Deniz Yıldızı Fox Tv

bende rastladım takıldım öle izliyorum da önceki bölümleri izlemediğim için anlayamadım bahri denizin babası mı oluyo annesiyle nasıl tanısmıslar :S

ya bu deniz çok donuk oynuyor
mimik falan yok hep aynı yüz ifadesi ezberlemiş çıkmış

Birde Deniz sanki pek olmamış karakteri ve tip olarakta
Daha güzel bir kız oynayabilirdi:delphin
:

bende geçen akşam takıldım güsel bi dizi ama

biras klasik sanırım yani ne olayın yaşanacanı kestiriyom izlerken ölede sarmıyo :))

Deniz'in annesinin gelip de, ben artık hayatımı yaşayacağım, bıktım senle uğraşmaktan, çekip gidiyorum, artık bi başınasın tadında eski türk filmlerinden fırlama bi sahnesi olmasaydı gayet güzel bi dizi olacaktı.
Orada ciddi saçmalamışlar bence. Neyse... o da nazarlığı olsun bari...

ay evet bencede saçma olmuş o sahne..sanki öyle diyince deniz mutlu olacak ve hiçbirşeyi kafasına takmayacak..bari 1 günlüğüne gelip gitse idi.teyzenin yanına dönmem gerek dese idi..

ay evet bencede saçma olmuş o sahne..sanki öyle diyince deniz mutlu olacak ve hiçbirşeyi kafasına takmayacak..bari 1 günlüğüne gelip gitse idi.teyzenin yanına dönmem gerek dese idi..

Ha yani, güya kız üzülmesin diye yaptı, kız iyice perperişan oldu.
İnsan böyle bi acıyı ömür böyü silemez yüreğinden... neymiş, hasta olduğunu duysun da üzülmesinmiş... saçma.

Ha yani, güya kız üzülmesin diye yaptı, kız iyice perperişan oldu.
İnsan böyle bi acıyı ömür böyü silemez yüreğinden... neymiş, hasta olduğunu duysun da üzülmesinmiş... saçma.

ben sıkıldım bu diziden..ne olcağı belli,kaç gündür izlemiyom...gerçektn denizin annesi de çok saçmalıyor..sıktı onun tavırları beni...

bence deniz hiç olmamış bu dizide daha güzel biri olsa daha iyi olurdu
pelinde çok çirkin bence çok itici geliyo ama banu süper bişey ya çok güzel ve tatlı bi kız

ya acaba pelinle banu nasıl tanıştı acaba merak ettimCADIARZU

Bende izliyorum kizlar, ama coooooook agir ilerliyor dizi ve oyuncular cok amatorce.
Olaylar cok klasik ve bilindik ama o saatte birsey olmadigi icin izlemeye devam ediyorum. kaydirigubbakcemile3

kızlar ben dün izleyemedim ne oldu dizide?? Bı ikbaln halleri hal değil sözm ona kocacağızını elinde tutacak ama zavallı denize kök söktürüyor. Amaa hakkaten dizi çok yavaş ilerliyorr

kızlar ben dün izleyemedim ne oldu dizide?? Bı ikbaln halleri hal değil sözm ona kocacağızını elinde tutacak ama zavallı denize kök söktürüyor. Amaa hakkaten dizi çok yavaş ilerliyorr

ŞİMDİ ŞÖYLE OLDU mert ona sürpriz hazırlamıştıya deniz gitti ama merte çok kızdı tokat attı ona halbuki hiç suçu yokakannehir mertin annesi bide pelin canını sıkacak şeyler söylemiştide.özgür mertle denizi barıştırmaya çalıştı ama olmadı:1no2:banu ile ozan sevgili oldu banu piersing taktırdı ozan için pelin melihe hasta diye çorba götürdü:roflol:didem diye kızla birlikteydi melih. aniden geldi pelin didemi dolaba sakladı melih sonra annesi çağırdı eve gitti.

favori dizilierimden biri ben kolay kolay dizi izlemem ama bunu hiç kaçırmıyorum...
Ya tam yerinde bitti çok heyecanlandım banunun foyası hakkaten çıkacak gibi ama o bişiler bulur heralde cin gibi kız...
mertle denizin yakalanmasına üzüldüm yaa hep o cadı kadın yüzünden...

ya bu banu ne yapmaya çalışıyor yani nereye kadar elbet çıkacak yani öyle yalan söylüyoki ben bile rahatsız oluyorum yanikötükedihüso

Gerçektende en heyecanlı yerinde bitti pazartesiyi bekleyecez artık üffff
Banu bencede bir şekilde kıvırır.Kız neleri kıvırdı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…