Deniyorum ama Olmuyor!

yorumlarınız için çok teşekkür ederm herkese...

umursamamayı içselleştirmek şimdi en önemli hedefim. yoksa içim içimi yiyor kendime zarar oluyor.

bir de gerekli duaları okuyup çayına üflersem belki bana sataşmaz.

çok sağolun.

siz onlar icin yuvanizi yiksaniz ne olacak kime zarari olucak ?
Kina yakarlar en fazala töbeee....
Bakin benden tavsiye her erkegin ailesine karsi karisini savunma gibi bir özelligi yok malesef .
Demek ki sizinkide öyle. O nu öyle kabul edin .
Sonrada mutlulugunuza bakain onlara inat !
Hele hele eltinizin eline hic koz vermeyin .
Umursamayin ama gercekden umursamayin .
Onlarin zaten amaci sizi mutsuz etmek .
Basariyorlarda bakin .
Anlamaiyorsa esinizede anlatmayin .
Önce yuvanizda coook coook mutlu olun .Esinize süprizler yapin , sohbetler edin , onun icin süslenin.....
Esiniz agzi kulaklarina dogru gitmeye baslayinca
Baslayin kayin validenizin ve eltinizin yeri gelince agzinin payini vermeye .
Olurda esinize sikayet ederse sizi yanlizken konusun .
Oturun kucagina
-Bak kocacim ben seni cok seviyorum , sen benim herseyimsin
.Ben onlarla problem yasayinca karismadin
bende sana hak verdim ailene birsey diyemedin.
Bende seni üzmemek icin sana birsey demiyorum artik canimmm
Inan bana ben haksiz yere birsey yapmiyorum .
Lütfen simdide kimseicin huzurumuzu bozmayalim.
Hem benim askim üzmesin kendini böyle seyler icin biz hallederiz anne gelin diyip baslayiiiinn

birde böyle deneyin bakalimm

ayy bende az degilim ayol

evet zaten moralimi bozmayı her seferinde başarıyorlar. amaçları da bu. çok doğru. onlar yaptıkça inadına mutlu olmak eşimi de yanıma almak lazım. ama bazen pilim bitiyor. insanlık hali... bu dediklerinizde tepeden tırnağa haklısınız. aklı olan bunları yapar.

çok çook teşekkürler. yorulmadan, yazmışsınız siz de evliyseniz mutlu olun inşallah, değilseniz Allah gönlünüze göre versin..:))

:)))))))
super yazmissin valla.
Ayol niye kendine haksizlik ediyosun..
napican onlar bizi uzmek icin elinden geleni yapiyorlarsa, bizde takmamayi ogrenmeliyiz. ne yapalim..
Dediklerine aynen katiliyorum valla :)

rica ederim
evliyim amiinn sagolun

:)))))))
super yazmissin valla.
Ayol niye kendine haksizlik ediyosun..
napican onlar bizi uzmek icin elinden geleni yapiyorlarsa, bizde takmamayi ogrenmeliyiz. ne yapalim..
Dediklerine aynen katiliyorum valla :)

onlar icin isemi girecegim diyorsun ya. Hayir. Kendin icin calisip ekonomik olarak guclu olmalisin.
Ve gerektiginde , cekip gittiginde kimseye muhtac olmassin.
Calismayan kadin kusura bakma senin gibi boyle ezilmeye mahkum.

Ve bu hayat seninde dedigin gibi boyle gecmez. Birseyler ypmalisin.

size şunu diyebilirim evli değilim yaşımda genç ama oğlan annelerinin böle tutarsız davranışları hep var çevremden biliyorum görüyorum. lütfen boşanmayın her gecenin bir gündüzü vardır. onlara bu mutluluğu tattırmayıninş zafer sizin olacaktır.bide şu zalim insanoğlunu allah ıslah etsin ben ne diyeyim.:)

Kayınvalidenin lafına bakıp,'o seni çok seviyor,sende adam ol vs' gibi laflarıyla hareket ederseniz,daha çok üzülürsünüz..
İkisinede,onları kaale almayarak,muhatap olmayarak at tekmeni..
Cahil insanlarla yaşamak çok zor..

Bence tekrar esinize asik olmaniz gerekiyor, digerlerindende mümkün oldukca uzak durmak yada dis kapinin dis mandali olarak hic galiye almamak-ama gercekten. Onlara rol degilde, gercekten egoist olmak, sadece kendinizi düsünmek ve böylece ic huzurunuza kavusmak, geceleri rahat uyuyabilmek.

herşey neysede
bu boşanman için sebep bence

tavsiyem eşinle konuşman...
bu hislerini ,düşüncelerini güzelce anlat eşine....
allah yardımcın olsun çok iyi bilirim böyle çaresiz hissettmenin nasıl olduğunu..
ama mutlaka bi çıkış yolu vardır merak etme..

