Deniz Yıldızı Fox Tv

CADIARZUdikkat ettimde bu dizide herkes bişeyler saklıyo birbirinden halbuki saklamasalar dürüst olsalar yanlış anlaşılmalar olmayacak:umursamaz:

ben valla çok seviyom bu diziyi ya bayılıyom hepsine banu çok tatlı ya

melih merte değil özgüre pislik yaptı arabam çalındı dedi polise özgürü gözaltına aldılar.mafoldumben

başroldeki denize sinir oluyorum ya bi insan bu kadar mı? pısırik olur..hele o kıvırcık saçlı bodur yokmu? melihin sevgilisi adı aklıma gelmiyor onun yüzünden artık diziyi seyretmiyorum..onu bi elime verseler şöyle saçını elime dolayıp :mymeka: Çok üzgünüm çoook uyuz şey...kaydirigubbakcemile

CADIARZUdikkat ettimde bu dizide herkes bişeyler saklıyo birbirinden halbuki saklamasalar dürüst olsalar yanlış anlaşılmalar olmayacak:umursamaz:

dizi işte yoksa biz seyredermiyiz? insanı amaç ekrana bağlamak ama artık bakmıyorum bile yoksa sinirlerim bozuluyor...:umursamaz:

melih bu gidişle deniz pısıriğine gerçekten aşık olacak..bu arada banu gerçekten çok sinsi bi kız Allah düşmanıma vermesin böyle evlad..ailesini beğenmez kendini zengin gösterir...hırsızlık ne ararsan var..ama gerçekte baş roldeki kızdan güzel olduğu ve güzel rol yaptığı da bir gerçek..keşke o başrolde olsaymış ama oda bu kadar salaklığı beceremezdi..bu arada zavallı özgür hırsızlıkla suçlandı ama kurtuldu..annesi denizi çok fena azarladı bu akşam.denizin arkadaşı olan kızın gözleri çok hoş..mert gerçekten çok hoş çocuk ama nerde nasıl davranacağını bilmiyor..sanırım gerçek hayatta denizin yerinde olsam mertle çıkmazdım..:umursamaz: melih zaten pisliğin biri rolünde ama yakında denize gerçekten aşık olacak ve o kıvırcık kafalı sevgilisle deniz pişti olcaklar evde ..gidişat onu gösteriyor..

.​

önceleri gerçekten güzeldi ama şimdi entrikadan başka bişey yok ve hep kötüler kazanıyo bu nasıl iştir anlamıyom lmaz:

acaba bu deniz denen kıza sadece ben mi sinir oluyorum diye girdim meğer 20 sayfanın hepsi sinir oluyomuş delikafadulden başka oyuncu bulamamışlar sanırım, dizide en son aşık olunacak tip.

acaba bu deniz denen kıza sadece ben mi sinir oluyorum diye girdim meğer 20 sayfanın hepsi sinir oluyomuş delikafadulden başka oyuncu bulamamışlar sanırım, dizide en son aşık olunacak tip.

ayynen canm ikbal hanımı seviyorum ben
en haklı o yanii
bahri kendini kral sanıyo ikbalin konferansına da engel oldu

düşünsenize evinize kim olduğunu bilmediğinz birisini alıyo eşinz açıklama bile yapmyo
iyi bile sabretti bence denize

ikbal gerçekten cool bir kadın. giyim tarzı olsun mimikleri olsun mükemmel oturuyor kadına. valla bence de iyi dayandı, sabırlıymış kaydirigubbakcemile3

ben dizi oyuncularının hemen hemen hepsine sinir oluyorum ama bugün yine internetim kopuk diye izledim banu melihin evine girdi valla helal bian melih gerçekten benim olmassan kaseti vermem diyecek sandım malum sapık ya adamın kaset koleksiyonu var pislikkk...melihin sevgilisi olmak istemezdim tam bi salakk...denizin ağız mimikleri çok uyuz ve pısırk..bitek özgürle her ne kadar gözlüklü olsada yakışıklı normalde, düzgün çocuk ona aşık olan denizin kız arkadaşı çok komik adı şuan aklıma gelmiyor..hayvanlar derneğini falan savunalım diyen ...bu arada ikbali hiç beğenmiyorum çok gaddar bi kadın insan annesiz ailesiz üstelik vur elinden al denecek kadar saf evine gelen bir kıza bu kadar acımasız davranmamalı...zaten kocasının kızı olduğunu öğrendiğinde şok :1shoklacağına eminim..denizin annesi bir iyileşip gelsede şu dizi bi bitse yaa..:hooray: hırsızlık üzerine ödüllük senaryo valla....

Beni iyicene baydi artik, hic acip ta izleyesim yok artik.
Hic bir ilerleme yok hep ayni seyler ayni seyler.
Mert ile Denizin arasinda yine yanlis anlasilma var,
affedersiniz biz enayi gibiymisiz gibi ayni seyleri isitip isitip onumuze koyuyorlar.
Zaten cok agir ilerleyen bir dizi, oyunculari bir tuhaf boyle olaylar da surekli tekrarlaninca
cidden bana gore hic bir tadi kalmadi. lmaz:

walla kocam benden bişeyler gizleyerek fikrimi sormadan bu iş olacak diye bi kızı evime alsa ikbal hanımdan fazlasını yapardım az bile yapıyo kadın:mymeka::mymeka:saf maf banane orası benim evimşakkıdı

ayrıca da bahri ikballe nişanlıyken aldatmış denizin annesiyle
çalıştığı sağlıkocağında hemşireymiş kadın
eeee burda da aldatılmış kadın bahri ikbali hiiç haketmiyo bence

Son düzenleme:
bende ikbal hanımın yerine kendimi koyunca düşünmüyor değilim aslında...
O kadar kötü olamam ama kadında haksız değil, yabancı biri kalıyor evinde insan rahatsız olur..
Sensiye katılıyorum, aynı şeyleri biraz değiştirip yayınlıyorlar, Mert Melihe güvenmediğini söylüyor ama her fırsatta denize küsüyor, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
O diziyi Özgür, Mehveş ve Mert için izliyorum, diğerleri hele o pelin cadısına gıcık oluyorum.
Kızda bir iticilik var...

ıkbal belki haklı kim olduğunu bilmediği biri evine yerleşti, ama yinede kızı ezip hizmetçi gibi davranamam doğrusu. lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…