Deniz Yıldızı Fox Tv

aman allah korusun bu saat çok uygun hem dızıyı kayıtta edıyorlar o bur turlu kımse kayıt etmıyor şuan 5 bolum var yanı .tam 19.00 uygun saat ızlenen bır saat dıger turlu kımse ızlıyemez ve ÇEKEMEZ bu diziyi

Başladığı günden beri takip ediyorum,ortalama bir gençlik dizisi.Zamanla bizim evin hallerine dönermi bilmiyorum ama o zamana kadar izlerim heralde,saat konusunda bencede 19 uygun.Deniz ve Merte bayılıyorum saf bi aşk yaşayacaklar gibi :asigim: Deniz-Mert-Özgür süper üçlü oldular şimdiden.Banu,Pelin,Melih,ve Banunun ailesine sinir oluyorum kötükedihüso Hey allam yaa Banunun annesi nasıl evlat ayrımı yapıyo,bi kızı eziyor diğerini yüceltiyor,Suna tüm gün çalışıyo para kazanıyor ve o parayı getirip annesine veriyor,anneside Banuya veriyor parayı,Banunun tıp okuduğunu da pek sanmıyorum ya şakkıdı :1ninca:

Son düzenleme:
bende tekrar bölümlerini izledim hoşuma gitti.. fırsat buldukça hafta içi hergün 19 da bakmaya devam edeceğim..

banunun annesi çok yapmacık oynuyo ayrıca...ve banu kazanmaya çalışıyo daha pelinle beraber..bi yerde ozanla melihle aralarnda byle bişey geçmişti..

yahu bu banu tıp okuyormu gerçekten ?

bakın o özgür zamanla büyük değişime uğrayacak o gözlükleri falan atacak süper yakışıklı bişiy olacak sonrada bu banu salağı onun peşinden koşacak...
na şuraya yazıyom öyle olacak

orası kesin canım... melihte denize aşık olursa hiç şaşmam..hayır okumuyor...pelinle beraber össye hazırlandıklarını söylüyorlar ama tbi ki de sadece partilere hazırlanıyrlar :)))

Walla Banunun tıp okuduğu banada saçma gelmişti
Pelin ile Banu nasıl tanıştılar acaba
Pelin zengin Banuyla ne alaka çözemedimmmkafamçokkarıştı
Bencede Özgür yakışıklı olacak bu seferde Banu koşacak onun peşinde
Melihte kesin Denize aşık olurakannehir
Dizi ilerlemiyooo yaaa çok kısa sürüyoooo:gitme:

Çok bilinidik hikaye ya amannn zengin ve mutsuz bi kız onun ailesinden utanan kendini zengin gösteren arkadaşı züppe bi kaç velet aklı başında diğerlerinden farklıymış gibi görünen zeki masum bi kız ona aşık olacak saf bi erkek çok sıkıcı bi dizi klava:

Walla tatlım her dizide zengin ve fakir oluyo muhakkakkaydirigubbakcemile3
Ben beğenerek izliyorumm hergünde sabırsızlıkla bekliyorum diziyizemuszemus

dizilerin konularına sıkıcı yada sacma diyoruz ama ne olabilir ki baska insanların hayatında olan seyler tv ye aktarılıyor tabiki bazen abartılı olabilir öyle olmasa merak edipte seyreden olmaz ki

deniz bana bazen güzel bazende çok çirkin geliyo nedendi anlamıyorum
bazen burn çok büyük geliyo bazen güzel geliyo
yani bu kız güzel mi çirkin mi karar veremedim

ama banu gerçekten çok hoş kız rolünede cuk oturmuş kötükedihüso

yanlız neden bu kadar ağır çekim bu dizi yavaş yavaş herşey :uhm:

ya bu denizle mertin aşkı havada kalıyor gibi geldi bana..ne biliyim aşk kokusu gelmiyor
o saatte bişi olmadığı için izliyorum
cnbce e2 ve tnt yi tek geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…