Deniyorum ama Olmuyor!

En guzeli inanilmaz derecede resmi ve mesafeli olmak..
Ben hak edene,iyi niyetli insana hayranim.. Zaten anlarimda bir insanin yada bir ailenin niyetinin az cok ne oldugunu..
iyiyse can kurban, basimda tasirim..
ama kotuyse,cinlik yapiyorsa,sinsi ise ne seviyesine inerim..nede muhattap olurum..Gormezden gelirim.
yapmam gereken gorevlerim ne ise bir "Gelin" olarak belli basil kurallar..
onu yaparim.. Ondan sonra Eyvallah..
isim biter..
Benim esimin aileside gozumuze sokar gibi sirf bizi uzmek icin neler yapiyorlar, ne tavirlar, ne hareketler..
Ama umurumda mi? :))) ASLA! hic takmiyorum bile.. kendi kumlarinda oynamalarini izliyorum uzaktan sessizce..
En guzeli bu...

Ama normalde de zaten, insanlarla iletisimde fazla yuz goz olmak bunyeye zarar veriyor..
isin suyu cikiyor..
Kimle olursa olsun, herzaman mesafeli olmak en guzeli..
insanin kendi cizgilerini ihlal edip, cizgileri olmadan ozgurce yasayip hareket edecegi tek yeri kendi ailesi..
Yani "Esi ve cocuklari"...

Bunun haricinde hicbir yerde kendin gibi olamazsin zaten..

Ben bundan yanayim..

Son düzenleme:
Icinden gulmek gelmiyorsa gulme canim esine rol yapma samimiyeti kaybettikten birbirinize yabancilastiktan sonra fedakarligin anlami yok.Sen kendine saygi gostermezsen mutlulugunu dusunmezsen kmsecikler seni dusunmez boyle kendi kendini yer durursun.gerekirse susma..esin arada kalsin bazen bakalim seni sahiplenecekmi senin suan yaptigin gibi.annesi gel ozel konuscaklarim var dediginde benm karimdan canimdan gizlim yok diyemeyecek kadar karaktersiz mi? Evliligi tek basina yurutemezsin.esinde fedakar olmali.anladigim kadariyla yakin yada altli ustlu oturuyorsunuz.once imkan varsa bundan kurtulmaya calis herseyi goze al cabala ve onlardan uzaklas..evlilik susmaktan sabretmekten gizlu gizli aglamaktan ibaret degil.yuvayi disi kus yaparmis hikaye herseyi omuzlayamazsin.biraz kendini dusun.Allah yardimcin olsun canm..

annesinin böyle küstah olması eşindendir annesine karşı sana sustuğundan kaynana küstah tavırlar sergiliyor anasıda olsa herkes haddini bilecek ,suç eşinde!

Allah yardımcın olsun sabır versin inş. çok zor bir durum ama sakın sakın psikolojini bozma kendini yalnızlığa itme kendi akrabaların yakın hissettiğin kişiler yok mu onlarla görüş , bu şekilde susa susa içine ata ata bütün hayatın mahvolur Allah uzak etsin ayrılsan bile yine de bu psikoloji ile sen mücadele etmek zorunda kalacaksın , olan sana olur , o psikolojiyi düzeltene kadar hayatın biter . sana bir tavsiyem sususp susup sonunda patlayıp eşine ailesinden sert bahsetme , çünkü erkekler annelerine çok düşkündür kötülüğü ana bile yapıyor olsa o annedir derler , mukayese bile etmiyorlar. bir de eltine yalnızken güzel bir laf sok kardeşim, sen sustukça o kendini senden üst görüp üstüne geldikçe gelir, dünyanın kanunu bu bir kere bu gibi insanların gözü açıldı mı altlarında kaldığınla kalırsın kendini yer bitirirsin. eşine de kayınvaldene de politik davranmaya bak

ya yorumlar bu kadar isabetli ve mantıklı mı olur... çok sağolun arkadaşlar... zaten artık kafaya taktıkça baktım ben harab oluyorum...

sezdirmeden kendi bildiğimi okuyorum, gülerek adam....... derler ya aynen öyle.... ne yapalım.... eşim de annesine bir şey diyemiyor... ah sanki ben döv söv dyorum.... kabahatin büyüğü eşlerimizde....

