Deneyimli iş çözücü kadın erkek ilişkileri konusunda iyi arkadaşlardan yardım bekliyorum

Küfür hakaret o hiç etmedi hep ben ettim o konuda benim dilimin ayarı yok o direk engelliyo küfür duyunca çok haklısınız ama benilişkim için olmasa da kendim için de bu iğrenç huydan kurtulmak istiyorum yoj 5 yoldur böyle değildik son zamanlar coştuk

Şimdi hakaret küfür evlenince şiddete dönüşecek malesef...

Sen benim ikizim misin acaba bende aynı sen gibiyim işte ama maalesef beni alttan alan yok benim ki bak sus kötü olavak diyo bende gene susmuyorum olanlar oluyor
benim sevgilim de sinirli olsaydi ama ben geri basabilirdim. yani orta yolu bulmaya calisirdim.

mesela biz az once kavga ettik iste aksam yemegi yiyecektik ben bu yemegi kendi sevdigin gibi yapmissin dedim, oyle denk gelmis dedi, zaten baska bir seye canim sikkindi sazi elime aldim resmen basladim sen zaten ne zaman beni dusundun ki, ben bunu yemiyorum, herkes kendi yemegini kendisi yapsin tamam mi, hadi hadi isine bak sen ben zaten senin yaptigin yemegi yemem artik diye ottum baya. sevgilim de yassy neden oyle diyorsun, senin sevdigin gibi de yapariz, ye lutfen tamam hadi falan dedi. ben daha uzatsam buyuk ihtimalle o da yassy cocuk musun derdi yani. ama ben baska bir seye sinirliydim, alakasiz sekilde sevgilime patladim. o da tabi ki buyutmedi, simdi gidip sarilirim gecer.

siz de adam susalim deyince ustune gidiyorsaniz biraz hakli, ben bile bir yerde susmayi biliyorum yani.

İyiken mükemmel kavga ederken de ortalığın alev aldığı çok kalp kırılan bir ilişki bizimki önüne geçmek isriyorum bunun ya
Ben de bunu anlayamıyorum ya, derdini hayvan gibi bagirmadan anlatamayan, sevgilisine 'kes!' diye bagirma curetine sahip bir insan nasıl iyiyken mükemmel olabilir?
Bu tarz konularda hep şey diyesim geliyor; düzgün iletişim kurulan, sevgisini göstermeyi bile bir ailede büyümediğiniz ya da ilk iliskilerinizde gerçekten toksik birileriyle karşılaştığınız için bu kişiyle geçirdiğiniz zamanlari 'mukemmel' zannediyorsunuz.

Ekleme: kavga devam ederken küfür eden sizmişsiniz.
Yani insan sevgilisine küfür eder de, sonradan nasıl tekrar yüzüne bakar , ben de onu anlayamıyorum. Kendisine saygısı yokmuş dmeek ki sevgilinizin - ki kendine saygısı olmayan adamlardan korkarım.

Son düzenleme:
O zaman adamı suclamiyacaksin kendini önce düzelt ne öyle küfür falan okudum arkadaş yazmış önceki konularını ailesine bile küfür etmişin ki sadece adamın tavrından dolayıda şikayetci değilsin bide pis diyorsun 5 yıldır da birliktesiniz

Sormazlar mı şimdi...Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Olmaz ikinizde şiddet yanlısi ciftsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…