Başladığı günden beri takip ediyorum,ortalama bir gençlik dizisi.Zamanla bizim evin hallerine dönermi bilmiyorum ama o zamana kadar izlerim heralde,saat konusunda bencede 19 uygun.Deniz ve Merte bayılıyorum saf bi aşk yaşayacaklar gibi :asigim: Deniz-Mert-Özgür süper üçlü oldular şimdiden.Banu,Pelin,Melih,ve Banunun ailesine sinir oluyorum kötükedihüso Hey allam yaa Banunun annesi nasıl evlat ayrımı yapıyo,bi kızı eziyor diğerini yüceltiyor,Suna tüm gün çalışıyo para kazanıyor ve o parayı getirip annesine veriyor,anneside Banuya veriyor parayı,Banunun tıp okuduğunu da pek sanmıyorum ya şakkıdı :1ninca:
saat kaçta veriyolar canım???
Gece saat 3 te veriyolar tekrarınıopuyorumnanaktan
yahu bu banu tıp okuyormu gerçekten ?
bakın o özgür zamanla büyük değişime uğrayacak o gözlükleri falan atacak süper yakışıklı bişiy olacak sonrada bu banu salağı onun peşinden koşacak...
na şuraya yazıyom öyle olacak
Çok bilinidik hikaye ya amannn zengin ve mutsuz bi kız onun ailesinden utanan kendini zengin gösteren arkadaşı züppe bi kaç velet aklı başında diğerlerinden farklıymış gibi görünen zeki masum bi kız ona aşık olacak saf bi erkek çok sıkıcı bi diziklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?