biz neden yuvam dağılmasın saadetim bozulmasın diye yırtınıyoruz da onlar o annem ne diyeyim deyip asıl yükü bize atıyorlar...

ama ne yapalım... Biz de mükafatımızı alırız inşallah... ay bir de saf ayağına yatıp ayılıp bayılıyorlar ya deli oluyorum....

ne yapayım işte diğer konuda da söyledim, yağma yok... bir şeyi yapma mı dedi kaynanam, tamam diyip yapıyorum... anasın onun ipiyle kuyuya inmeyeceğimi.....

sanki komutan yaa... emredersin! başüstüne demediğimiz kaldı...

amaaannn... ne takıcam kafama bazen deliriyorum işte soluğu burda alıyorum....

eltimle de mecburiyet durumları hariç hayatta görüşmem... göz boyamak için o bana yakın mı davranıyor, aynı hareketler ayn davtanışlar benden ona...

başka ne gelir ki elimden...

boşanmayı da çok düşündüm. boşananlara da saygım sonsuz... ama eşimle kavga da etsek iyi bir insan... seviyorum yani... iki tane salak yüzünden yuva mı yıkılır...

onlar yıkılsınlar boşver...

Kusura bakmada canım daha ne kadar katlanacaksın buna? 3 günlük dünya zaten bugün varız yarın yokuz neden var olduğumuz günleri de acı cekerek gecirelim ki kimin hakkı var buna? Hicbirseye katlanmak zorunda değilsin, esine teker teker diyeceksin böyle böyle diye o zaten sana sadıksa ve eğer ki düsünceli anlayıslı bir adamsa zaten olması gerekeni yapar

eşinle bayram seyran ziyaretleri hariç ben olsam gitmem geldiklerinde kapıyı açmam yok sansın dönüp gitsin hiç muhatap olmam.

eşinle bayram seyran ziyaretleri hariç ben olsam gitmem geldiklerinde kapıyı açmam yok sansın dönüp gitsin hiç muhatap olmam.

böyle olmuyor işte. hatta eşin şu gün annemlere gidelim dediğinde yok işim var şunu yapmam lazım bile desen, şöyle bir surat değişiyor tavırlar farklılaşıyor, gitmek istemesen bile eşinin ilgisini senin üzerine çekecek bahaneler bulmalısın ..
kapıyı açmamak olur mu hiç hele bir de yakında oturuyorlarsa senin ne yaptığını nereye gittiğini bile bilirler. ha birde eşini arayıp karın da bi evde durmuyor , hergün sokaklarda diye üzerine kışkırtırlarsa sen kötü olursun.
yüzlerine güleceksin hediye alacaksın canımlı cicimli konuşacaksın yapmacık olacaksın ki bak nasıl en baş gelin oluyorsun.
benim annem ne çekti babannemden ve babannem hasta yatıyor yürüyemiyor son yıllarda ve hala annemle uğraşır . ki annem 30 senelik gelin.
senin için en önemlisi eşini seviyorsan ki seviyorsun , eşinle aranı çok iyi tutmaya bak o da bir gün anlayacaktır. kolay değil kaç yıl anne himayesinde kalıyor erkekler.

bence cok sessiz kalmıssın, sıkayetlerını esıne bıldır derım, sımdıden bosanmayı dusunmen, hele de bır baskası ıcın cok yanlıs bence. esın sana destek olmazsa, anlamaya calısmaz ve dıgerlerı gıbı davranırsa dusunebılırsın ama derdını soylemeyen derman bulamaz kı canım, en kısa zamanda rahatsızlıklarını esınle paylas derım.

