Deniz Yıldızı Fox Tv

çok sinir bozucu bir dizi
bende denize sinir olyuroum
o yüz mimikleri dudak hareketleir filan çok sinir ya
ya nedense bu dizideki tüm oyunculara sinir oluyorum neredeyse
birtek benmi sinir olyuorum acaba

birde şu araba çalma olayı vardı ya ona takılldım ben
arabamı çaldılar diye şikayet etti melih
onlar neden kapkaççılık yaptığını söylemediler ozaman onu anlamadım
ayrıca ellerinde kayıtta vardı
of çok saçma ve basit bi dizi bu yaa

Anlasilan herkes sinir oluyor ama herkes te izlemeye devam ediyor. kaydirigubbakcemile3

bugünkü bölümü çok beğendim farklıydı.alkisalkisalkishep aynı şeyleri izlemekten bıkmıştık galiba senaristler burayı okudu:1nincaelinde biraz yola geldi sıra banuda:jeyyar:

ya bu denizle peline ne oldu kanki olmuşlar..dün izleyemedim

Canim dun Bahri hoca onlari fakir bir mahalleye goturmustu orada hepsi etkilendi falan
sonra yardim etmeye karar verdiler, meger o mahalle de Banunun mahallesiymis.
Ama o uckagitci yine yakalanmaz, iyi bir yakalansin istiyorum ya oda cok zor gibi.
:umursamaz:

nasıl bir kızdır bu banu hep dört ayak üstüne düşüyor :) melih bile nasıl şaşırdı bugün :) yalnız melihteki bannun kasedi banuyla kimin kasedi onu anlayamadım izlememiştim o bölüm...

denizle mert yenien başladılar ama kesin bişey çıkar.melih denize aşık olacak ama deniz de melihe aşık olacak gibi geliyor bana ilerde...

zavallı pelin hırsız sanıyolar asıl hırsız suçu atan banu haberleri yok bu arada kasette banunu sevgilisyle görüntüsü var canım sevgilisyle yakınlaştı içirdi sızdırdı sonra bilgisayardan sildi görüntülerini ama yatak odasında kasete çekiliyordu ondan sonra haberi oldu banuya azbile sevgilisi onu gerçekten çok seviyor eğer banunun fakir olduğunu şimdiye kadar yalan söylediğini öğrenirse yıkılacak çocuk.. melih tam bi şeytan ama çok komik ya güldürüyor beni yinede denize cidden aşık olacak sanırım ilerleyen bölümlerde bakalım ...

şu denize sinir olduğum i,çin diziyi izlemek istemiyorum
bence hiç iyi rol yapamıyor
yüz mimikleri filan çok yapmacık
mert de kendinden çok emin gözüküyor
çok kasılıyor ya
en iyi oyuncu bu dizide bence banu

bahri hoca ve karısı da müthi rol yapıyorlar
bence herkes iyi de bi deniz berbat
0 yetenek

Diziyi severek izliyorum,
Oyuncular çok güzel sadece deniz hari., bu kızı ne diye bu kadar iyi oyuncuların arasına sokmuşlarki, acaip sırıtıyor içlerinde..
Mertte sinir bozucu, kasın-tı bi tipi var, onların sahnelerinde çok sıkılıyorum..
diğer oyuncular süper, efe bile denizden iyi rol yapıyor..

deniz ile mehveş in mimikleri benzıyor agız mimikleri....
üzüm üzüme baka baka kararıyor heralde...

deniz de şanslı kız mert gibisini arasa bulamaz.

anacım bu dizii allahıma kitabıma saat 3'te yine aynı kanalda yayınlann unutma beninin bir jenerasyon öncesi halii, unutma benideki rauf = deniz yılıdızındaki melih :) unutma benideki ilkay = deniz yıldızındaki deniz

denizin ağzını balık gibi yaya yaya konuşmasına uyuz oluyoruuuummmm

ben bu banunun sözlüsünün sırrını cözemedim var bi gizemlilik bence okandan bin kat daha yakışıklı uyuz banu..

bence o çocuk okumuş kültürlü fakat hani eski türk filmlerin de vardı ya çocuk kendini cahil saf gösterirdi sonra kız ona farkına varmadan aşık olurdu vs. vs. öyle bişey olacak galiba...
sizlere katılıyorum bencede sevgilisinden daha hoş duruyor...

bence de bu dizide en uyuz ve rolunü beceremeyen denizi canlandıran kız... nerden ulmuşlar bu kızı ... oyuncu kıtlığı var sanki memlekette... konservatuarlarda daha yetenekli gençler doluuuuuuu
bir de senaryo ilk zamanlara nazaran daha türk aile yapısına göre olmaya başladı değil mi...
yoksa bana mı öyle geliyor...

bence b banu ozan için yanıp tutuşuyor ya
onu unutacak
sunada şu zarifenin yeğeni ile evlenecek
pelin kimi bulur bilemem

bencede fuat okumuş kültürlü biri gibime geliyo...mert sonunda gözdeyle karşılaştı denizi bırakır kesin.dizi heycanlı olmaya basladı ikbalde hamile bakalım neler olacak pazartesiyi dört gözle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…