- 17 Şubat 2018
- 71
- 28
- 3
- 29
- Konu Sahibi Acililahmacun01
-
Ah ah öyle yapsam adımı çıkarırlar çok lafçılar sülalece ufacık bişey desem lafımi ederler ona bin katipKapiya musait degiliz yazisi asın ya da bebek uyuyor zile basmayin, cok ciddiyim....
Az önce bi kardeşimde aynı fikri verdi de kaynanam okuma yazma bilmiyor bu bir ikincide öyle yapsam hemen sülalece laf ederler çok aşırı lafcilarKapıya not yaz bebek uyyuyor lütfen zili calmayiniz
Cozum baska ne olabilir konusmaniz tabi ki ya da esinizin yani birinizin rahatsizliginizi dile getirmesi şartAh ah öyle yapsam adımı çıkarırlar çok lafçılar sülalece ufacık bişey desem lafımi ederler ona bin katip
Eşim dediki sen konuş olmazsa ben devreye girerimEsin napiyor ?
Soylesin annesine ikide bir alacakli gibi calmayin su kapiyi musait degiliz desin.
Eşim dedi ki sen bi konuş olmazsa ben konuşurumesinize anlatsanıza bu durumu ne kadar sorumsuzca davranıyorlar
direk eşiniz konuşsun bence herkesin bi ev hayatı vardır. güzel bi dille anlatsın diycem ama sizin kv güzel dilden anlycak gibi degil sanırımEşim dedi ki sen bi konuş olmazsa ben konuşurum
Eşinin bulduğu çözüm çok saçma. Sen konuş ben sonra devreye girerim ne demek? O kadının evladınolan eşiniz. Böyle durumlarda anne babayla kendi evladının konuşması gerekir. Aralarında ne geçerse geçsin o onun oğlu ama sen tek bir laf etsen kıyamet kopar ölene kadar dinlersin. El kızısın sakın daha fazla huzurunu kaçıracak şekilde sorun çıkarma taşınma inkanın yoksa. Eşin annesiyle kendi konuşsun anne evli adamım üstümüz başımız müsait olmuyo karımla başbaşa kalmışım allasın pullasın laflarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?