DENİZLİ'de burun estetiği yaptıranlar yardım?

Salı günü ben hastaneden çıkarken burnu alçılı birini görmüştüm saat 10:30 filan gibi zayıf hoş bir bayandı. Sanırım üstünde de bir kot vardı o sen miydin canım.

canım adem bey haftaya iizinli miymiş ? ben haftaya görüşmeye gidicektim de eğer öyleyse bu hafta gideyim o zaman

Salı günü ben hastaneden çıkarken burnu alçılı birini görmüştüm saat 10:30 filan gibi zayıf hoş bir bayandı. Sanırım üstünde de bir kot vardı o sen miydin canım.

evet canım altımda sarı pantolon üstümde kot yelek vardı :)) alçımı aldırmaya gitmiştim. ben nasıl kaçırdım seni dikkatliyimdir aslında :))

evet canım altımda sarı pantolon üstümde kot yelek vardı :)) alçımı aldırmaya gitmiştim. ben nasıl kaçırdım seni dikkatliyimdir aslında :))

Alçın çıktığına göre şuan burnun bantlıdır sanırım. Bantları ne zaman açacak doktor söyledi mi?

Alçın çıktığına göre şuan burnun bantlıdır sanırım. Bantları ne zaman açacak doktor söyledi mi?

kendisi haftaya izinli olacağı için bantlarımı kendim çıkaracağım haftaya salı. ama bir sonraki hafta kendiside görmek istedi onun için tekrar gideceğim.

Merhabalar.çok kişi ameliyat olmuş ben korkuma hala olamadım. Nly sende olmuşsun sanırım.seninle konuşmuştuk daha önce.bende adem beye yaptımak istiyorum ama hala cesaret edemedim. Korkuyorum.
Lütfennnnnn çok rica ediyorum burunda ameliyat olanlar beni arkadaş olarak ekleyebilirmisiniz. Burunlarınıza bakabilirmiyim.lütfennnnnnn

merhaba canım evet ben oldum ameliyatımı ikinci haftadayım. korkulcak hiç birşey yok gerçekten. şeklini de çok beğendim umarım ileriki günlerde sorun yaşamam. bende fotoğraf var ama alçılı ve bantlı. haftaya yeni fotoğraflarımı koyarım.

geçmiş olsun evet resimlere baktım gerçekten çok güzel olmuş çok beğendim.adına sevindim. hiç morluk olmamış ne güzel.senin burnuda hangi işlemler olmuştu.kemer varmıydı. ameliyattan sonra yanına doktorun yanına kaç kere gidiliyor acaba

birde ameliyatan gittiğin gün neler yapıldı.odada serum taktılarmı.ameliyathanede ne yaptılar.

ve adem beye estetik olanalr lütfen beni arkaaş oalarak ekleyin.resimlerininzi merakediyorum.

Taze ameliyatı olarak anlatayım. Önce gidip doktorla görüşüp ameliyat olup olmayacağına ve tarihe karar veriyorsun. Ameliyattan birkaç gün önce gidip bir dizi testler yaptırıyorsun. Bu anestezi almaya uygun olup olmadığını belirleyecek. Sorun yoksa ameliyat günü sana söyledikleri saatte aç bir şekilde orada oluyorsun. Giyinip ameliyathanenin bekleme odasına alınıyorsun. Burada damar yolun açılıyor. Sonra ameliyathaneye alınıyorsun. Anestezi uzmanı serumunu ve diğer cihazlarını bağlıyor ve yavaş yavaş sersemleyip uyuyorsun. Ameliyattan sonra uyanma odasına alınıyorsun. Tamemen uyandıktan sonra odana alınıyorsun. Bir tane serum 6 saatte bir antibiyotik iğne ile bir gün geçirdikten sonra ertesi gün tampon alınıyor ve taburcu oluyorsun bu kadar kolay. Bir hafa alçılı bir haftada bantlı kaldıktan sonra yeni burnunda yeni hayat başlıyor. Ben daha alçı kısmındayım. Benim gözüm morardı. Çünkü kemikte işlem yapıldı. Herşey düzelip bantlar açılınca koyarım foto.

sedef20 çok güzel açıklamış canım ameliyat süresini. burnumun sadece ucu yapıldı inceltilip kaldırıldı.kemikle işlem olmadığı için morarmadım sadece biraz şiştim:) fotoğraflarda eski halimde var çok sorunlu bir burnum olmamasına rağmen yaptırdım canım.

teşekkür ederim sedef20 .ve çok çok geçmiş olsun.ne güzel olmuş kurtulmuşsun.çok güzel anlatmışsın.benim kemik var.benim gözümde morarır büyük ihtimalle.tamam yeni fotolarını merakla bekliyorum.

iyi yapmışsın canım.daha güzel bir burunla mutlu olunacaksa neden olmasın değil mi. senin burnunu çok beğendim zaten ama bantlar çıkıncada foto koyarmısın canım.çok merakediyorum.tekrar geçmiş olsun

salı günü bantlarımı çıkarıyorum canım fotoğraf koyarım bakarsın.

kızlar dayanamadım bantlarım çıkardım ben :) umarım bişi olmaz bir gün erken çıkarmış oldum. fotoğraflarımı koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…