Dengemi bozan adam

Ay ne degisik adam kendi yiyor aliyor size lafini yapiyor paranin cimri mi ne ustelik hamileyken bile lafini yapmis ne insanlar duyacagiz daha saka gibi
Hep mi boyleydi merak ettm insanin cok zoruna gider yaa
Calisma sansiniz yok mu

Simdiye kadar hep calisiyordum biraz evdeyim oglum az buyuyene kadar. Aslinda hic cimri degildir iyisini giyeyim gezelim tozalim ister ama iste neden boyle davrandigini anlamiyorum.

Ortadaki tek sorun esinin asiri paraci ve cimri olmasi. Bi iki lokma seyi sana cok goruyor. Allah sabir versin arkadasim

Ya aslinda hic oyle biri degil. Maksat karismak olsun. Her hareketimde birsey ariyor deli oluyorum. Misal benim yanimda bi hatasi olsa kabul etmiyor . hata yaptim demiyorda hep bahane uretiyor

Bende buna kiziyorum iste. Suan ev kredimiz var. Tek maasa kalinca cok daraldi. Benim ailemden destek gordu de kendi ailesinden hicbirsey gormedi. Samimi olarak bile oglum birseye ihtiyacin varmi bile demediler. Esim babasina cok sıkısıgım evi satmam gerekebilir dediginde bile (esimin amcasi kumar borcu yuzunden evini satti) babasi amcan gibimi olacaksin hazira dag dayanmaz dediler. Ki hicbirsey gormedik onlardan herseyi kendimiz yaptik. Babasina hala babacim der ne kadar sinirlense bile agzini acip hicbirsey demez.

Vallahi seni sinir ettiğinde bunları tekk tekk söyle ve onun dediğiyle hareket etme. Bir arkadaş demis o bir yapiyorsa sen on yap diye. Katılıyorum bende.

Simdiye kadar hep calisiyordum biraz evdeyim oglum az buyuyene kadar. Aslinda hic cimri degildir iyisini giyeyim gezelim tozalim ister ama iste neden boyle davrandigini anlamiyorum.
Hmm o zaman madem oyle anlik dengesizlik diyelim hep bole olsaydi cekilmezdi
Arada gicikligindan yapiyorsa idare edilir artk

Kızma ama öküzlük eşinin ailesinde babadan oğula geçiyo galiba kendi ailesinde gördüğü baskıyı sana uyguluyor belki saçmalıyorum ama ailesinin ona uyguladığı baskının acısını senden çıkarıyor gibi geldi bana hani gücü yeten yetene derler ya o hesap sizde ki de

Aynen maalesef oyle

Ben 28 o 32 yasinda. Artik agladim sinirimden yaptigim oturdugum kalktigim hersey batiyor sana ne istiyosun benden dedim cevap yok tabi
o ezik bir erkek cünki.3 yıl niye ailesiyle oturdun?! babası ezıyor oda seni eziyor gücü sana yetiyor

o ezik bir erkek cünki.3 yıl niye ailesiyle oturdun?! babası ezıyor oda seni eziyor gücü sana yetiyor

Sorma onun icin ayrica kafami duvarlara vuruyorum.

Oyle bir babaki dusunun suan maddi anlanda sıkısık ve sirf kp deneme amacli evimizi satacagimizi soyluyor ve adam diyorki hazira dag dayanmaz..

Sonra gidip gelip paraya ihtiyaciniz varmi diyor dalga gecer gibi istemiycegimizi bilerek.. Ama benim esim sağol babacim Allah senden razi olsun diyip arkasindan saydiriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…