Kaç yaşında eşin senden küçük mü merak ettim seninki kaynana gibi bişey ya
.hep mi böyleydi yoksa sonradan mı değişti
Çok büyük sorunlar gibi gelmedi bana. Ama insan yaşayınca bi süre sonra kaldıramaz oluyor heralde.
Biraz tatile ayrı çıkanı ozleseniz birbirinizi iyi olabilir.
Boşansan boşanamazsın böyle küçük sorunlarla ama yaşarken de dehşet sinir bozucu olur. Aynılarını sende eşine yapsan. Yada önce bu konuları hiç düzgün ce sakin bir dille oturup konuştunuz mu
işte bu burdaki ve tüm dünyadaki annelere örnek olması lazım..Evlat yetiştirirken kendi kararlarını kendi verebilecek, kendine özgüveni olan sadece yaş olarak değil,kafa olarakta büyüyecek gelişecek olgun bireyler yetişrtirmemiz, onları büyütürken özgüven vermemiz lazım..Yoksa anası tanası herşeye karışırda sesi çıkmayan karısını koruyamayan, aile için dengeyi sağlayamayan dengesizler yetişiyor.. olan gelinlere oluyor..kaç aile dağıldı gitti sırf bu anne baba ağzına bakmaktan kimbilir.Yahu konusmazmiyim adam yok bi sorun diyip gecistiriyor diyorimya ailesinden de boyle oturup sorun halletme diye birsey gormemis hee hee diyip gecistiriyor. rutin araliklarla ayda bir 2 ayda bir siddetli kavga ediyoruz zaten. En sonunda resti cekmistim gecen ay. Bosanacaktik tabi baska sebeplerde vardi. Bitsin artik kaldiramiyorum dedim. Istemedi ben sensiz ne yaparim hic dusunmuyormusun diyor.
işte bu burdaki ve tüm dünyadaki annelere örnek olması lazım..Evlat yetiştirirken kendi kararlarını kendi verebilecek, kendine özgüveni olan sadece yaş olarak değil,kafa olarakta büyüyecek gelişecek olgun bireyler yetişrtirmemiz, onları büyütürken özgüven vermemiz lazım..Yoksa anası tanası herşeye karışırda sesi çıkmayan karısını koruyamayan, aile için dengeyi sağlayamayan dengesizler yetişiyor.. olan gelinlere oluyor..kaç aile dağıldı gitti sırf bu anne baba ağzına bakmaktan kimbilir.
Ben ipi koparmak istedim zatende kabul etmiyor ben siz olmadan nasil yasarim diyor dengeziz herifgıcıklığına yaptığı belli sizin ipi koparmanızı bekliyor
O zaman bensiz yapamıyorsan bi evlilik terapistine gidelim de. Belki o bi çözüm bulur. Yada valla hiç acıma aynılarını yap. O bir surat asıyorsa sen üç surat as. O pencere kapatıyorsa hiç söyleme Kalk suratın beş karış aç geri. Markette onun aldığı seylere itiraz et. Kendi harcamalarından kısma. Gerekliydi aldım de(tabi çocuğunun rızkını öyle gereksiz seylere de verme) çocuğun üstünü değiştirdiyse sende geri değiştir vesaire.Yahu konusmazmiyim adam yok bi sorun diyip gecistiriyor diyorimya ailesinden de boyle oturup sorun halletme diye birsey gormemis hee hee diyip gecistiriyor. rutin araliklarla ayda bir 2 ayda bir siddetli kavga ediyoruz zaten. En sonunda resti cekmistim gecen ay. Bosanacaktik tabi baska sebeplerde vardi. Bitsin artik kaldiramiyorum dedim. Istemedi ben sensiz ne yaparim hic dusunmuyormusun diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?