- Konu Sahibi Shostakovich
-
eşinle bayram seyran ziyaretleri hariç ben olsam gitmem geldiklerinde kapıyı açmam yok sansın dönüp gitsin hiç muhatap olmam.
evet, kayınvalideme cevap vermiyorum. eşime onu şikayet etmiyorum. eltimin beni kıskandırırcasına yaptığı hareketleri görmezden geliyorum....
peki ya ben? dün gece üçte yatağımdan kalktım, salona gittim öylece evde tek başımaymışcasına oturdum... baktım hava ışımış....
düşünüyorum, boşansam bir türlü... bunlar kimde bunlar için boşanıcam... boşanmasam bir türlü...
Bu işin çözümü nedir.... sürekli laf sokuyor kaynanam sürekli... geçen yine komşuya dedikodumu yaparken yakaladım... eltim desen öyle... mesafeliyim, evime işime bakıyorum, bir günde 4 defa makine çalıştırdığım oluyor... illa kafamı meşgul edicek bir şeyler buluyorum tamam....
ama nedir bu ne kadar sürecek yani... bir kişide yok mu haddini bildirecek... misafirliğe gittik ev sahibi diyo bi tabak da şundan koyayım ben bir şey demeden kaynanam yok o ona yeter daha yemez.... demezmi.... ölürmüsün öldürürmüsün....
oğlunun yanında sarılıyo..gülüyo...oğluna diyo gel oğlum snlen özel konuşcam....
faturasını yatırtyo, oğlumun parası, oğlumun .... töbe töbe şimdi bişey dicem... ben piç miyim yaaa....
kayınpeder desen tutturmuş hep beraber köye gidilecek.....
Susup da mükafatını alan varmı?
İlini cinsini bilmiyodum oğlum beğendi ben ne diyeyim diyor elaleme... sanki ben öcüyüm.... ya artık dayanamıyorum.....
herkes birbirine akıl veriyor burada... susmak sabretmek....yapıyorum hepsini en kırıcı laflarına bile gülüyorum artık ama cinsel hayatım bir numaraya dönüştü...
eşimden soğudum. tecavüz gibi geliyor artık...
ne olacak bilmiyorum. bazıları da diyor ya bu deveyi güdecen ya gidecen.... ya da iş bul çalış....
ya bu insanlar böyle diye ben işe girmek zorunda mıyım? eşime numara yapıp taviz vermek zorunda mıyım?
ne yapacağımı şaşırdım artık... geçen gün oturdum misafir gelmiş çağırdılar...
eltim diyoki ordan kayınvalideme " annneeee misafirimiz sofraya gelsin onun için hazırladığım yeemekleri kurdum.. misafirimiz gelsin misafirimiz. ama misafir..."
çüş dedim yani çektim gittim evime. sanki senin iki lokma yemeğine mi kaldım... ne görgüzüslük yaa... dayanamıyorum.. konuşmasam kaynanam diyorki o seni çok seviyor sen de insan ol adam ol... ne olucak böyle.... bir akıl verin...
aeroplian mesafeni koru yoluna devam et derseniz zaten öyle yapıyorum... siz ne diyesiniz Allah ıslah etsin... benim gibi olanların yardımcısı olsun...
siz onlar icin yuvanizi yiksaniz ne olacak kime zarari olucak ?
Kina yakarlar en fazala töbeee....
Bakin benden tavsiye her erkegin ailesine karsi karisini savunma gibi bir özelligi yok malesef .
Demek ki sizinkide öyle. O nu öyle kabul edin .
Sonrada mutlulugunuza bakain onlara inat !
Hele hele eltinizin eline hic koz vermeyin .
Umursamayin ama gercekden umursamayin .
Onlarin zaten amaci sizi mutsuz etmek .
Basariyorlarda bakin .
Anlamaiyorsa esinizede anlatmayin .
Önce yuvanizda coook coook mutlu olun .Esinize süprizler yapin , sohbetler edin , onun icin süslenin.....
Esiniz agzi kulaklarina dogru gitmeye baslayinca
Baslayin kayin validenizin ve eltinizin yeri gelince agzinin payini vermeye .
Olurda esinize sikayet ederse sizi yanlizken konusun .
Oturun kucagina
-Bak kocacim ben seni cok seviyorum , sen benim herseyimsin
.Ben onlarla problem yasayinca karismadin
bende sana hak verdim ailene birsey diyemedin.
Bende seni üzmemek icin sana birsey demiyorum artik canimmm
Inan bana ben haksiz yere birsey yapmiyorum .
Lütfen simdide kimseicin huzurumuzu bozmayalim.
Hem benim askim üzmesin kendini böyle seyler icin biz hallederiz anne gelin diyip baslayiiiinn
birde böyle deneyin bakalimm
ayy bende az degilim ayol
bu konunun en guzel aciklamasi bence bu helal olsun cok guzel soylemissinizsiz onlar icin yuvanizi yiksaniz ne olacak kime zarari olucak ?
