hayır canm bişey olmaz ben de bi gün erken çıkarmıştım.
kızlar dayanamadım bantlarım çıkardım ben :) umarım bişi olmaz bir gün erken çıkarmış oldum. fotoğraflarımı koydum.
çok beğendim ya tekrar geçmiş olsun.teşekkürler resim için. darısı benim başıma
Nlytlg mrb
İlgin için tşk ederim
Adem bey kınıklıdamı yoksa Dr caddesindeki hastanedemi?
Birde senin ve bildiğin baska hastası varsa resimlerini görmem mümkünmü
Çok kararsızım ;aslında tam karar veriyorum bişey oluyo acabaya düşüyorum
mesela azönce baska bölümde trakyalı bi ark la yazısmalarınızı okudum yaşadığı süreci çok iyi ifade etmiş pişman olmuş gib görünce ;hani bide çok aman aman estetiklik bi Halim yok gibi ,bide şöyle bşy var Abi'm estetik ve plastık cerrahıde asıstan uzmanlığına 6ay var o da karşı istemiyo olmamı...tüm bunlar etkiliyo işte..
Tşk nlytlg hem eklemişsin hemde görüşlerin için
Diğer iki arkadasın rumuzlarınıda verirmisin ekliyim onlarıda
25 msj I'm henüz olmadıgından göremedim dıldurunca bakıcam
Abi'm karşı çıkıyor çünkü ona göre saglık acısından bi sıkıntı olmadıgından gerek yokmuş, estetik olarak kötü de değilmiş benim yüzüme yakışıryormuş blabla.. :)))
Bi de hep der her ameliyatın küçükde olsa büyükde olsa ameliyat,riski vardır diye
Bide en zor ameliyat burunmuş ...
Zaten ben ailemden sadece kardeşimi ikna edebildim
Annem karşı babamın henüz hiç haberi yok
Hep der zaten en son ben duyuyorum diye, geleneği bozmim diyorum :)))
kızlar yaa burnumu çok beğenmeme rağmen yeni görüntüme alışamadım beenp.tesi okul da başlıyor, milletin yorumlarına bak artık:) deneyimliler nezaman alışırım cvp lütfen..
kızlar yaa burnumu çok beğenmeme rağmen yeni görüntüme alışamadım beenp.tesi okul da başlıyor, milletin yorumlarına bak artık:) deneyimliler nezaman alışırım cvp lütfen..
bu arada canım ben senin fotoğraflarını daha yeni gördüm. çok güzel olmuş ama gayet doğal çok farkedeceklerini sanmam. sadece sende farklı bir güzellik var filan derler heralde. bence kimseye birşey söylemediysen yine söyleme.
gün geçtikçe denizli tayfası artıyor ne güzel :)) ekimde 1. yılım doluyor arkadaşlar halimden oldukça memnunum.. görüntüme ne zaman alıştım bandaj çıkar çıkmaz :))
merhaba olgacn ilk aylardaki hlinla şu anki halini kıyaslarsan nasıl bir değişim yaşadın :) bende ikinci ayımdayım bir yıla doğru ne şekilde değişebilir merak ediyorm :) birde dikiş izin ne durumda tamamen geçmesi mümkün değil sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?