Dengesiz kv ve kızı

Az önce bi kardeşimde aynı fikri verdi de kaynanam okuma yazma bilmiyor bu bir ikincide öyle yapsam hemen sülalece laf ederler çok aşırı lafcilar
Ilk önce kapı zilini sökün sonra eşiniz konuşsun siz kötü olmayın ayrıca çalsın çalsın dursunlar yeter yahu insanları azcık rahat bırakın.

Zili çıkar kapıyı çalarlarsada duymazdan gel uyuyordum duştaydım de. Ya da müsait değildik anne de. Tınlama kudursunlar

Zili söktürün. Kapıya da kapı tokmağı kullanın diye not düşün. Gelenler tokmağı kullansın. Kv gelince de de dürbünden bakıp açmazsınız.

Ne istiyosunuz acaba bee bas belalari cok iyi anliyorum seni ayni benim kaynana gelip gitmekte bilmezler bide hizmet bekler. Ben 1 sene oturdum evlerimiz cok yakindi yeni dogum yapmistim burnumdan getirdi. En son sinirden esimin yaninda agladim cozumu o buldu aradi direk annesini hergun gelmene gerek yok anne bide sen gelip eline dolaniyosun kizin dedi. Daha sonrasinda daha az gelmeye basladi sonra kactim ordan zaten iyice piskolojim bozulmustu.

Valla maşAllahh eşine ya iyi bari kurtulmussun ya darısı bize. Insan katil olur bunların elinde

Zaten çoğu zaman açmıyorum çünkü Gicik kaptim uykumu bölüyor deliriyorum
Aynen çoğu zaman öyle yapiyorum zaten çünki bıktım :))

Bence zili sökün tamamen ama bu seer de kapiya vururlar. Esin halletsin o rahatsiz degil mi bu konuda? Dengesizler ya ben bile sinir oldum

Zili kirip atin yada devre disi birakin
Tokmak kismi da atin esinizjn anahtari vardir zaten o acar isteidginize acarsiniz istemediginize acmazsiniz :)

Zilin sesini kısın ,telefonlar da sessizde olsun.kapı yumruklama olayına gelince bebek korkuyor ağlayarak uyanıyor her seferinde diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…