Deniz Yıldızı Fox Tv

elbet bi zaman çıkacak yalanları.ya şu özgür gözlüğünü değiştirse ya kırılmıştı gözlük iyi daha güzel gözlük alır derken gene aynısını taktı:umursamaz:

kızlar ben de denk geldikce izliyoum...

yani banu da tam bir yalan makinesi.....
hırslı bir kız... banu nun annesi de cok saf yaa...
büyük kız dan şüphelenip, banu ya güven duyması ilginç..
ozan da tatlı cocuk.

evet tam bi yalan makinası:lepi:gerçektende çok saf annesi de şu babayı bi türlü göremedik gelemedi gitti.

Diziyi hala hiç kaçırmadan izliyorum kaydirigubbakcemile2
Hala pelin,melih-ikbali sevmiyorum :hulya:
Banu tam bir yalan makinesi dediğiniz gibi kaydirigubbakcemile5
Sunaya çok acıdım geçen bölüm ,içi gitti ayakkabılara :umursamaz:
Özgür ve Mehveş çok yakıştılar yaa cıvıl cıvıl bir çift olcaklar :kedi:
ve Mert ve Deniz,Denizin bazı hareketlerine kıl oluyorum,son bölümde çok güzeldiler yaa Bahri tam gelcek anı buldu, kınıyorum burdan kendisini :roflol:

Ben banu yalancisi bunun icinden nasil siyiracak cok merak ediyorum,
yani kadin demeyecek mi evet ne isiniz var burda ne diyebilecek acaba?

Mertim Mertim diziyi en çok Mert için izliyorum, .ok tatlı çocuk yaa...
Mehveş ve Özgür çok tatlı hele Özgürün utanması yokmu :))

Mertim Mertim diziyi en çok Mert için izliyorum, .ok tatlı çocuk yaa...
Mehveş ve Özgür çok tatlı hele Özgürün utanması yokmu :))

Hakkatten de gozleri ortaya cikti cocugun gozlugu kirilinca.
Mehves te cok tatli patavatsiz ya aslinda tam ozgur'e gore. opuyorumnanaktan

Bir gençlik dizisi ama ben de ilk günden beri kaçırmadan izliyorum.Ekranda yeni yüzler görmek güzel bence, hep aynı yüzlerden sıkılmıştık.Genç oyunculara olanak verilmesi çok iyi ki bu konuda focus film gerçekten tebriği hakediyor.Bence oyuncular iyi, ama hala Rüzgar'ı Melih rolünde görmeye alışamadım, diğeriyle tam bir zıt karakter.Deniz de güzel bir kız, biraz Angelina Jolie'yi andırıyor sima olarak.Doğal hali bile güzel ki diğer oyuncular gibi makyaj yapsa eminim çok daha güzel bir kız olur.Mert ve Özgür çok yakışıklılar.Evin küçük oğlu da çok şirin.Bu arada brn kendimce bu diziyi "Unutma Beni" dizisiyle karşılaştırarak bazı tespitlerde bulundum, bilmem katılır mısınız? ılkay= Deniz, Rauf=Mustafa, Pelin ve Banu=Nazlı, ıkbal=Adalet,Emine=Banunun annesi,Şeker Hala=Evdeki hizmetci kadın, Ali= Mert, Şimdili bu kadar, siz de benzeyenleri burada bizimle paylaşır mısınız?

pelin ile melih yattılar mı niye bayıldı bu kız durduk yerde...malum dizilerde hamileler bayılıyor

ya bu melih ve ozan tıp mı okuyor..dün izledim şok oldum..ya bunların ikiside zibidi..nasıl devlet ünivde tıpı kazanmış bunlar..yoksa üniv de mi sapıttılar.)) bari başka bölüm okusalardı

Ya kizlar ben dun yemek yaparken ilk 10 dakikasini kacirdim,
sanirim en cok hareket de orada oldu birisi anlatir mi neler oldugunu?
Yani son bolum banunun sahte evinin kapisinin zilini caldilar diye biliyorum,
vede mert ile deniz tam opusecekken bahri hoca gelmisti o kisimlarda ne oldu?

banu kadını içeri itekledi kapıyı suratlarına kapattı kadının ağzını kapattı bağırmasın diye...sonra çıktı evine gitti...deniz ile mert tam öpüşücekti bahri hoca geldi...sevgili oldular sositososito pelin banyoda bayıldı kardeşi kapıyı kırdı içieri girdi...daha anlatıyım mı

banu kadını içeri itekledi kapıyı suratlarına kapattı kadının ağzını kapattı bağırmasın diye...sonra çıktı evine gitti...

Cok tskler canim benim.
Bu kizdan cidden korkulur ha. :1shok:
Peki kadin birsey yapmadi mi sadece oylece kaldi mi. kafamçokkarıştı

ay kızlar ben ızlıyorum yaa.Akşam yapacak bır seyım olmuyor valla 3 de unutma benıi4 de yemekteyız o da zaten 6 bucuga kadar sürüyor,snr da denız yıldızı valla sıklımıyorum hıc :) Eşimle bırlıkte izliyoruz hatta onun eve gelme saatıne denk gelıyor :) Şimdilik bu dizi fena gitmiyor yalnız sıkarsa bırakırım izlemeyı :)

Cok tskler canim benim.
Bu kizdan cidden korkulur ha. :1shok:
Peki kadin birsey yapmadi mi sadece oylece kaldi mi. kafamçokkarıştı

kadının bişey yapmasına fırsat vermediki çıktı hemen sanırım o ara mutfağa gitmiştim

arkadaşlar bildiğim kadarıyla melih ve ozan işletme okuyor, hani bahri hoca sınıfları birleştirdi ya...
Hatta verdiği projelerde melihe yönetici falan dediya...

ayy kızlar ben kaçırmışım banı melih ee ne yaptı.....

melih koleksiyonuna pelin i kattı mı acaba.....

deniz e çok sinir oldum ya mert sana gitme diyor dinle işte burnun dikinine gidiyor...bide deniz kaşlarını çatıyor dudaklarını bi raip yapıyor ya sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…