Aa bayildim sana hahahahah

bu konunun en guzel aciklamasi bence bu helal olsun cok guzel soylemissiniz

Bu yaziyi kaynanalar girip okusa offf nasil olur tahmincedin bizi uzayli gibi gorurler..resmen cete gibiyiz. Hahaha..yorumlara bayildim artik kaynanalardan gorumcelerden ceke ceke uzmanlasmissiniz.biz comeziz cok sey ogrendim bugun:))))

[QUOTE
İlini cinsini bilmiyodum oğlum beğendi ben ne diyeyim diyor elaleme... sanki ben öcüyüm.... ya artık dayanamıyorum.....

herkes birbirine akıl veriyor burada... susmak sabretmek....yapıyorum hepsini en kırıcı laflarına bile gülüyorum artık ama cinsel hayatım bir numaraya dönüştü...

eşimden soğudum. tecavüz gibi geliyor artık...

ne olacak bilmiyorum. bazıları da diyor ya bu deveyi güdecen ya gidecen.... ya da iş bul çalış....

ya bu insanlar böyle diye ben işe girmek zorunda mıyım? eşime numara yapıp taviz vermek zorunda mıyım?

ne yapacağımı şaşırdım artık... geçen gün oturdum misafir gelmiş çağırdılar...

eltim diyoki ordan kayınvalideme " annneeee misafirimiz sofraya gelsin onun için hazırladığım yeemekleri kurdum.. misafirimiz gelsin misafirimiz. ama misafir..."

çüş dedim yani çektim gittim evime. sanki senin iki lokma yemeğine mi kaldım... ne görgüzüslük yaa... dayanamıyorum.. konuşmasam kaynanam diyorki o seni çok seviyor sen de insan ol adam ol... ne olucak böyle.... bir akıl verin...

aeroplian mesafeni koru yoluna devam et derseniz zaten öyle yapıyorum... siz ne diyesiniz Allah ıslah etsin... benim gibi olanların yardımcısı olsun...[/QUOTE]
cnm meraba ınanırmısı yazını okurken bı ara bunları benmı yazdım acaba dedıta kı eltı kısmına kadar aynı dert bende var ben 9 senedır susuyorum mukafatı bırak daha kotu gelın ımajından kurtulamadım onların doldurusları yuzunden az kalsın bosanıyordum ben amaa adamların umrumu yokkkk sana akıl vermek ısterdım ama olsa ben kullancam allah yardımcımız olsun

inan varya agladim yazini okuyunca nekadar benziyor yasantilarimiz nasil üzüldüm demissinya bosansam birtürlü bosanmasam ayni ikilemin aylardir arasindayim ben bilmiyorum ne olacak böyle allah hepimizin yardimcisi olsun

Okudum kadariyla suç kv'de, görumcede degil, suç esinde!

Esin bunlara kesin bir tavir ile anlatsa yaptiklarin yanlis oldugunu ve ona göre davransa bunlar asla böyle konusmaya asla cesaret edemezdi. Eger esiniz "benim karima böyle davranisaniz benide kaybedersiniz" diye bir tavri olsaydi, emin olun kv böyle davranmazdi.

Sizi korumayan bir esiniz var, siz onun dertlerini dinlerken, o sizin derdiniz oldugundan bile fark etmiyor, cinsel iliski size iskence gibi geldiginde güya fark etmiyor, kim bilir umursamiyor bile.

Sizin yerinizde olsam esyalarimi toplayip giderim. Esinde görsün neyin ne oldugunu.

Ne saçma. Seni korumayi, senin yaninda olmayi bilmiyen öküz bir esin olacak ve senin tek görevin onu mutlu etmekmi olacak?

Kolay söylüyorsun, yuvanda mutlu ol diye. Ama insan öyle bir es ile, durmadan laf sokusturan kv ve görümce ile nasil mutlu olsun? Umursamamak diye birsey yok. Biz insaniz, böyle haksizliga karsi gözlerimizi kapatamayizki.

Ayrica diyorsunuz ya, baze erkekler karilarini korumaz diye. O erkeklerde aslinda var ama yapmiyorlar. Nedenmi? Zaten kari bisey demiyor, asla ayrilmaz, öbür taraftan ana kuzusular, iki taraftan kendince yararlaniyor. Kadin bir tavrini koysa, kaybetme hisini verse, bakalim nasil degisiyor.

Özür dilerim arkadaşım ama o kaynanana küfür edesim geldi sinir oldum ya çok üzücü bir durum çözümde yok çocuğun varmı onun için dayanacaksın varsa yoksa ben olsam eşim düzelmeden doğurmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…