Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bende kilo bildirimini yapayım hafta başında neredeyse 1 kilo vermiş gibi gözüküyordum çok sevinmiştim
nasıl oldu bilmiyorum şişlikmi yoksa çok yemekmimafoldumben
ne yazıkki yarım kilodan az yani 200- 300 gr vermiş gibi gözüküyorumalsanaalsanasmile
aslında verdiğime sevindimsositososito ama az geldi

-----------------------başladığı k---------------geçen haftaki---------------şuanki kilo------------------hedef kilo

hatice1..................84............................71...............................70.7..........................68... ......300 gr vermiş

zambak3...............86.3...........................75.4...........................75.6..........................70..........200 gr almış

nesibe26................75............................69.9............................................................65...........

haticc22................59.8...........................57.9............................57.9.........................55..........verememiş

pofu.......................68.............................65.9...........................................................58........

patiska..................85.3...........................84.8...........................................................70..........

melekkız026..........57..............................57..............................................................50........bildirim yapmıyor

nuraksoy...............72...............................72.............................................................60.........

Son düzenleme:
slm kızlarr busaat oldu uyumadımm uykum gelmediii
patis gibimi oluyorum bende nee:uhm:
patis demişken bugünde giremedi galiba siteyeee

küççük hatice anım kilo vermişsindirde şişlik hala gitmediyse belli olmamıştıryerimseniben
büyük haticemm 300gr bile vermek çok güzelllkaydirigubbakcemile5
ayy belkide 300grla sen alırsınn ha kupayııı buhaftaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

patisin ahı tuttu sana canım

belkide kız ben 1 kilo vermiş olarak alacağım diyodum ama olmadı yinede kupayı alırmışımsempatiksalakcinni

canım bende çok fazla sorun yok sitede sositososito
benim internet sinir tam cevap yazıyorum küt gitmiş sinir oldum Çok üzgünüm çoook

canım kpss belirsizliği sende sıkıntı yaptı demekki ama sabır inş. sonunda istediğiniz gibi oluryerimseniben

özledim kuzum sen olmayınca biz atıştık zambakımlaŞeniz

seninki baya farklıymış bende bunu deneyeyim bakalım bi ara

bende teşekkür ederima.s.

ayrıca tam buğday unuyla yaptığın tarifler varmı varsa yazarsan sevinirim
ramazan öncesi almıştım kullanmadım gece ilk defa krep yaptım tam ayarlayamadım sanırım denediğin tarif varsa bende yapmak isterim

kızlar slm kusura bakmayın biraz yoğundum ancak geldim 65 kiloyum bildirim yapayım dedim :) öptüm hepinizi

dün gece dışarı çıktık
sonra köftecide ekmek arası köfte ve ayran yedim (sahur niyetine)
sahurda da domates salatalık biber ve peynir yedim ekmek yemedim
akşamada çorba salata düşünüyorum inşallah abartmam

-----------------------başladığı k---------------geçen haftaki---------------şuanki kilo------------------hedef kilo

hatice1..................84............................71...............................70.7..........................68... ......300 gr vermiş

zambak3...............86.3...........................75.4...........................75.6..........................70..........200 gr almış

nesibe26................75............................69.9............................69.8..........................65...........100 gr vermiş

haticc22................59.8...........................57.9............................57.9.........................55..........verememiş

pofu.......................68.............................65.9............................65.........................58........900 gr vermiş

patiska..................85.3...........................84.8...........................................................70..........

melekkız026..........57..............................57..............................................................50........bildirim yapmıyor

nuraksoy...............72...............................72.............................................................60.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…