Deniz Yıldızı Fox Tv

evet fuatı hiçbirimiz çözemedik.öyle artistlikler yapıyor ama bi o kadarda pısırık.ailesi istiyo evlenmesini oda ses çıkaramıyoda genede başka bişey var gibi ama her ne ise çok uzadı artıksempatiksalakcinni

ayy bu arada şu mertin annesi ay neydi kadının adı unuttum neyse onun şu canım benim demesi deli edioyr beni birde onun kocası olacak celal ayy adam tam dayaklık yemin ederim hah berna yaaa hatırladım birde şu evde çalışan yaşlı kilolu teyzenin omzuna o yazmayı koyma sebebi nedir anlamış değilim doğrusu ya kafana tak ya da hiç omzuna koyma onu demi o ne ööle allasen yaa

hayatımda berna kadar paragöz birini görmedim.
adam dün internetten ev resimleri gösteriyor resmen uçacak havalara.
o ev resimlerini görünce adamla öpüşmeye kalktı.
böylesi para için herşeyi yapar kocasını bile boşar ki boşuyoda zaten.

daha düne kadar o pısırık kocasıyla pek iyiydi baktı iflas etti hemen boşamaya kalktı.
Allah böyle insanlarla karşılaştırmasın.
pis şey....

Banu ektiklerini biçiyor şimdi e dinsizin hakkından imansız gelirmişalsanaalsanasmile

%100 katılıyorum.mikrop işte.var ama hayatta böyleleri

özgürle mehveş çooook komikti bahriyle ikbalde kapıda dinliyorlardı delikafadulden
o mektupta ne var acaba kafamçokkarıştı gözde denizin annesiyle bildiklerini mi açıkladı acaba :bbo:

benim bildiğim denizin annesinin hastalığı yeri durumu..
gözde en son bunları araştırmıştı mertide öyle tehtit ediyordu.
eğer dediğimi yapmazsan deniz annesi hakkında herşeyi öğrenir diyodu.
mert onun için gözdeyle 1 gece geçirmeyi kabul etmişti...

bi mehveş vardı sevgilisiyle olmayan..
bütün gençlik dizileri bu hali aldı.akannehir
kavak yellerinde aslı efeyle beraber olmuştu efe ona inanmıyo diye..
melekler korusunda ipek sevgilisi aldattı diye onla beraber olmaya kalktı..
şimdide mehveş özgürü baştan çıkarmaya çalışıyo.. bilmiyorumkismile

ay evet gençlik dizilerinide bel altına vurmasalar olmaz zaten..
ne biçim örnek oluyorlar yahu.
mehveş gıcığı birde diyor özgürle birlikte olmamızın zamanı geldi diye...
bende çok kızdım açıkcası.
çevremde bir çok ergenlik çağında genç severek izliyor bu diziyi başta yeğenlerim.
hadi masum aşk vs anladık ama artık işi cinselliğe vurmaları ayıp.
mail atmayı düşünüyorum açıkcası....

evet arkadaslara sızınle aynı fıkırdeyım
topluca tepkı verebılırız

çok haklısın canım.adeta söyleyeceklerime tercüman olmuşsun.ne kadar geniş bir toplum olduk ya.modernlik bu değil asla.
diziyi 11 yaşındaki kızımla izliyor ve çok eğleniyorduk.ama o bölümde geçen konuşmalar kızımın yanında beni yerin dibine soktu.

saçmalığın bu kadarı olmaz yani. sanki şart bişey ya hayretle izledim valla ve sinir oldum şak diye çocuğu öppmeler, zamanı geldi geçiyor demeler. ne kadar genişledik inanamıyorum.

ay evet ya ailemizle izlioz biz bu diziyi ve cidden rahatsız oluyorum yani birde ne demek birklite olmanın vakti geldi yaa sancmalığın daniskası yani hangimiz bööle yaklasıozki sevglimize sacmalıolar yani o yüzden izlerken eglenirkena rtık gelrilyorum ailemden dolayı sacmalık yaa biraz durulsunlar yani bu ne bööle

mehveş coştu zaten bu aralar mart geldi ya ondanmıdır nedir....

bu mertle denizin işleri uzarda uzar uzadıkça da sıkar bence

artık banuya üzülmeye başladım bu nedir kızın hayatını mahvedcekler ama o bi yolunu bulur düze çıkar

O gelinlikli sahne sedefin rüyasıydı,gerçek değilki

ben görmedim gelinlikli sahneyi

mehveşi ve denizi çıkarsınlar şu diziden sinir oluyorum ikisine de!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…