Deniz Astsubayı eşleri yada sevgililerineee sesleniyorum :)

1 haziran veya 7 haziran dönüş diyorlar ama denizaltılar için değil bu onları bilmiyorum. Hücumbot için söylediğim

Eşim gemide o da kendini tatbikat sonrasına hazırlamış ama sanmıyorum. Denizalticilar çadır kurup kalıyo limanda demişti. Tayinler artelebilirmiş. Eşiniz nerde görev yapıyor
Benim eşimde korvet gemide. Ana limana yakın yerde açıkta bekliyorlar. 50 gün için gitti virüs yeni başlamıştı. Marttan beri bekliyoruz inşallah tatbikat çıkmaz

Benim eşimde korvet gemide. Ana limana yakın yerde açıkta bekliyorlar. 50 gün için gitti virüs yeni başlamıştı. Marttan beri bekliyoruz inşallah tatbikat çıkmaz
Valla tatbikata tüm gemiler katiliyo diye biliyorum. Hepimiz ruhumuza kadar tukendik hayırlısıyla bir önce gelirler inşallah.

Az önce konuştum belli değilmiş inşallah yapmazlarda hemen dönerler kara birlikleri normal çalışmaya başlamış
Haber verdiğin için çok teşekkür ederim. Çok sabrettik sanırım sonuna geliyoruz inşallah bizim içinde normale döner evlerine gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…