- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #13.881
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
canım tabloyu hazırlıyorum başlangıç bu haftaki ve hedef kilonu yazarsan ekleyeyim
daha tartılmadım fakat en son 72 kikoydum
hedef kilom şimdilik 60
teşekkür ederimmmm
slm kızlarr busaat oldu uyumadımm uykum gelmediii
patis gibimi oluyorum bende nee:uhm:
patis demişken bugünde giremedi galiba siteyeee
küççük hatice anım kilo vermişsindirde şişlik hala gitmediyse belli olmamıştıryerimseniben
büyük haticemm 300gr bile vermek çok güzelllkaydirigubbakcemile5
ayy belkide 300grla sen alırsınn ha kupayııı buhaftaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlaaaar
bu site bi bana mı bakımda?? dünden beri giremiyorum, ne zaman denesem site geçici olarak bakımda diyor.
dün akşam da arkadaşlarımıza çaya gittik, geç gelmiştim o zaman bile denedim hala bakımda diyordu...
sinir oldum
canım moralimi bozan bişe yok aslında, sıkılıyorum bu ara... kpss stresi, burda sürekli evde kapalı olmak...
siz de olmasanız :1hug:
birileri pide ve pilav mı yemiş :roflol: hatırlıyorum da bi arkadaşı pilav ve lavaş yedi diye topa tutmuştunuz aylarca naniknanik
saol Zambakımm düzenlemeye çalışıyorum işte bakalım.ilaçlarıma da başladım.
Zambakımm ben alıştım artık pataklanmaya :çok üzgünüm: Haticem için de pataklanabilirim , hatta benimki zaten bağımlılık yaptı bünyede :)))
sen beni özllemişsin Haticem :jeyyar:
Zambakım ağzından yel alsın yaa, bu kadar stres bana fazla mafoldumben
patisin ahı tuttu sana canım
belkide kızben 1 kilo vermiş olarak alacağım diyodum ama olmadı yinede kupayı alırmışım sempatiksalakcinni
tabloya göre sen alıyosun gibbiiikaydirigubbakcemile3
sahurda yediklerim bu arada
1buçuk kase çorba az pide
bukadarzemuszemus
dengeli beslenmeyi sporla desteklemeye çalışıcam bacağımda sorun olmasına rağmen..umarım yapabilirim..
Tarif için teşekkürler canımolumunekankayizsmile Bir gün de böyle denerim.
Benim yaptığım:
1 paket eritilmiş margarin(ben sıvı yağla yapıyorum)
5 yumurta
5 yufka
2 şişe maden suyu
peynir maydanoz
Yağ ve yumurtayı karıştırın. Tepsiye dizdiğiniz yufkaların her katına karışımı azar azar koyun.
her katı maden suyu ile de ıslatın. Ortaya gelince peynir maydanoz karışımını koyun.
Yine yağ, yumurta, maden suyu ile devam edin. En üstüne kalan maden suyunu dökün.
1 gece buzdolabında bekletip pişirin.:hulya:
kızlar slm kusura bakmayın biraz yoğundum ancak geldim 65 kiloyum bildirim yapayım dedim :) öptüm hepinizi
kızlar slm kusura bakmayın biraz yoğundum ancak geldim 65 kiloyum bildirim yapayım dedim :) öptüm hepinizi
selam kızlar 2 gündür giremedim.pazartesiye kadarda evde yokum.
kilo 100 gr vermişim.69.800 olmuşum.geldiğimizde görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?