Bakin benden tavsiye her erkegin ailesine karsi karisini savunma gibi bir özelligi yok malesef .
Basariyorlarda bakin .
Önce yuvanizda coook coook mutlu olun .Esinize süprizler yapin , sohbetler edin , onun icin süslenin.....
Oturun kucagina
Hem benim askim üzmesin kendini böyle seyler icin biz hallederiz anne gelin diyip baslayiiiinn
bu konunun en guzel aciklamasi bence bu helal olsun cok guzel soylemissiniz
=Aeroplain;31507581]evet, kayınvalideme cevap vermiyorum. eşime onu şikayet etmiyorum. eltimin beni kıskandırırcasına yaptığı hareketleri görmezden geliyorum....
peki ya ben? dün gece üçte yatağımdan kalktım, salona gittim öylece evde tek başımaymışcasına oturdum... baktım hava ışımış....
düşünüyorum, boşansam bir türlü... bunlar kimde bunlar için boşanıcam... boşanmasam bir türlü...
Bu işin çözümü nedir.... sürekli laf sokuyor kaynanam sürekli... geçen yine komşuya dedikodumu yaparken yakaladım... eltim desen öyle... mesafeliyim, evime işime bakıyorum, bir günde 4 defa makine çalıştırdığım oluyor... illa kafamı meşgul edicek bir şeyler buluyorum tamam....
ama nedir bu ne kadar sürecek yani... bir kişide yok mu haddini bildirecek... misafirliğe gittik ev sahibi diyo bi tabak da şundan koyayım ben bir şey demeden kaynanam yok o ona yeter daha yemez.... demezmi.... ölürmüsün öldürürmüsün....
oğlunun yanında sarılıyo..gülüyo...oğluna diyo gel oğlum snlen özel konuşcam....
faturasını yatırtyo, oğlumun parası, oğlumun .... töbe töbe şimdi bişey dicem... ben piç miyim yaaa....
inan varya agladim yazini okuyunca nekadar benziyor yasantilarimiz nasil üzüldüm demissinya bosansam birtürlü bosanmasam ayni ikilemin aylardir arasindayim ben bilmiyorum ne olacak böyle allah hepimizin yardimcisi olsunevet, kayınvalideme cevap vermiyorum. eşime onu şikayet etmiyorum. eltimin beni kıskandırırcasına yaptığı hareketleri görmezden geliyorum....
İlini cinsini bilmiyodum oğlum beğendi ben ne diyeyim diyor elaleme... sanki ben öcüyüm.... ya artık dayanamıyorum.....
herkes birbirine akıl veriyor burada... susmak sabretmek....yapıyorum hepsini en kırıcı laflarına bile gülüyorum artık ama cinsel hayatım bir numaraya dönüştü...
eşimden soğudum. tecavüz gibi geliyor artık...
ne olacak bilmiyorum. bazıları da diyor ya bu deveyi güdecen ya gidecen.... ya da iş bul çalış....
ya bu insanlar böyle diye ben işe girmek zorunda mıyım? eşime numara yapıp taviz vermek zorunda mıyım?
ne yapacağımı şaşırdım artık... geçen gün oturdum misafir gelmiş çağırdılar...
eltim diyoki ordan kayınvalideme " annneeee misafirimiz sofraya gelsin onun için hazırladığım yeemekleri kurdum.. misafirimiz gelsin misafirimiz. ama misafir..."
çüş dedim yani çektim gittim evime. sanki senin iki lokma yemeğine mi kaldım... ne görgüzüslük yaa... dayanamıyorum.. konuşmasam kaynanam diyorki o seni çok seviyor sen de insan ol adam ol... ne olucak böyle.... bir akıl verin...
aeroplian mesafeni koru yoluna devam et derseniz zaten öyle yapıyorum... siz ne diyesiniz Allah ıslah etsin... benim gibi olanların yardımcısı olsun...
siz onlar icin yuvanizi yiksaniz ne olacak kime zarari olucak ?
Basariyorlarda bakin .
Oturun kucagina
haklisin. bazen onu da yapiyorum ama dusun ki kayinvaliden senin dairene geliyor. kapiyi acip hosgeldin anne nasilsin diyorsun cevap yok... lüüüüüp hemen oğlunun yanına...
sonra da bana suratsız diyor...
ben yanına gitsem kapıyı açıp hiçbir şey demeden içeri geçiyor.. ne selam ne hoşgeldin...
bunları da umursamamaya çalışıyorum ama sabrım taşacak gibi oluyor..
çareyi burda yazmakla buluyorum..
bazen de lavaboda kendi kendime konuşuyorum... istemeden... psikolojim harab oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?