yok o direk engelliyo küfür duyunca5 yıldır böylemiziniz?
Gerçi sonradan işin yoğunluğu vb ...böyle oldu demiştiniz
Şimdi sevgili olmakla evli olmak çok farklı
Sizde sabır yok oysa evlilik sabır işi
Böyle böyle nereye kadar
Ne sen ne de o değişmez...
5 yıl baya süre olmuş alışkanlık olmuş
Karşılıklı küfür hakaret kavga nereye kadar
Şimdi hakaret küfür evlenince şiddete dönüşecek malesef...5 yıldır böylemiziniz?
Gerçi sonradan işin yoğunluğu vb ...böyle oldu demiştiniz
Şimdi sevgili olmakla evli olmak çok farklı
Sizde sabır yok oysa evlilik sabır işi
Böyle böyle nereye kadar
Ne sen ne de o değişmez...
5 yıl baya süre olmuş alışkanlık olmuş
Karşılıklı küfür hakaret kavga nereye kadar
benim sevgilim de sinirli olsaydi ama ben geri basabilirdim. yani orta yolu bulmaya calisirdim.Sen benim ikizim misin acababende aynı sen gibiyim işte ama maalesef beni alttan alan yok benim ki bak sus kötü olavak diyo bende gene susmuyorum olanlar oluyor
Ben de bunu anlayamıyorum ya, derdini hayvan gibi bagirmadan anlatamayan, sevgilisine 'kes!' diye bagirma curetine sahip bir insan nasıl iyiyken mükemmel olabilir?İyiken mükemmel kavga ederken de ortalığın alev aldığı çok kalp kırılan bir ilişki bizimki önüne geçmek isriyorum bunun ya
Daha önceki konusunuda silmis bilerek siliyorKonu silmek yasak banlanacaksın
O zaman adamı suclamiyacaksin kendini önce düzelt ne öyle küfür falan okudum arkadaş yazmış önceki konularını ailesine bile küfür etmişin ki sadece adamın tavrından dolayıda şikayetci değilsin bide pis diyorsun 5 yıldır da birliktesinizKüfür hakaret o hiç etmedi hep ben ettim o konuda benim dilimin ayarı yok o direk engelliyo küfür duyuncaçok haklısınız ama benilişkim için olmasa da kendim için de bu iğrenç huydan kurtulmak istiyorum yoj 5 yoldur böyle değildik son zamanlar coştuk
Hem banladı hem konusu geri geldi.Daha önceki konusunuda silmis bilerek siliyor
Ne ara sildi ne ara banlandiDaha önceki konusunuda silmis bilerek siliyor
Eski konusunu silmiş.Ne ara sildi ne ara banlandi
Işık hızıyla
@ Mune diyor ya arkaniza bakmayı unutmayın diye aynen öyle bir şey oldu
Konuyu silince sanıyorlar ki kimse görmüyor alıntıları hesaba katmiyorlarHem banladı hem konusu geri geldi.Mune bu pazar çok çalıştı
Okudum mutlu mesut özet geçmiş o zaman sildiği iyi olmuş ama bani yediEski konusunu silmiş.Kahve __Kokusu dediği temizlik konusu. Bu arada çok iğrençti o konu
Silse ne olucakki alıntılarda çıkıyorNe ara sildi ne ara banlandi
Işık hızıyla
Mune diyor ya arkaniza bakmayı unutmayın diye aynen öyle bir şey oldu
Onun her zamanki haliKonuyu silince sanıyorlar ki kimse görmüyor alıntıları hesaba katmiyorlarevet baya çalışmış pazar pazar benbirkediyimde banlanmis neden acaba bilginiz varmı
Ben ilkkez gördüm ban yediğini pek kimseye cevap vermiyor şaşırdım ban yemesineOnun her zamanki hali
Aynen alıntılar bu konuda çok ise yarıyorSilse ne olucakki alıntılarda çıkıyor
Adam dişini fircalamiyor banyo yapmıyormus hala bu adamdan umutluEski konusunu silmiş.Kahve __Kokusu dediği temizlik konusu. Bu arada çok iğrençti o konu
Tıkayın kulakları kufurlerini duymayalimOnun her zamanki hali
Bu yüzden yıllardır burayı takip ediyorum daha yeni üye oldum cesaret edip ama konu açmaya asla cesaret edememAynen alıntılar bu konuda çok ise yarıyor
Ayrıca silince ne oluyor sileceğim şeyi niye paylaşıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?