- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #12.701
o kadar susadım ki bi deri bi kemik gibi hissediyorum kendimi
kızlar akşamki menüm
5 kaşık çorba
az bişey et yemeği
2 bardak ayran
6 kaşık yoğurt
bi dilim pide
bundan sonra sadece su ve yeşil çayımı içerim
iyiyim canım çok fazla fırsat bulup giremiyorum kk ya ama iyi gidiyor ramazanmerhaba kuzum
nasılsın nasıl gidiyor ramazandelikafadulden
:roflol::roflol::roflol::1shok::1shok::1shok:kızımmmmm benim dilimlerim çok küçüktü ama bide inceydi cezam ona göre olsun
maşallah çok güzel spor yapıyosun vereliniortakdevamslm kızlarr ancak gelebildim kusura bakmayın..herkese güzel bi gün diliyorum
sabah spora gittim 64 dakka yürüdüm (14 dakkası koşu) yani toplam 7.68 km yaptı..sonrada çıktım 1.5 saat dolandım (çok sıcakkk allah dışarda çalışanların yardımcısı olsun)
akşamda yed,klerimi içtiklerimi payalaşıcam sizinle :)
evet ben bakmıştım orayakaydirigubbakcemile5 ama kaç kaloriydi acabafisfisfisGenelde dediğin doğru olabilir ama kişiye göre değişir canım.
Gerçi bu konuyu yazmıştım daha önce ama burada daha önemli konular görüşüldüğü için arada kaynadı gitti.
Diyet yöntemlerinin altında hesaplama cetvelleri başlığı var kalori hesabı var orada günlük ihtiyacımız verilerini girince otomatik hesaplanıyor.
Örn ben haftada 6 gün spor yaptığım için günlük ihtiyacım 2300cal. kilomu korumak istiyorsam aynı kaloriyi almam lazım. Zayıflamak istiyorsam 1800cal. Yani 500kalori düşürmem lazım.
Bir de kaç kilo olursak olalım 1000-1200 cal. altına düşmememiz gerek:hulya:
delikafaduldendelikafaduldenherkes aynı desene bende bendedelikafaduldendelikafaduldeno kadar susadım ki bi deri bi kemik gibi hissediyorum kendimi
bence çok güzel canım vereliniortakkızlar akşamki menüm
5 kaşık çorba
az bişey et yemeği
2 bardak ayran
6 kaşık yoğurt
bi dilim pide
bundan sonra sadece su ve yeşil çayımı içerim
seninkide çok güzel afiyet olsun :hulya:benim yediklerim ise:
3 kaşık erişte çorbası
patlıcan salatası
1 hurma
1kk kadar peynir
sınırsız suuuu:)
ara 5 6 tane üzüm
ara 5 ceviz 1 maden suyu
vücudumuz çok su kaybettiği için günde 1 maden suyu çok faydalıymış
günayddıın kızlarrr..tşk ederim kestane şekeri..bugün itibariyle 66.900 kiloyum :) inşallah bu hafta 65 e düşerim :)
günaydın canım
spor yaptığın için düşersin .
günayddıın kızlarrr..tşk ederim kestane şekeri..bugün itibariyle 66.900 kiloyum :) inşallah bu hafta 65 e düşerim :)
maşallahkaydirigubbakcemile2 çok güzel bu motivasyonla verirsin canım:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?