- Konu Sahibi hayalperest_21
-
Bazı gemilerde telefon yasak olabiliyo o yüzden sessize alıp size cevap veremeyebilir haklısınız
Ben eşimden 5 ay ayrı kaldım hemde daha yeni başlamıştık bir hafta filan olmuştu biz birlikte olmaya başladığımızda yurt dışına gitti
daha sonra o geldi ben gittim başka bir şehire ayda 1 sefer filan görüşebiliyoduk
Banada eşimi tanıyan herkes bu adam çok çapkın bu işin sonu yok bak sakın kendini kaptırma dediler hatta en yakın arkadaşlarım onun arkadaşları bile aynı şeyi dedi ki doğruydu da epey bi çapkınlık yapmış zamanında ama ben pek aldırmadım ne yaşanacaksa ben yaşarım sonuçlarıda beni bağlar dedim çok şükür hiç üzmedi beni bu anlamda
tabi ilk başlarda pek adepte olamadı ilişkiye daha önce öyle hiç uzun zamanlı bir sevgilisi olmamaıştı en uzun ilişkisi bir ay sürmüş ilk 1 yıl çok uğraştım ama sonuç mükemmmel
Arkadaşlar biraz yanlış anlaşıldım sanırım tabikide sadece denizci sevgilisi ile ilgili değil ama sadece bazı sorularım vardı o yüzden sormak istedim. Ne gibi zorlukları kolaylıkları var gibi.
Yazdığınız herşeye katılıyorum bende siz gibiyim sanırım :) onu özlemek beklemek bana heycan veriyor ilerdede verir ben heycan bitsin istemiyorum. Uzaklıkta korkutmuyor beni açıkcası ben zaten şimdide kendi ayaklarım üstünde duran biriyim Allahıma şükürler olsun ki. Ve dediğim gibi beni seven saygı duyan güven veren biri olduktan sonra gerisi herşey Rabbimin izniyle halledilir ben buna inanıyorum. 24 saat dibinde olupta ne aldatan eşler var.
yok canım bence anlamak isteyen seni gayet iyi anlar denizci diye belirtmenin sebebi ayrı şehirle yaşamak istediğin zaman ona ulaşamamak dolayısla her gün görüşme imkanı olan ilişkilere göre elbetteki biraz daha farklı bir durum var ortada
dolayısıyla hem yaşananlar farklı olucakdır hemde gidişat
Ararsıra uzak kalmak iyidir öyle çok büyütülecek bişey değil zaten seyire gittiği yerden hafta sonu atlayıp geliyolar yada eyer diyelimki 8 aylığına istanbula seyire gitti vardiya yapıyolar 15 gün izinli oluyo 15 gün çalışıyo gibi
yurtdışı seyiride genelde 2 yılda bir denk gelir yani gemi görevi boyunca ya 6 kere gider ya 7 kere
kaldıki eşin yurt dışına gittiğinde ekstra para kazanıyo ayrıcada eşide gitmek istiyosa mesela benim eşim italyay gitti bende başvuru yaptım hemcik oldu işlemler hooppp bende atlayıp gittim yanına
yani o kadar büyütülecek bir durum yok
Biraz moralim bozulduda yanlış anlaşıldım sanıldım birde sivilci denizciler ile karıştırıyor arkadaşlar çünkü ben araştırdım yani arkadaşım sivil denizci o diyordu zaten bizim ki daha zor diye onlar hep uzak yol gidiyorlar ama askeriyede öyle değil sanırım işte ben bu farkları öğrenmek için açtım konuyu aslında. :18:
evet sanırım karıştırdılar
sivil denizcilik gerçekten çok zor benim yakın arkadaşımın eşi kaptan 8 ay evde yok geliyo belki bir hafta belki 1 ay kalıyo yine gidiyo bu gerçekten çok zor bi durum çocuk babasını görünce istemiyo gitmiyo kucağına tanımıyo çünkü
