ay bu deniz ne salak kız
CADIARZUdikkat ettimde bu dizide herkes bişeyler saklıyo birbirinden halbuki saklamasalar dürüst olsalar yanlış anlaşılmalar olmayacak:umursamaz:
acaba bu deniz denen kıza sadece ben mi sinir oluyorum diye girdim meğer 20 sayfanın hepsi sinir oluyomuş delikafadulden başka oyuncu bulamamışlar sanırım, dizide en son aşık olunacak tip.
ben dizi oyuncularının hemen hemen hepsine sinir oluyorum ama bugün yine internetim kopuk diye izledim banu melihin evine girdi valla helal bian melih gerçekten benim olmassan kaseti vermem diyecek sandım malum sapık ya adamın kaset koleksiyonu var pislikkk...melihin sevgilisi olmak istemezdim tam bi salakk...denizin ağız mimikleri çok uyuz ve pısırk..bitek özgürle her ne kadar gözlüklü olsada yakışıklı normalde, düzgün çocuk ona aşık olan denizin kız arkadaşı çok komik adı şuan aklıma gelmiyor..hayvanlar derneğini falan savunalım diyen ...bu arada ikbali hiç beğenmiyorum çok gaddar bi kadın insan annesiz ailesiz üstelik vur elinden al denecek kadar saf evine gelen bir kıza bu kadar acımasız davranmamalı...zaten kocasının kızı olduğunu öğrendiğinde şok :1shoklacağına eminim..denizin annesi bir iyileşip gelsede şu dizi bi bitse yaa..:hooray: hırsızlık üzerine ödüllük senaryo valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?