Deniz Yıldızı Fox Tv

ya işte o kadar çok soru işareti var ki kafa yormaya değmez canım
zaten beni affet ve unutma beni de aynı tarz diziler
onlara da azıcık bakarsan olaylar aynı saçmalık ötesi

Son düzenleme:
Kızlar ben size kısaca özetleyim, şimdi.. Banu hastaneden çıkamadan bebeğinin öldüğünü söylemişler Berna hemşire yardımıyla bebeği kaçırmış tabiki kocası bilmiyor o da karısı onu terk etti sanıyor, büyük ihtimalle bebek daha sonra meydana çıkıcak. Banu 3 ay hiç evden çıkmamış ilk bölümlerde kötüydü sonra toparlandı Melihide Banu yaşananlardan ötürü istemedi.Melihte eski yaşantısına geri döndü.
Demir İstanbul'a Efsunun yanına gitti Aykut ölmüş.
Özgürün sevgilisi Mine de son bölümde gidiyordu o da öyle çıkmış diziden.
Pelin 3 ay boyunca hapiste kaldığı için depresyonda.

diziyi zorla götürüyorlar,yeni karakterlerden melihin kardeşi ve sarpa gıcık oluyorum
bende haberleri izleyip bunalmamak için yemek hazırlarken izliyorum

Her ne kadar saçmalasalar da alışkanlık yapmış artık izlemiycez desek te her gün izliyoruz
Melih'in babasına çok gıcık oluyorum ya maydanoz

evet bende cok sinir oluyorum olacakları önceden bildiğimiz halde izliyoruz
sunanın olayları ilgimi çekmişti baya o zamandan beri sardı iyice bende elife,banuya ve melihin babasına sinir oluyorum
ayrıca pelin ne kadar kötü bir karakterdi bir anda melek oluverdi

O mıymıydan da öyle bir dizi çıkardı zaten. Hangi karakteri yazıyorsa kendi gibidir. foxun dizileri bir alem ya bay geldi

Handan'ı çıkardılar diziden Celal'e de sezon finalinde birşey olacak sanırım.
Bu arada o kadının Elif'e rastlayıpta herşeyi anlatması ne kadar saçma olmuş ya
cuma günü çok karışacak ortalık

yeni sezon pazartesi başlıyor. Elif öldü galiba

başlarda güzeldi ama bir dizi ancak bu kadarrr saçmalayabilirrr baygınlık geldi resmennn bu kadar da komik ve saçma şeyler nedense bir tek deniz yıldızı ve unutma beni de varr

yeni sezonda da saçmalıkların ardı arkası kesilmiyor izlemiycem desemde arada bakıyorum Elif e ve Yıldız a kıl kaptım resmenn

melih ve banu aşkı ne kadar guzeldı oysaki şimdi iyice battı ama işte alışkanlık o saatte ızleyecek bısey yok falan ızlıyorum hala bi bitsede kurtulsam aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…