ama askeriyede böyle bişey yok anlattığım gibi 4 yıllık evliyim etrafımda asker eşleriyle dolu ama hiç kimsenin bu yüzden madur olduğunu dert yandığını görmedim hatta eşler seyre gitmeyince hanımlar soruyo yokmu bi seyir ya gidinde bizde tatile gidelim diye
Ben zaten büyütmüyorum daha heycanlı geliyor canım ama senden duydukça dahada mutlu oluyorum çok sağol ya :)) sende mi gemiyle gittinn izin var mı :)
yok kuzum gemiyle gitmedim dedim aslında eşime geleyim ya nolcak sakla beni bi yere dedim şaka tabi öyle bişey yok
o seyire çıktığında bütün plan belli oluyo hangi ülkeye gideceği ne zaman nerde olacağı kaç gün kalacağı gibi bilgileri seyire çıkmadan biliyolar zaten
gittiği ülkeler arasında benim en çok gitmek istediğim italya olduğu için ben oraayı tercih ettim zaten eşinin yurt dışına çıktığı anda nato askeri sayılıyo dolayısla sanada kolayca vize çıkıyo
bende onun italyaya gideceği gün atladım uçağa gitti gelip aldı havalimanından zaten orda kaldığı hergün için belli bir ücret alıyo maddi olarakta zorlamıyo yani bende hem eşimi görmüş oldum hemde gezmiş oldum
mesela geçen yıl istanbuldaydı gemisi altı ay eşin orda görevde olduğu için bütün ordu evlerinde rahatça yer bulabiliyosun bende atlayıp yanına gitmiştim ordu evinde kaldık bir ay sabah işe gidiyodu akşam geliyodu
yani bir çok imkan ve fırsat var yeterkiş sizin için herşey güzel olsun gerisi teferruat
bende öyle duydum da acaba yanlış mı biliyorum diye şüphelenmiştim :)) aynen benim arkadaşım daha okuduğu halde 3 ay gemiden inmiyor stajda birde daha. Kendisinede sordum yani açık açık soramasamda bizimki sivillerden rahat dedi sabah 8 akşam 5 mesai, haftada bir nöbet ayda bir haftasonu nöbet, seyirler yorucu olur yoğun geçer limanlarda yatış rahat yani diye anlattı bana.
Ayy çok güzelmiş canımmm inş hayırlısı ile olur dediğim gibi benim için önemli değil ama yinede ayrıntıları öğrenmek istedim. Ben ingilizce öğretmenliği okuyorum yurtdışına gitmek bende istiyorum ama hayalimde hep eşimle gezmek vardı inş seninki gibi banada nasip olur :) siz çalışmıyor musunuz :)
Ayenen öyle memur gibi gidip geliyolar işte hatta bak benim eşim bu hafta sonu nöbetçi ohhh bugün rahatça temizliğimi yaptım hafta sonunuda kendime ayırıcam
Bende öyle hayal kuruyorum tek istediğim bu ilişki başlarsa huzur, güven, saygı, sevgi gerisi halledilir :) şuanda yazamıyor seyirdeler bende temizlik yaptım zaman geçsin diye bişeylerle uğraştıkça bir sürü iş yapıyorum banada faydalı oluyorrr
umarım herşey gönlündeki gibi olur sende denizci eşi olursun
hadi bakalım hakkınızda hayırlısı diyelim
Çok teşekkür ederim inş ya beni çok mutlu ettiniz içim dahada rahatladı :) Allah size de daha uzun mutlu yıllar nasip etsin eşinizle birlikte :) bir gelişme yada bir sorum olursa tekrar yazarımm :)) hatta mesaj atarım ablanız size ulaştırır :))
Çok teşekkür ederim bende öpüyorumCanım benim birazcık rahatlayabildiysen ne mutlu bana
Ne zaman ne konuda yardıma yada konuşmaya ihtiyacın olursa yaz ben hep hazırım
öpüyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?