Dengesiz kv ve kızı

Alıntı yapmışım ya pardon . Aynen eşime diyorum ama ben konuşamam diyor deli etti

Aynen valla is annede bitiyor onun demesi lazım ama ne mümkün o ada aynı

Onlar lafci diye siz mutsuz mu olacaksınız? Çemkireceksiniz. Her seferinde çocuk uyuyordu uyandirdiniz deyin. Etrafa şikayet ederse sizde edin. Onların yüzünden çocuk uyumuyor deyin. Ben olsam biz sevişecegiz 1 saat gelmeyin derim. Belki utanırda rahat bırakır.

Kapıyı açar bi güzel tersler kaynanama da zırt pırt kapımı çalmayın taşınırım derim

Kusura bakmayın ama arkamdan konuşurlar diye sesinizi çıkarmamak çok sacma bana göre.

Ne derlerse desinler yani inananda inansın.siz kendinizi birlikten sonra milletin kime ne dedigiyle neden kendinizi uzeceksiniz?

Gayet sert sekilde uyaracaksiniz.kapıya dayanıp devamlı çaldığı bir gün : 'bu kapı iki kere çalındığında açılmıyorsa daha calmayacaksiniz demekki müsait degilim' diyeceksiniz.kapıyı suratlarına carpacaksiniz.sonra bir iki ağlar gorumce bir iki soğukluk olur alisirlar

eşiniz konuşsun mümkünse
Siz konuşun eğer o konuşmuyorsa
Kapıya not asın zili,kapıyı çalmayın çocuk uyuyor diye
Zili sökün ve bütün kapıları kapatın yatak odanıza kadar gürültü az gelsin diye
Telefon sabitse kabloyu çekin cepse zaten kolay sessize alın
Ne dedikodu çıkarırlarsa çıkarsınlar sallayın gitsin.
Bir süre sonra bıkar vazgeçerler zaten.Bu kadar basit

Eşiniz e soyleyin

Lagini zaten yapiyorlardir densizler. Sizin yerinizde olsam zili kirardim. Ne olduubu sorsalar "Baska anlamiyorsunuz" derdim. Ama asil esin birsey söylemek zorunda
Eşim g il Mardinli yani onların kültürüne göre eşimin konuşması da doğru olmuyo. Ben de bıktım ama. Bakalım nolocak en son dediğinz ypcam heralde

Görümce kapıya gelince hemen kvyi telefonla arayıp anne söyle x e gitsin üstümüz müsait değil çok ayıp oluyor ama diyin. Bu metoda devam edin. Sizin kapıyı Yolgeçen hanı yapmışlar.
Anne ile de konuşun anne biz müsait olunca size ineriz veya ben telefon açar bildiririm böyle olmuyor bak y (kocan) de şikayetçi diyin bakalın

Gece onlar uyuduktan sonra git kapılarını çal sen de. Anne bebek yeni uyudu, sabahleyin kapıyı çalıp da uyandirmayin bizi de :)

Görümce kapıya gelince hemen kvyi telefonla arayıp anne söyle x e gitsin üstümüz müsait değil çok ayıp oluyor ama diyin. Bu metoda devam edin. Sizin kapıyı Yolgeçen hanı yapmışlar
Valla şeytan diyo kaynana kapıya gelince gecelikle çık karşısına bidaha calmasn kapıyı

Ah bacim ben bi laf ediyorum üstüne bin ekliyolar iftira bile atmış bi kadın bu üstelik ben onları kovuyomusum Guya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…