- 27 Şubat 2020
- 1.200
- 2.299
- 63
- Konu Sahibi hayalperest_21
-
Benim eşimde korvet gemide. Ana limana yakın yerde açıkta bekliyorlar. 50 gün için gitti virüs yeni başlamıştı. Marttan beri bekliyoruz inşallah tatbikat çıkmazEşim gemide o da kendini tatbikat sonrasına hazırlamış ama sanmıyorum. Denizalticilar çadır kurup kalıyo limanda demişti. Tayinler artelebilirmiş. Eşiniz nerde görev yapıyor
Yaa eşimde korvette inşallah onun içinde geçerlidir. Umarım en yakın zamanda hepimiz kavuşuruz1 haziran veya 7 haziran dönüş diyorlar ama denizaltılar için değil bu onları bilmiyorum. Hücumbot için söylediğim
Ben öyle duydum ama bırakacaklarmış 1 veya 7 sinde inşallahBenim eşimde korvet gemide. Ana limana yakın yerde açıkta bekliyorlar. 50 gün için gitti virüs yeni başlamıştı. Marttan beri bekliyoruz inşallah tatbikat çıkmaz
Bir arkadaş temmuz deyince üzülmüştüm inşallah önümüzdeki ay gelirler çok sevindim bu habere :)Ben öyle duydum ama bırakacaklarmış 1 veya 7 sinde inşallah
Valla tatbikata tüm gemiler katiliyo diye biliyorum. Hepimiz ruhumuza kadar tukendik hayırlısıyla bir önce gelirler inşallah.Benim eşimde korvet gemide. Ana limana yakın yerde açıkta bekliyorlar. 50 gün için gitti virüs yeni başlamıştı. Marttan beri bekliyoruz inşallah tatbikat çıkmaz
Belki tatbikatı ertelerler sonuçta kim bu psikolojiyle verimli çalışabilir ki..Valla tatbikata tüm gemiler katiliyo diye biliyorum. Hepimiz ruhumuza kadar tukendik hayırlısıyla bir önce gelirler inşallah.
Az önce konuştum belli değilmiş inşallah yapmazlarda hemen dönerler kara birlikleri normal çalışmaya başlamışBelki tatbikatı ertelerler sonuçta kim bu psikolojiyle verimli çalışabilir ki..
Haber verdiğin için çok teşekkür ederim. Çok sabrettik sanırım sonuna geliyoruz inşallah bizim içinde normale döner evlerine gelirlerAz önce konuştum belli değilmiş inşallah yapmazlarda hemen dönerler kara birlikleri normal çalışmaya başlamış
İnşallahHaber verdiğin için çok teşekkür ederim. Çok sabrettik sanırım sonuna geliyoruz inşallah bizim içinde normale döner evlerine gelirler
Benİki ayrı yere yazdım denizci sevgilisi, eşleri var mı diye kimseden ses çıkmadı. Aranızda askeriyede denizci sevgili ve eşi olanlar varsa konuşmak istiyorum çok ihtiyacım varrr( hiç kimse yok muuu
Bence burası aktif olsun hep birlikte konuşup dertleşelim birbirimize destek olalım
Şu dönemler de çok iyi olur aslındaBence burası aktif olsun hep birlikte konuşup dertleşelim birbirimize destek olalım
Evet kesinlikleŞu dönemler de çok iyi olur aslında
Eşim dzkk da 3 sene görev yaptı şuan kara kuvvetlerindeEvet kesinlikle
Kendisi isteyerek mi karaya geçtiEşim dzkk da 3 sene görev yaptı şuan kara kuvvetlerindeama maalesef Suriye de
Nasıl geçti karayaEşim dzkk da 3 sene görev yaptı şuan kara kuvvetlerindeama maalesef Suriye de
Evet isteyerek. Dzkk iken sözleşmeliydi. Sözleşme bitince bıraktı kara k. lerine girdiKendisi isteyerek mi karaya geçti
Sözleşmeliydi sözleşme bitince devam etmedi kara k. lerine girdi.Nasıl geçti karaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?