tatlım evet orda kalması gayet iyi oldu ben İzmirde yaşıyorum biliyosun denizli burdan otobüsle 3, arabayla 2-2:30 saat.. yarın yemin töreni var nasıl heyecanlıyım anlatamam öyle böyle derken acemiliği bitti baksana yarın yemin töreninde kura çekilcekmiş sanırım hangi ilçeye çıkacağıı.. yaa sizin ilçe kötüyse içine doğmasınnn senin askerinin az kalmış arkadaş olsalar bile gidicek benim sarı tek kalır kıyamam
umarım tatlım ii bi yere çıkarr yaaa benimki bide öle arkadaş falan sewmiyoruz ikimzde öle pek muhattap olmaz kmseylee aman düşmesin tatlım yaa walaane dicem bol foto çek burdan bakıyım bende yemin törenine gdemedm için görüyüm nası oluyooo:26:heycan olmaz olurmu canım yaa bnm şimdiden başladı walaa şaka maka yedk 460 günüüü
Kizlar kuralar cekilmis buldana cikmis nisanlim :)) isi geregi bi ayagi denizlideydi ve Buldan ilcesini col severdi ve usta birligi oraya cikti cok guzel ve rahatmis Allahima sukurler olsunnnnn sabah 6 da cikiyoruz yola inanamiyorum acemilik bitti...
Kizlar kuralar cekilmis buldana cikmis nisanlim :)) isi geregi bi ayagi denizlideydi ve Buldan ilcesini col severdi ve usta birligi oraya cikti cok guzel ve rahatmis Allahima sukurler olsunnnnn sabah 6 da cikiyoruz yola inanamiyorum acemilik bitti...