öncelikle işe başkaları için girilmez kendin için girersin, böylelikle bi güvencen olur, kv nasıl oğlunun yanında yapmacık davranıyosa sende kocanın yanında ona yapmacık ol normal zamanlarda görüşme, eltinin evine falan gitme eşinle git sadece nereye gidecekseniz

Merhaba,
Yazılanların hepsini tam okuyamadım cnm, annen baban sağ mı? Sanki seni fazla yalnız, sahipsiz bulmuşlar...

merhaba evliliğin ilk zamanları ben de senin durumundaydım gerçi zaman zaman hala gerileme dönemi yaşıyoruz ama Allaha şükür düzeltiyoruz. Ne derlerse desinler cvp veremiyordum şehir dışındayım yatılı misafirim eksik olmuyordu kendi evimde misafir gibiydim olmuyor baktım işe girdim hemde vardiyalı bir sene öyle çalıştım en azından daha az görüyordum sinirime dokunmuyorlardı abimin evi oğlumun evi istedikleri gibi çalıp oynuyorlardı baktım bu sefer daha da azıttılar çıktım işten oturdum evimde ama bu sefer gel gel, git git bitmedi dertleri daha normal şartlarda bir iş buldum birkaç ay sonra bu yüzden çalışmak en iyi çözüm oldu bana
Baktım cevap vermemek çözüm değil susmak kabul ediş direk şikayet ediyorlar eşime bende bir şey olduğu zaman direk eşime söylüyordum a'dan z'ye olay olur olmaz daha sıcakken :) çünkü onların ailede ilk söyleyen haksız da olsa kazanıyor ! Şimdi hemen söylüyorum baktım olmuyor mesaj atıyorum.
bunca şeye rağmen yatak odamıza soğukluk sokmamaya çalışıyorum çünkü yatak odasından soğukluk girerse sıkıntı daha da büyür diğerleri bi şekilde atlatılır.

mERHABA, sıkıntılı bir süreç geçriyorsun allah yardımcın olsun ben henüz evli değilim ama 1 ay sonra evleneceğim benmde kv çok ilgisz alakasız bir insan o madem öyle diyorum bende aynen mesafemi şimdiden koruyorum canlarımı sıktıkları an nişanlıma anlatyrm ister şikayet algılasınlar ister algılamasnlar onların beni üzmesi hadleri değil bu sebeple bayramda seyranda arar sorarım hatta bu bayram gitmedim bile arayıp carcar konustu bende susmadım cvbımı verdim saygı cercevesinde eğer insanlar gerçekten saygı görmek istiyorlarsa önce saygı göstermeyi öğrenicekler hani derler ya sevmek zorun da değilsn ama saymak zorundasın bence samakta mecburi değil önce seni sayacaklar sonra sen onları sayacaksın neymiş efendim onlar afedersnz ama agızlarına geleni söyleyip her b...ku yapıp sonrada hiç bşy olmamış gibi oğlum da oğlum bu nedir ya nasıl bir vicdandır karşındakide senin kızın halbuki sevsen sevilsen bunlar daha kolay şeyler yemin ederim hırgür kavga gürültü bunlarla ugrasmak zordur...

ama ne yazıkki her erkek ailesine karşı koyamıyor bnm nişanlım sadece bnmle ilgilenmedikleri için ailesiyle görüşmüyor bana deeğer verilmediği için hoş bir şey mi hayır değil ama bende olabldgnce nişanlıma destek olup onlarn yaptıklarnı düşündürtmüyorum herkeste binbir tür dert var o yuzden sen sen ol hiç kimse için yuvanı bozma heleki eşini seviyorsan he sevmiyorsan 1 daha düşün çalışmadgn için yalnz ne yapablrsn sakın düşünmeden hareket etme

Ne olursa olsun evliliğini onlar için yıkma canım
Eşinle gerekirse yine yine yine konuş
Seni anlayana kadar
Duygularından bahset,hatta rol yapmalarından,
Eşinden soğumaya başlamandan...
Eltinle de muhatap olma
Düğün ,bayram haricinde de görüşme

doğru diyosun arkadaşım..niye yıkayım... sinirlenince böyle oluyor işte...

yazanlara hep teşekkür ediyorum..

hepinizi öpüyorum hanımlar...

Allah yar ve yardimcin olur insallah her insanin bir imtihani var kiminin kocasi kiminin ailesi kiminin bizimki gibi esinin ailesi...atsan atamiyorsun gorusmeyeyim desen olmuyor gorussen aptal yerine koyuyorlar kendi cikarlarina uyarsan iyisin ama azicik sesin ciksa senden kotusu yok...durum malesef cogu ailede boyle aslinnda kotu olucaksinki degerli olasin oda bizim mayamizda yok iste...sozun ozu cok fazla m6hattap olma mumkunse gitme gorusme senin evinde ayriymis ya birlikte oturanlar napsin.Ayrica soylenen sozlerede gul gec kimseyi umursama takma kafana takinca olan bize oluyor digerlerine hic bisi olmuyor imkanin varsa calis arkadasim inan cok rahatlatir hem harcligin olur hem isinden dolayi cok fazla gorusmessin hemde kafan rahat olur....dedigim gibi seni yipratmalarina izin verme esindende ucuncu sahislar icin soguma olur ya ailesini sana savunsa bile cok gonul koyma neticede annesi babasi haksiz olduklarini bilse bile bunu dillendirmez erkeklerin yapisi bu zaten daha anasina babasina laf kondurani gormedim zaten....

bu kadar sorun yaşadığınız insanın yani eltiniziin evine neden gidiyorsunuz? ben kaç yıllık evliyim eltimin ya da görümcemin evine eşim olmadan bir kez bile gitmem. ne gerek var???

sizin yerinizde olsam bayramlar hariç hiç görüşmezdim.bunları çekmek zorunda değilsiniz...

ayrıca işe girseniz sizin için çok daha iyi olur.kafanız dağılır.başka ortam iyi gelir.neden bunu bir taviz olarak görüyorsunuz ki?

yinede sorunlarınızı eşinizle paylaşmadan çözemezsiniz.susmak çözüm değil.birikir birikir patlarsınız. herşeyi konuşun. aile için boşanılır mı? alın eşinizi yanınıza kapatın kapınızı. ne halleri varsa görsünler...

bu kadar kendinizi üzmeyin çözüm arayın.susmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…