şu gözde olayı diziyi çok sıkıcı yapmaya başladı bence..
bi kızla baş edemiyorlare nekadar çok büyüttüler ya..
bunların hiç başka dertleri yokmu böyle saçma sapan işlerle uğraşıyorlar...ne ders çalışıyorlar ne gelecekle ilgili çabaları var hep aşk meşk intikam saçma sapan işler..
of çok sıkıcı olmaya başladı bu dizi iyice baydı artık.
ewt ya haklısın valla bu gözde olayı baydı diziyi ona bagladılar onun sacma sapan oyunlarıyla geciyo koca bi saat.herkes onun peşinde neyapmaya calıştıgını anlamaya calışıyo,ve bimüdette böyle gider heralde.-tatlicadiarzu-
severek izlediğim nadir dizilerden.onuda sabah 6 da kızımın okulu için kalktığımdan izlemeye başladım ve sevdim.akşam yeni bölümleride izliyorum.sıkmayan baymayan heyecanlı bir dizi.beğendim
Deniz+mert+Banunun ablası+Banunun aneyi+Ozan mimiklerine acayip ayarım sırf onlar var diye izleyesim yok.
Gözde çok güzelllllllllll yaw. Pelinle Banuda öyle. Mehveşş çok tatlı en yakışıklıysa özgür yalnız gözlüklerini çıkarmalı
bende denizi sevmiyorum mertin kasıntı hallerine uyuz oluyorum. rolünü layıkıyla yapan insanlar arasında başı banu çekiyor bence...
bir akşam izliyoruz eşim bile dedi banu daha iyi rol yapıyor aslında başrol onun olmalıydı. ama o zaman kötü rolü kim oynayacak.. yok yok banunun rolü cuk oturmuş...
bende halen bannunun nişanlısını çözemedim çok gizemli...
ewt yaa cok uyuz biri deniz .bence gözdeyle yer değiştirmeli deniz,,gözde baş rolde olsaydı mertlede yakışıyolar.mert geri dönsün gözdeyekaydirigubbakcemile5
sürekli ben de izliyorum deniz yıldızını
ilk kez bu kadar bir bölümden etkilendim hele hele ik 10 dakikaa
deniz konusunda sanırım tüm herkes hem fikirr kaydirigubbakcemile2
banununda ne hayatı vardı bee nasıl perişan oldu şimdi
nasıl üzülüyorum ona anlatamam sankim gerçekk
rolunu süper oynuyo hakkaten
Gözde merdivenlerden düştü acaba sakatmı kalacak yoksa beyin kanamasımı geçirecek akannehir
Artık senaryoyu az çok tahmin edebiliyoruz Mert vicdan azabından Gözdeyle olucak gibi görünyo :mymeka: