Deniz Yıldızı Fox Tv

İlk bölümünden beri hiç kaçırmadan izliyorum bu diziyi .
Bazen ay yeter artık dedirtecek derece de sıksa da geneli heyecanla geçiyor
Hakan öldü üzüldüm ona , pelin de yok yere hapiste yatacak şindii
Ama şaşırıyorum banu onca şey yaşadı sürekli stres halindeydi ama hala doğuramadı gitti bebişini

Ben en çok bu dizide Özgür ile Minemidir nedir ne zıkkımsa onlara sinir oluyorum
Midem bulanıyo onları görünce:120:
Çok iğrenç ikiside yaptıkları şeyler..
Bide şimdi hamile Kocası Selçuk soruyo bu bebek hangimizden diye
Bi kadın için aşağılık bir durum bence

meraklanma bugünkü bölümde doğurmaya başladı,artık yarın doğururda kurtuluruz
aynen katılıyorum canım,
bende tiksiniyorum mineden ve yaptıkları şeyden,ne aşağılık bi durumdur bu bugünkü selçuğun söyledği sözler karşısında çok normalmiş gibi,hanginizden bilmiyorum sendende olabilir özgürdende diyo allahım ne günlere kaldık

Aynen yaa,bi de Selçuk gibi bi kocaya nasıl yaptı zilloş
affetmesini falan bekliyodu bi de yaa,adam resmen bastı bunları

saçmalaıklarla dolu bir dizi olsa da nedense her akşam izliyorum
bu diziyi yazan bu saçmalıkları da gözardı etmese iyi olucak aslında
pelin hapise girmiş anası hala özgrümde özgürüm diye ağlıyor
babası ise onun kadar ruhsuz odun bir insan hayatımda görmedim
kızı hapiste evde yan gelip yatıyorlar kı onu da geçtim kızın adı bile geçmiyor evde
bu efsunun ablası vardı hasta amerikada tedavi gören ona noldu öldümü kaldımı efsun hanımın umurunda değil
hakanın peline , başakın aykutla iş birliği yaptığını söylememesi ise tam bir salak gelişmeydi
böyle birşey neden saklanır ki ne saçma
bu dizide kimin başına ne geldiyse zaten hep birbirlerinden birşeyleri sakladıkları için geliyor
Efsun polisleri arayıp çok rahat demiri kurtarabilecekken kuzu kuzu teslim oldu aykuta
senaryo uzasın diye saçmalıklar aldı başını gidiyor
daha saymadığım neler var kimbilir
ayy hele şu banunun annesi ablası hiçbirşey olmamış gibi davranmıyorlar mı
neredeyse babası bile affedicek banu'yu..

evet ya gerçekten baydı artık bu akşam ki sezon finalini izlemicem dedim ve izlemedim,çünkü artık eşim de dayanamıyor :))

Aynen vallahi

Bir tıp öğrencisi bir katili hastaneden kaçırıyor, bu kanser katili hapla tedavi ediyor !!!!
Demir Efsun kaçırıldığında salak gibi arabanın peşinden koşacağına plakayı laıp polise verse, Aykut zaten kanun kaçağı polisler haliyle peşine düşerdi. Hele Arzu ve Başak'ın eline kimse su dökemez, hanımlar tüm mafya ya şapka çıkarttırır.

Ben niye bu saçma salak diziyi izliyorum ki. Hep fox Haber'in yüzündne haberleri Fox'ta izleyince bu dizi kalıyor ekranda.

Son düzenleme:
Bende ara ara bakıyorum işten gelince. Mehveş, eski Özgür tipinde birini bulmus kendine.. Gecen haftalarda bir sahnede Özgür gitmesin diye ağlıyordu.. Hem nasıl ayrıldı bunlar, kacırdım orayı...

Zaten daha cok Melih ve Banu icin seyrediyorum.. Onlarında sanki Deniz Yıldızıyla alakaları yok gibi..

Hele o Melihin karısı yokmu. Allahım o nasıl tiptir ne igrenc bi oyunculuktur ne pasaklı bir görüntüdür.. Başka birini bulamamışlarmı yaaa

sabırla ve heyecanla bekliyorum yeni bölümlerini... bu ay başlarlar sanırım çekimlere eylülde de yayınlarlar inşallah artık... deniz yıldızı ekibi tatil yapıyorlar twitter da yazıyorlar...

Dizi yorumcusu ‏@diziyorumcusu
Deniz yıldızı yeni sezonda 10 Eylül'de FOX ekranlarında kaldıgı yerden devam :) twitterdan gelen haber bu ... haydi gözümüz aydın:18:

Sinir oluyorum ama arada gene bakıyorum ?

Bebeğe ne oldu ?

Aykut ve Efsun ne oldu ?

Diğerlerini bir şekilde anladım ama bunlara cevap bulamadım, bilen var mı ?

Teşekkürler

Sinir oluyorum ama arada gene bakıyorum ?

Bebeğe ne oldu ?

Aykut ve Efsun ne oldu ?

Diğerlerini bir şekilde anladım ama bunlara cevap bulamadım, bilen var mı ?

Teşekkürler

bende arada sırada izliyordum, dün bir baktım abuk subuk bi hal almıs. Hele o yeni gelen kız nasıl birşey öyle yaaa, cok mu aramıslar acaba?
Banu ve Melih'e ne oldu ben tek onları merak ediyorum.

Ay hakkaten yaa,mutfakta yemek yaparken izlemek zorunda kaldığım ve sonunda müdavimi olduğum dizi tabi eşim erken gelince izleyemiyoruz da ara ara işte..

Aykut-Efsun ne oldu_?
Berna ne oldu?
Pelin niye bunalımlarda?

Gizem denen kız çok gıcık bi karakter
Kardeşi Sarp daha da ititci uyuz bi karakter ıyyy batırmışlar yine..
Banu'nun bebeği ortaya çıkmayacak mı?

Gerçekten izleyiciye bi sürü cevap vermeleri lazım yapımcıların..

Banunun bebeğine ne olduuuu? Berna nerede?
yok mu bunların cevabını bilen yaaaa !!
şu Elif karakterindeki yeni gelen kız ne salak bir tip ya kesin sonradan güzelleşir ...

bu diziyi anlayamıyorum
her sezon bir anda değişen durumlar var
banu doğum yaptı, bebeğini berna çalmış ama o öldü sanıyor hayatına nasıl mutlu mesut devam ediyor
okula da başlamıs ,celalin oğlu öldü karısı ortada yok o öyle kendi aleminde
melih desen gecen sene banu banu diyordu adam baba oldu ama yeni sezonda o da herseyi aşmış yeni maceralar peşinde,pelin özgür onlar zaten baska alem:44:
gercek hayatla alakası yok artık bitirilmesi gerekiyor
bu kadar sacmalığın olduğu bir senaryoda final nasıl olur düşünemiyorum

ben gecen sezon sonlara doğru ızleyememiştim ama fırsat buldukça izliyordum
bu sezon evet melih ve banu neden küs
banunun babası nazıl hazmedebildi olayları
pelin nıye depresyonda
özgürün aşık olduğu kadın noldu
ogeday nerde
berna nerde
elif evet kesin sonradan güzelleşecek
melihin karısı arzuya nolduuu
offf offfffffffffffffff:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…