canım tam bir hafta oluyor bu gün benim. ameliyattan çıkıp odama geldiğimde herşeyden önce ilk istediğim annemden ayna oldu:) ve baktığımda burun ucu tam istediğim gibi ama biraz fazla büyük sanki diye yorum yaptım. ama gün geçtikçe küçüldüğünü görüyorsun. ilk günler yüzünde emanet gibi duruyor ancak sonradan doğallaşıp güzelleşmeye başlıyor.
dedim ya benim işlem karışık oldu biraz ben kkb servisine yattım zaten hem estetik hem kkb. o yüzden fiyat farklı oldu. ama bunu öğrendiğim iyi oldu :) teşekkür ederim. sen ne zaman oluyorsun bi de karar verdin mi?
ben 5 eylülde olucam canım allah izin verirse ve tabi son anda kaçmazsam :)
Ben iyiyim artık Pazartesi ameliyat oldum şuan 3 gün oldu. Ağrı sızı yok sadece biraz burun tıkanıklığı. Sadece burun ucumu görüyorum. Biraz büyük gibi görünüyor gözüme ama sanırım şiş olduğundan. Benim alçı 2 hafta kalıcak şanssızlığım işte haftaya doktor izinliymiş. Bu arada bende nasıl oldu acaba merakımdan kıvranıcam.
Salı günü ben hastaneden çıkarken burnu alçılı birini görmüştüm saat 10:30 filan gibi zayıf hoş bir bayandı. Sanırım üstünde de bir kot vardı o sen miydin canım.
evet canım altımda sarı pantolon üstümde kot yelek vardı :)) alçımı aldırmaya gitmiştim. ben nasıl kaçırdım seni dikkatliyimdir aslında :))
Alçın çıktığına göre şuan burnun bantlıdır sanırım. Bantları ne zaman açacak doktor söyledi mi?
ben perşembe günü paü de oldum:
Merhabalar.çok kişi ameliyat olmuş ben korkuma hala olamadım. Nly sende olmuşsun sanırım.seninle konuşmuştuk daha önce.bende adem beye yaptımak istiyorum ama hala cesaret edemedim. Korkuyorum.
Lütfennnnnn çok rica ediyorum burunda ameliyat olanlar beni arkadaş olarak ekleyebilirmisiniz. Burunlarınıza bakabilirmiyim.lütfennnnnnn
merhaba canım evet ben oldum ameliyatımı ikinci haftadayım. korkulcak hiç birşey yok gerçekten. şeklini de çok beğendim umarım ileriki günlerde sorun yaşamam. bende fotoğraf var ama alçılı ve bantlı. haftaya yeni fotoğraflarımı koyarım.
geçmiş olsunevet resimlere baktım gerçekten çok güzel olmuş çok beğendim.adına sevindim. hiç morluk olmamış ne güzel.senin burnuda hangi işlemler olmuştu.kemer varmıydı. ameliyattan sonra yanına doktorun yanına kaç kere gidiliyor acaba
birde ameliyatan gittiğin gün neler yapıldı.odada serum taktılarmı.ameliyathanede ne yaptılar.
ve adem beye estetik olanalr lütfen beni arkaaş oalarak ekleyin.resimlerininzi merakediyorum.
geçmiş olsunevet resimlere baktım gerçekten çok güzel olmuş çok beğendim.adına sevindim. hiç morluk olmamış ne güzel.senin burnuda hangi işlemler olmuştu.kemer varmıydı. ameliyattan sonra yanına doktorun yanına kaç kere gidiliyor acaba
birde ameliyatan gittiğin gün neler yapıldı.odada serum taktılarmı.ameliyathanede ne yaptılar.
ve adem beye estetik olanalr lütfen beni arkaaş oalarak ekleyin.resimlerininzi merakediyorum.
Taze ameliyatı olarak anlatayım. Önce gidip doktorla görüşüp ameliyat olup olmayacağına ve tarihe karar veriyorsun. Ameliyattan birkaç gün önce gidip bir dizi testler yaptırıyorsun. Bu anestezi almaya uygun olup olmadığını belirleyecek. Sorun yoksa ameliyat günü sana söyledikleri saatte aç bir şekilde orada oluyorsun. Giyinip ameliyathanenin bekleme odasına alınıyorsun. Burada damar yolun açılıyor. Sonra ameliyathaneye alınıyorsun. Anestezi uzmanı serumunu ve diğer cihazlarını bağlıyor ve yavaş yavaş sersemleyip uyuyorsun. Ameliyattan sonra uyanma odasına alınıyorsun. Tamemen uyandıktan sonra odana alınıyorsun. Bir tane serum 6 saatte bir antibiyotik iğne ile bir gün geçirdikten sonra ertesi gün tampon alınıyor ve taburcu oluyorsun bu kadar kolay. Bir hafa alçılı bir haftada bantlı kaldıktan sonra yeni burnunda yeni hayat başlıyor. Ben daha alçı kısmındayım. Benim gözüm morardı. Çünkü kemikte işlem yapıldı. Herşey düzelip bantlar açılınca koyarım foto.
sedef20 çok güzel açıklamış canım ameliyat süresini. burnumun sadece ucu yapıldı inceltilip kaldırıldı.kemikle işlem olmadığı için morarmadım sadece biraz şiştim:) fotoğraflarda eski halimde var çok sorunlu bir burnum olmamasına rağmen yaptırdım canım.
iyi yapmışsın canım.daha güzel bir burunla mutlu olunacaksa neden olmasın değil mi. senin burnunu çok beğendim zaten ama bantlar çıkıncada foto koyarmısın canım.çok merakediyorum.tekrar geçmiş olsun
kızlar dayanamadım bantlarım çıkardım ben :) umarım bişi olmaz bir gün erken çıkarmış oldum. fotoğraflarımı koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?