Deniz Yıldızı Fox Tv

Hakikaten ya özgür cıkarsın su gözlüklerini lens falan kullansın ne bilem
bozuyo gözlükler onu

izlemezmiyiz lila cım:))ama şu konular bayıyor ya.aksiyon olsun, ne bilim banu eski günlerine dönsün.deniz çok mıymıy bayıyo artık.banu nun ailesine bayılıyorum.hele annesi tam bi şapşal.melih eski kötülüklerine geri dönse şapka takmaya devam etsee....kaydirigubbakcemile3

pelin'le zafer nolucak merak ediyorum nasıl da aşkını ilan etti boshayallersmile
mehveşle özgürde çook komikk tabe bazen çook sinir oluyorum mehveşe o da ayrı aklinialirimsmile

bende pelini acayip begenmeye başladım yaa
barbi bebek gibi geliyo gözüme helede
saçlarını topladıgı zaanalrr

bu ara babaynan oglan yeti bitirdi benim ömrümü
tabiki mertle çeloşşşşşş

özgüre gözlük ayrı bir karizma veriyor ama klark kent (süperman) gibi:)
bir ara melih de klark kent demişti özgüre:)

diziye özel oyuncu toplamıslar galiba hepsi ayrı gıcık -tatlicadiarzu-
denizin bakısları cok komik o kadar nasıl bayık bakabiliyor
mehvesin sesi -tatlicadiarzu-
mertle ailesini konusmaya bile gerek yok bu senaristler bu kadar tuhaf karakteri nasıl yarattıysalar bilmiyorumkismile

fuatın sevgilisi meğerse pavyonda çalışıyomuş.:1shok::1shok:gerçek adıda sedef değilmiş baya bi şaşırdım.

bilmiyorumkismile hımmm gercekten ne istiyor olabilir zaten fuatta pek bitirim bir hava vardı

ya bu diziden bahriyi ve ikbali alsınlar bence zira o kadar kötü oyunculuklar arasında yazık onlara
şu balık gibi bakan ve başrolde oynayan deniz beni sinir edyor ya sokaktan birini cagırsalar ondan daha iyi oynar

ya bu diziden bahriyi ve ikbali alsınlar bence zira o kadar kötü oyunculuklar arasında yazık onlara
şu balık gibi bakan ve başrolde oynayan deniz beni sinir edyor ya sokaktan birini cagırsalar ondan daha iyi oynar

kesinlikle katılıyorum o deniz diziden derhal cıkarılmalı bütün dizinin havasını kacırıyor

fuatın amacını bende anlamadım banuyla evlenince ne olacakki:sm_confused:ne yapmaya çalışıyorsa artık,çok sıktı bu fuat hiç haz etmedim.:umursamaz:

deniz gitsin diziden hakikaten yıldız tilbe gibi dudağını sağa yada sola büzerek konuşuyo baygın bakıyo,rolünü güzel yapmıyor hiç.
mertte güzel rol yapmıyor hep kısık bakıyor etkileyici görünmeye çalışıyor neyseki tipten kurtarıyor ama denizde oda yok.

pelin çok güzel yol yapıyor,melihte öyle ama enn güzeli banu,bir insan bu kadarmı inandırıcı oynar eline bir koz geçtimi öyle bir seviniyorki görsen gerçekten öyle bir yaşantısı var sanarsın

süper dizi yaa tabiki amatör ama orda pelin melih ve banu süper diğerleri tabi ikbal mustafa bahri ve evin tatlı yardımcısı teyze de süper ama sıktı şu mert deniz ilişkisi sanki başka insan yok ya off o mehvevşin bagırış çağırısi yokmu deli edio yaa

durum şimdi eşitlendi,ama banunun bi atak yapması lazım.2-1 olması lazım ama CADIARZU

ya bence fuatın evlenmesini ailesi istiyo.
o da evleneyimde aanemlerin ağzı kapansın ben nasıl olsa diğeriyle ilişkime devam ederim diyemi düşünüyo napıyo anlamadım gitti ayrıcada o fuata çok uyuz oluyorum kurtlar vadisinden fırlamış havaları.....

deniz-mert mehveş çıkmalı diziden en acilinden.onların sahnesi çıktıkça yüzüm ekşiyor.

hele mehveşin o sesi o konuşması bir insanın herşeyimi gıcık olur yaaaa...
hiç hazetmiyorum hiç....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…