Deniz Yıldızı Fox Tv

yıllardır ara ara izlerim banuya sinir olduğum kadar kimseye sinir olmam
bu nasıl bir karakterdir ya
melihin jön tavırları da baydı artık yok mu eli yüzü düzgün oyuncular

dünkü bölüm çok heycanlı bittti yaa, ama dizi başlar başlamaz reklam çıkıyo sürekli
saçmaladılar artık, ama ikbal yıldıza fena yapıştırdı

Gordunuz mu yildizin yaptiqini bicaklayabilir mi ki :26:

zannetmiyorum,bıçaklayamıycak bence,biri engel olucak melih yada ozan,belkide ozan engel olmak isterken kendi bıçaklanıcak,bakalım hangisi olucak beklemedeyim

Bu dizi çoğu zaman saçmalasa da kaçırmadan izliyorum.Banu kadar gıcık bir karakter olmaz.Çok çıkarcı.Suna ve Can'ın durumu çok fena.Annesi babası Suna'yı asla affetmez bu sefer.Elif'i kurtarırken Ozan bıçaklanır büyük ihtimalle.

Laa kimin eli kimin cebinde ben artık karıştırıyom yaaa O diil de, Deniz de Bahrinin kızı çıkmadı mıydı zaman-ı evvelinde ben mi yanlış hatırlıyorum. :44: Hoş onun kızdan haberi yoktu galiba... emaan bana da ne dert olduysa

Ewt oyleydi sonradan ortaya cikmisti

Dün baktım da biraz. Can Suna'ya mı aşık oldu..

İkbal, Yıldız'ın kızı olmadığını ögrendi mi?

Dün baktım da biraz. Can Suna'ya mı aşık oldu..

İkbal, Yıldız'ın kızı olmadığını ögrendi mi?

Evet canım, Can Sunaya aşık oldu, dahası Suna da Can'a aşık oldu. Yani Mustafaya ayy ben sizi abi gibi görmüştüm, hakkımda nassssı bööle düşünürsünüzü ühühüh diyen ahlak kumkuması kızkardeşinin kocasına aşık oldu.
İkbal de öğrendi Yıldızın onun kızı olmadığını, kovdu etti evden ama Yıldız kedi yavrusu gibi her delikten çıkıyo hala, anneeeğ beni affettt deyu..

dün izleyemedim ya neler oldu?
izleyen var mı :26:
çok saçmaladı dizi

gerçekten suna saçmalıyor senaristler iyice zırvalamaya başladı
namus timsali kızı ne hale getirdiler
ben basından beri canla yakıştırıyordum ama geçti adam banuyla evlendi!

Banu yeni avukatla tanıştı cocuk banunun lise aşkı cıktı cok zengin bunu duyan banu bırakırmı ona da asılıcak...

Son düzenleme:

Senaristlerin Banu gibi bencil egoist bir karakteri yeri gelince Suna üzerinden haklı çıkarma çabaları bunlar.
Off dizinin en başından beri hiç sevemedim Banu'yu.

Senaristlerin Banu gibi bencil egoist bir karakteri yeri gelince Suna üzerinden haklı çıkarma çabaları bunlar.
Off dizinin en başından beri hiç sevemedim Banu'yu.

aynen öyle banu cok sevimsiz bir karakter dizi bile olsa oğlu emreye acıyorum...

bu arada dizinini giyim sponsoru yok mu pelinin rüküş 90 lı yıllardan kalma kiyafetleri gözüme çok batıyor

Ay bu dizi ne kadar saçma sapan olsada bitmesin yaaaa. 3 sene daha devam ettırsınler. Banu yaşlansın mesela oğlu büyüsün ne bilim melıhle cana hesap sorsun :) dizinin senaristi benım açıklıyorum :)))))

daha kimler kime aşık olacak merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…