• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

denizli de erpa hastanesinde tüp bebek için önerebileceğiniz dr lar..?

ben adeti bekliyorum adetle birlikte nihat gül e gidicem bi yandanda tahlillerimi yaptırıyorum bakalım daha bekleyelimmi diyecek yoksa tedaviye mi başlatıcak 1 haftaya kdr adetim gelir muhtemelen

Son anda erkan beye (Alataş ) değiştim nette en çok ondan memnun kalınmış Rahimde Yapışıklık çıktı histeroskopi oldum suan ne zaman gitmeliyim bilmiyorum Dr a ulaşamadım devamı belli olunca yazarm inşallah

Son anda erkan beye (Alataş ) değiştim nette en çok ondan memnun kalınmış Rahimde Yapışıklık çıktı histeroskopi oldum suan ne zaman gitmeliyim bilmiyorum Dr a ulaşamadım devamı belli olunca yazarm inşallah
Histereskopi yi erkan beymi yapti
Geçmiş olsun. .hakki da Hayırlisi olsun..yaz mutlaka.

Nerde yaptirdin bunlari ?
Dr mu istedi kendinmi yaptrmak istedin ?
Ne kadar tuttu ?

Ünivestede yaptırdım para falan vermedim sadece amh yi sağlıkta yaptırdım istanbuldan geldi sonuç ona para verdim 156 lira kendim yaptırdım dr lar 3 5 kaybın olmayınca yaptırmıyor nu tahlilleri birazda kendi dr un olmak lazım

Iyi yapmissin..sonuclarin nasil..

şimdilik aksi birşey yok ayın 20 sinde genetiğe gidicem onun sonucu belirliyecek herşeyi sadece amh biraz düşük çıktı kötü değil ama iyide değil ortalarda bir değer 2 olması gerekirken 1,18 çıktı

şimdilik aksi birşey yok ayın 20 sinde genetiğe gidicem onun sonucu belirliyecek herşeyi sadece amh biraz düşük çıktı kötü değil ama iyide değil ortalarda bir değer 2 olması gerekirken 1,18 çıktı
iyi cnm çok düşük değil amh..benim kaç çıkacak bakalım amh
1 haftada gelir dediler sonucu senindemi öyle oldu amh

bu arada ben pazartesi gittim dr.tahliller yapıldı..bi ilaç verdi 5 gün kullancam kontrole gitcem..

iyi cnm çok düşük değil amh..benim kaç çıkacak bakalım amh
1 haftada gelir dediler sonucu senindemi öyle oldu amh

bu arada ben pazartesi gittim dr.tahliller yapıldı..bi ilaç verdi 5 gün kullancam kontrole gitcem..

5. günde aldım ben sonucu sen ne zaman vermiştin tahlili
ne ilacı verdiki 5 günlük acaba

kontrole gitcemya o zaman sorarım belki çıkmış olur..
canım yumurta geliştiriciymiş..gelişirse iğne vericek tüp bebek olcak yani.

İnşallah gönlüne göre olur herşey bende adeti bekliyorum bir gelse bizde başlıcaz tüp bebeğe yani bi aksilik çıkmazsa ama bakalım daha gelen giden yok

İnşallah gönlüne göre olur herşey bende adeti bekliyorum bir gelse bizde başlıcaz tüp bebeğe yani bi aksilik çıkmazsa ama bakalım daha gelen giden yok
gelir canım..benimde 6 gün geç geldi..gelmedikce kasığım ağrıyordu ara ara..
d vitamni eksikmiş bide demir bende..dahiliyeyede gitmişdim.inş. ilaçları kullandıkca hamile kalabilmeyide faydalı olur..

erpa hastanesinde anestezili rahim filmi ücreti ne kadar bilginiz var mı bu konuda

Back
X