Deniz Yıldızı Fox Tv

anaaa fuat banuya tecavüz etmeye kalktı banu makas soktu karnına...

mehveş salağı gayet transparan bir kombinezon ile özgürün yatağına sözüm ona şuh bir şekilde kurulmuşken içeri ikbal ve özgür girdi..

ikbalin gözler fal taşı gibi açıldı.
özgür çok utandı..

şu mehveş ne itici ne çirkin bi tip.
ateşi iyice başına vurdu manyaan....
erkek olsam yanıma yaklaştırmam.

ne mehveşle ne de denizle 1 dakika bile duramam tahammül edemiyorum ikisinede. :umursamaz:

melihle handenin sahneleri çook güzeldi melih nasıl da kıskandı kaydirigubbakcemile3
ve gözde uyandı hele şükür :d

yanlız ikbal hanım rolunu süper oynuyoo
resmen gerçekk ti ya hayrete düşüsüü
banumm cnm benimmm sen gir hapse ben sana bakcamm
ohh beee nasıl rahatladımm aklinialirimsmile
dellendiriyodu o fuat benii

şu fuata makası soktu ya banu içimin yağları eridi.çok pis bişey ya fuat ben artık banuya üzülüyorum.benneyaptımki

mehveş rezil yaa bu kadar aptal olamaz ne kadar basit durumlara düştü..fuatta ne mikrop ha.Allah bizi öyleleriyle karşılaştırmasın

annem ızlerken oyle bı kac kere baktm sonralarındada ara ara bakmaya basladım ama neler olmus ole ya

son bolum cok guzeldı pazartesıyı ıple cekıyorum bıde fılımı hızlandırsalar cok agır ılerlıyor denız tam gıcık rolde agır vagısta

bu banu gerçekten çok iyi oyuncu...
fuatı makasladıktan sonra ki hareketlerine bakıyorum da bravo valla...

fuatta haklıymış gibi üste çıktı ya banuya ben seni korkutucaktım diyor sinir :mymeka:
banu ne kadar çoook ağladı bu işten nasıl kurtulucak acaba bilmiyorumkismile
pelinde çook şanssız o kadar taktik uyguladı bu da işe yaramadı bide üstüne babasına yakalandı açıklama frsatı da verilmedi zaten nasıl açıklıycak o da ayrı bir konu kaydirigubbakcemile3 genell olarak güzel bir bölümdü

bence banuyla fuatın sahneleri daha ilgi cekici olmaya basladı deniz ve mert baya bi sıktı yani deniz kendini bulunmaz hint kuması zannedio o ağız hareketi göz devirmeleri faln cok konik yaa mert cok fazla yüz verioda ondan bu arada banu bence dizideki en basarılı bayan oyuncu

bence de banu oldukça başarılı ve inandırıcı,güzel de... bu diziden sonra önü açılır onun
deniz çok sinir yaa gözdenin yazdığı kağıdın peşine düşmüştü ya ne kadar komik,aklında tutamayack mıydı acaba kağıtta yazanları?:)
bir de dün gözde ismini bile hatırlamıyordu,siz kimsiniz diyordu herkes anladı hafızasını kaybettiğini bi denizle mert anlamamış öğrenince nasıl şaşırdılar:)

ya ben neden ve nasıl makasladığını kaçırdımmm
şimdi şöle.fuat evde kimse yokken banuyla odada tekti.banu gene peşimi bırak kime ne anlatcaksan anlat yeter sıkıldım artık fln diyince.fuat sen kaşındın diyerek tecavüze kalkıştı.gömleğini yırttı banunun.banu da eline makası geçirip karnına batırdı sora hastaneye kaldırdı fln.öyle işte...

ya bu arada mertle deniz hast. odasında konusurken gözde uyandı ya sonra bunlar hemen hocalarına gittiler bahri değilde diğeri adamında onaları bi dövmediği kaldı ha ne komikti öyle o yaa sanki niye uyandurdınız ne güzel uyuyordu kız der gibi salak onların çabası sonuc vermiş bu salak kızmıyor onlara ne biçim dr.sa artık :))) bu arada banunun ve pelinin oyunculugu haa birde melih tabi süper bayılıyorum cidden hakkını veriolar

şu fuattan tiksiniyorum ne iyici ne uyuz bi tip...
ama banu tecavüz olayını sedefe söyleyecek diye ödü kopuyo.
bence bunu koz olarak kullanabilir...

deniz mert sahnelerini sevmiyorum ruhum daralıyor denizin gözlerini süzüp süzüp bakmasına...
hiç oyunculuk kabiliyeti yok denizde hiiiç....

evet fuat çok sinir bozucu bir tip ölseydi daha iyi olurdu bencekaydirigubbakcemile3 ama banu bunu onun yanına bırakmaz zemuszemus
ya bende sadece denize ve merte sinir olan benim sanıyordum. onlar dizide olmasa daha renkli olur dizi hem ben onlar çıktığında kanal değiştiriyorum , diğer yan rollerin hikayesi daha ilginç.

acaba imzamı toplasak deniz diziden cıkarılsın diye sempatiksalakcinni diziye bakılırsa denizin sahneleri dısında hepsi güzel ama belki mehveşte cıkabilir onunda sesi cok gıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…